Fotbal intern

CFR Cluj, anunț despre viitorul lui Antonio Conceicao. “Sper să nu fim nevoiți să tragem linie!” Când se va lua o decizie finală

17.02.2019 | 10:37
CFR Cluj anunt despre viitorul lui Antonio Conceicao Sper sa nu fim nevoiti sa tragem linie Cand se va lua o decizie finala

Daniel Stanciu, directorul sportiv al formației CFR Cluj, a făcut anunțul în legătură cu viitorul lui Antonio Conceicao, antrenorul despre care s-a anunțat că este la un pas să plece de pe banca tehnică a campioanei României după rezultatele slabe ale ardelenilor din 2019.

CFR Cluj a remizat pe propriul teren cu Astra Giurgiu în etapa 24, scor 1-1, iar Daniel Stanciu susține că oficialii din Gruia vor lua o decizie în ceea ce privește viitorul antrenorului lusitan la finalul sezonului regulat. Astfel, pentru ardeleni sunt foarte importante următoarele două meciuri din Liga 1 Betano, dar și duelul cu Sepsi OSK din Cupa României.

Anunțul făcut de CFR Cluj în ceea ce privește viitorul lui Antonio Conceicao pe banca tehnică a ardelenilor

“Nu am avut când să vorbim despre situația lui Conceicao. Zilele următoare. Trebuie să luăm în calcul toate opțiunile. Mai avem de jucat două meciuri din Liga 1 și una în Cupa României, unde trebuie să mergem mai departe. Sper să nu fim nevoiți să tragem linie la finalul acestor meciuri și să identificăm problemele acestui blocaj împreună. Sper să facem o analiză atentă și să identificăm ce probleme avem, să ne revenim. Avem un grup foarte bun și am avut rezultate bune cu acest staff tehnic. Nu există nicio problemă financiară. CFR Cluj e printre primele două echipe din Liga 1 Betano în ceea ce privește bugetul. Cei care investesc la club știu la ce să se aștepte în fiecare lună sau în fiecare sezon”, a spus Daniel Stanciu la Pro X. Întrebat în legătură cu posibilitatea ca Dan Petrescu să revină în Gruia, oficialul de la CFR Cluj a declarat: “Nu am luat în discuție acest lucru. Din ce știu Dan Petrescu are contract în China, a început pregătirea acolo.”

Antonio Conceicao îi felicită pe jucătorii lui CFR Cluj

Ce meciuri mai are de jucat CFR Cluj în sezonul regulat din Liga 1 Betano:

  • ETAPA 25 – Poli Iași – CFR Cluj, sâmbătă, 23 februarie, ora 20.00
  • ETAPA 26 – CFR Cluj – Sepsi OSK – Ora și data de disputare nu au fost anunțate

*CFR Cluj mai are de jucat și în sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde miercuri, 27 februarie, se va duela cu Sepsi Osk, la Sfântu Gheorghe, de la ora 20.00.