ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Transfer cu probleme la CFR! “Mergem la FIFA dacă nu primim 500.000 de euro!”

Noul transfer al lui CFR Cluj, algerianul Najib Ammari, ar putea crea mari probleme oficialilor clubului, după ce  fosta sa formaţie, Cernomoreţ Burgas, a anunţat că va cere despăgubiri pentru...
Autor: George Nistor | 22.02.2014 | 15:45
Transfer cu probleme la CFR!

Noul transfer al lui CFR Cluj, algerianul Najib Ammari, ar putea crea mari probleme oficialilor clubului, după ce  fosta sa formaţie, Cernomoreţ Burgas, a anunţat că va cere despăgubiri pentru mutarea făcută. Bulgarii îl acuză pe jucător că şi-a reziliat unilateral contractul, motiv pentru care solicită formaţiei din Gruia suma de 500.000 de euro pentru a nu se adresa la FIFA, informează ştiridesport.ro.

ADVERTISEMENT

“Ne vom îndrepta atît împotriva fotbalistului, cît şi împotriva actualului său club. El nu avea motive să-şi rezilieze contractul, plăţile erau la zi. Ne vom adresa organismelor jurisdicţionale ale FIFA în acest caz, am pierdut bani din cauză că jucătorul nu a binevoit să mai apară la locul său de muncă şi s-a angajat altundeva”, a declarat în presa bulgară Plamen Kirjakov, directorul executiv al clubului de la sud de Dunăre.

8 goluri în 23 de meciuri a înscris mijlocaşul de 21 de ani pentru Cernomoreţ

ADVERTISEMENT

250.000 de euro este cota lui Ammari conform transfermarkt.de

najib2

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!