News

CFR Cluj are un program infernal: 6 meciuri în 16 zile! Li s-a refuzat amânarea meciului de Cupă. Petrescu a confirmat FANATIK

18.09.2019 | 15:14
CFR Cluj are un program infernal 6 meciuri in 16 zile Li sa refuzat amanarea meciului de Cupa Petrescu a confirmat FANATIK
CFR Cluj are un program infernal 6 meciuri în 16 zile! Li s-a refuzat amânarea meciului de Cupă. EXCLUSIV FOTO: Meciul de fotbal dintre echipele CFR Cluj si FC Voluntari din etapa a 9-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu,

CFR Cluj va evolua joi, de la ora 19:55, în prima etapă din Europa League împotriva lui Lazio, pe stadionul “Constantin Rădulescu”. Pe ardeleni îi așteaptă un program infernal până la pauza meciurilor naționale din luna octombrie, cu 6 meciuri în următoarele 16 zile. Dan Petrescu trebuie să pregătească echipa pentru trei fronturi: Casa Pariurilor Liga 1, Cupa României și Europa League.


UPDATE, ora 22:00. Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj a confirmat informația oferită de FANATIK conform căreia FRF a refuzat să amâne meciul de Cupă cu FC Botoșani: “Ce să comentez? Federația a refuzat. Astea sunt ajutoarele pe care le primesc echipele din România. Cele din Serbia, Kazahstan sau Olanda au primit tot ce au cerut, de fiecare dată. Noi până acum nu am primit nimic. Ne vedem de treabă, urmează 6 meciuri în 20 de zile și o să încercăm să câștigăm cât mai multe. Consider totuși că meritam mai mult respect!

Strategia va fi clară. Mă voi gândi mereu la următorul meci. Acum e cel cu Lazio. Dacă mă gândesc la două nu-mi iese strategia. De joi seara mă voi gândi la cel cu FCSB”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.


CFR Cluj are un program infernal: 6 meciuri în 16 zile! FRF nu a vrut să reprogrameze meciul de Cupă cu Botoșaniul

Ardelenii încep seria de foc împotriva lui Lazio, favorita grupei din Europa League. Apoi, CFR se va deplasa la București pentru confruntarea de pe Arena Națională împotriva FCSB-ului pentru ca, peste doar trei zile să joace în Cupa României la Botoșani.

FANATIK a aflat că oficialii lui CFR Cluj au încercat să amâne meciul din 16-imile Cupei României cu FC Botoșani. Chiar dacă LPF a fost de acord, Federația Română de Fotbal, organizatorul competiției, s-a opus și echipa lui Dan Petrescu va trebui să dispute meciul de Cupă la data stabilită: 25 septembrie, de la ora 21:30.

CFR Cluj are un program infernal: 6 meciuri în 16 zile! Li s-a refuzat amânarea meciului de Cupă. EXCLUSIV
CFR Cluj are un program infernal: 6 meciuri în 16 zile! Li s-a refuzat amânarea meciului de Cupă. EXCLUSIV FOTO: Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si AFC Hermannstadt, din etapa a V-a a Ligii 1, desfasurat pe stadionul Dr.Constantin Radulescu din Cluj-Napoca

Echipa lui Dan Petrescu, singura din România care merge pe trei fronturi

De altfel, o parte dintre jucătorii care nu vor evolua împotriva FCSB-ului vor fi trimiși direct la Botoșani pentru meciul de Cupă. Dan Petrescu a construit în vară un lot puternic, cu dubluri pe fiecare post tocmai pentru ca echipa să poată să facă față pe toate planurile.

După meciul din 16-imile Cupei, continuă turul de forță al campionilor cu meciuri din 3 în 3 zile: Gaz Metan Mediaș, Celtic și Viitorul. De pe data de 5 octombrie va urma pauza pentru meciurile echipelor naționale și, implicit, o perioadă de respiro pentru CFR Cluj.

Programul lui CFR Cluj din următoarele 16 zile: 

  • 19.09, ora 19:55 – CFR Cluj – Lazio (Europa League, acasă)
  • 22.09, ora 20:30 – FCSB – CFR Cluj (Casa Pariurilor Liga 1, deplasare)
  • 25.09, ora 21:30 – FC Botoșani – CFR Cluj (Cupa României, deplasare)
  • 29.09, ora 20:30 – CFR Cluj – Gaz Metan (Casa Pariurilor Liga 1, acasă)
  • 03.10, ora 22:00 – Celtic – CFR Cluj (Europa League, deplasare)
  • 05.10, ora urmează a fi stabilită – Viitorul – CFR Cluj (Casa Pariurilor, Casa Pariurilor Liga 1)
CFR Cluj are un program infernal: 6 meciuri în 16 zile! Li s-a refuzat amânarea meciului de Cupă. EXCLUSIV
CFR Cluj are un program infernal: 6 meciuri în 16 zile! Li s-a refuzat amânarea meciului de Cupă. EXCLUSIV FOTO: Billel Omrani si Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FC Astana, in prima mansa a turului I preliminar al Ligii Campionilor, desfasurat pe Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca

De altfel, CFR Cluj a avut un program infernal încă de la începutul acestui sezon. Campioana a început meciurile oficiale pe 6 iulie cu Supercupa României, 0-1 cu Viitorul. Apoi au urmat meciuri din trei în trei zile, în campionat și cupe europene (unde au jucat trei tururi preliminare, plus play-off-ul).

  • 3 este numărul competițiilor în care evoluează CFR Cluj în toamnă (campionat, Cupa României, Europa League)
  • 34 de jucători sunt în lotul lui CFR Cluj 

 

Tags: