Sport

CFR Cluj, aproape de un transfer bombă! Nicolae Stanciu vine în Gruia. Neluțu Varga: „M-am înțeles cu el!”

Cel mai bun fotbalist român al anului, Nicolae Stanciu, ar putea pleca din China și să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu. Neluțu Varga a dezvăluit ultimele detalii.
21.11.2022 | 13:48
CFR Cluj aproape de un transfer bomba Nicolae Stanciu vine in Gruia Nelutu Varga Mam inteles cu el
Nicolae Stanciu mai are contract cu Wuhan până în 2024. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dorit și de Adrian Mutu la Rapid, Nicolae Stanciu este foarte aproape să se întoarcă din iarnă în România.

Neluțu Varga vrea să dea lovitura: „Am speranțe mari că vom reuși să facem acest transfer”

Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit pentru ProSport că Nicolae Stanciu ar putea pleca de la Wuhan și să semneze cu ardelenii: „Am speranțe mari că vom reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, cel mai bun fotbalist român al anului și-a dat deja acordul pentru a veni la campioana României: „El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu”.

Neluțu Varga a pus deja la punct o strategie pentru a obține semnătura lui StanciuVoi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan.

ADVERTISEMENT

Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva”.

Neluțu Varga e gata să plătească 2 milioane de euro pentru Nicolae Stanciu

Dacă nu va reuși să îl transfere, Varga e dispus să îl aducă și sub formă de împrumut: „Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR.

ADVERTISEMENT

Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj.

Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie”, a declarat patronul lui CFR Cluj pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a avut un sezon excelent în China la Wuhan Three Towns. Mijlocașul ofensiv are 8 goluri și 7 pase decisive în 20 de meciuri. Este evaluat la 5,5 milioane de euro conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT