Fotbal international

CFR Cluj – AS Roma 0-2. Italienii se impun din nou fără probleme în fața alb-vișiniilor

26.11.2020 | 23:02
CFR Cluj  AS Roma 02 Italienii se impun din nou fara probleme in fata albvisiniilor
ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – AS Roma a avut loc joi, 26 noiembrie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul celei de-a patra etape a fazei pe grupe a Europa League. Cele două formaţii fac parte din grupa 1. Roma a câștigat cu 2-0 și s-a calificat în 16-imi.

CFR Clujrămâne cu 4 puncte, și a fost depășită de Young Boys Berna, care a învins-o cu 1-0 pe ȚSKA, la Sofia. Rezultatele complică misiunea clujenilor, care au nevoie să câștige ultimele două meciuri pentru a nu depinde de jocul rezultatelor.

ADVERTISEMENT

Victoria romanilor a venit după un autogol al lui Gabriel Debeljuh și după un penalty obținut de Mkhitaryan și transformat fără probleme de Veretout. Penalty-ul italienilor a fost intens contestat de Dan Petrescu, însă în lipsa tehnologiei VAR, faza nu a putut fi analizată.


CFR Cluj – AS Roma 0-2 (Debeljuh aut. 49, Veretout 66)

Min. 90. FINAL DE MECI. CFR Cluj pierde din nou în fața italienilor de la AS Roma.

Min. 68. GOOOL AS ROMA! Oaspeții primesc penalty după un fault al lui Bălgrădean la Mkhitaryan, iar Veretout face 0-2.

ADVERTISEMENT

Min. 49. GOOOL AS ROMA! Gabriel Debeljuh marchează în propria poartă. Atacantul CFR-ului a deviat decisiv o lovitură liberă executată de Veretout.

Min. 46. Căpitanul Lonrezo Pellegrini a fost schimbat de Paulo Fonseca la pauză. Locul său a fost luat de Jordan Veretout.

ADVERTISEMENT

PAUZĂ! După primele 45 de minute, CFR și Roma sunt la egalitate, la capătul unei reprize cu puține ocazii

Min. 32. Șutul lui Borja Mayoral trage puternic din careu, dar Bălgrădean respinge

Min. 25. Prima fază periculoasă a meciului. Debeljuh reia deficitar cu capul după o centrare perfectă

ADVERTISEMENT

Start de meci!

Echipele de start:

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora – Djokovic, Itu (Chipciu 50), Păun (Carnat 71) – Rondon, Debeljuh (Voijtus 70), Pereira
Rezerve: Sandomierski, Ciobotariu, Latovlevici, Haiduc, Chipciu, Vojtus, Joca, Carnat
Antrenor: Dan Petrescu

AS Roma (3-4-2-1): Pau Lopez – Spinazzola (Mkhitaryan 64), Cristante, Juan Jesus – Peres, Villar, Diawara (Milanese 76), Calafiori – Pellegrini (Veretout 46), C. Perez – Mayoral (Dzeko 64)
Rezerve: Berti, Mirano, Karsdorp, Dzeko, Pedro, Veretout, Ciervo, Milanese, Tripi, Mkhitaryan
Antrenor: Paulo Fonseca


CFR Cluj – AS Roma Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida CFR Cluj – AS Roma se joacă joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00 pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia şi va fi condusă de arbitrul Harald Lechner, care nu a mai împărţit până acum dreptatea pentru nici o echipă românească de club, dar a condus partide ale naţionalei mari cu Macedonia, U 21 cu Germania şi U 19 cu Grecia.

Meciul din oraşul de pe Someş este transmis în direct pe cele trei canale tradiţionale la noi în privinţa fotbalului: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Îl mai puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Ambele echipe au jucători infectaţi cu COVID 19

Ambele echipe vor trebui să caute soluţii pentru alcătuirea primului unsprezece. Accidentările şi testările pozitive la coronavirus au creat această situaţie dificilă pentru Dan Petrescu şi Paulo Fonseca. Nu mai puţin de cinci jucători are out Bursucul: accidentaţii Vinicius, Cestor, Omrani, infectaţii Deac şi Hoban, iar noii sosiţi, Ben Youssef, Soares şi Zunic nu au drept de joc în Europa League.

Roma vine fără majoritatea jucătorilor defensivi: Ibanez şi Smalling sunt accidentaţi, Kumbulla, Santon şi Fazio sunt în izolare cu COVID 19. Antrenorul Paulo Fonseca intenţionează oricum să trimită pe teren o echipă cu foarte multe rezerve, pentru că duminică Roma are meci de campionat la Napoli.

Dilemele lui Dan Petrescu în apărare şi la mijloc

Dan Petrescunu are ce face şi trebuie să mizeze fie pe cuplul Ciobotariu-Burcă, utilizat la meciul cu UTA, fie pe tandemul Manea-Burcă, pe benzi urmând a acţiona Susic şi Camora. La mijloc nu sunt prea multe opţiuni. Djokovic e punct fix în centru, Chipciu mai mult ca sigur. Rămâne de văzut unde îl va plasa pe Perreira, care cu UTA a început în linia de trei din atac.

Cu toate problemele de lot Roma rămâne favorita caselor de pariuri, cu o cotă de 1,85. Clujenii au primit 3,90 pentru a repeta performanţa din ediţia precedentă, când au învins Lazio în Gruia, iar un gol marcat are cotă bună, 1,45 şi nu este deloc imposibil, ţinând cont că oaspeţii vor avea o apărarea improvizată.

 

 

ADVERTISEMENT