Fotbal international

CFR Cluj, calificare dramatică în turul 2 preliminar din Champions League. Arlauskis, eroul din Gruia. VIDEO

17.07.2019 | 22:59
CFR Cluj calificare dramatica in turul 2 preliminar din Champions League Arlauskis eroul din Gruia VIDEO

CFR Cluj s-a calificat dramatic în turul doi preliminaar al Champions League. După ce au pierdut în tur cu 1-0, ardelenii s-au văzut conduși după doar patru minute de golul lui Murtazayev. Campioana Ligii 1 a avut o revenire de senzație și a câștigat cu 3-1 după golurile lui Billel Omrani 10, 73 și autogolul lui Postnikov 26. La ultima fază a meciului, portarul Giedrius Arlauskia a avut o intervenție magnifică la o lovitură de cap a aunui adversar din 3 metri și salvat-o pe CFR de la o nouă eliminare rușinoasă.

CFR Cluj învinge Astana cu 3-1 și se califică în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League! Omrani și Arlauskis au fost eroii serii pentru campioană în Gruia! La Fotbal Look ai toate fazele și reacțiile după meci.

Gepostet von Fotbal Look am Mittwoch, 17. Juli 2019

CFR Cluj – Astana 3-1 din Champions League se joaca azi, 17 iulie 2019 21:00. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

CFR Cluj – Astana  3-1

CFR Cluj CFR Cluj
17 iulie 2019 21:00
3-1 (2-1)
Astana Astana

Comentariul LIVE CFR Cluj – Astana 3 -1

  • 22:53:59
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 5 minute
  • 72:47
    GOOOOOOOL! Inscrie Omrani, Billel pentru gazde ! Scorul devine 3-1
  • 22:03:31
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 21:46:45
    Sfârşitul reprizei
  • 45:00
    Repriza va fi prelungită cu un minut
  • 25:09
    GOOOOOOOL! Inscrie Postnikov, Evgeny pentru gazde ! Scorul devine 2-1
  • 9:39
    GOOOOOOOL! Inscrie Omrani, Billel pentru gazde ! Scorul devine 1-1
  • 3:48
    GOOOOOOOL! Inscrie Murtazaev, Roman pentru oaspeţi ! Scorul devine 0-1

Urmarește Live Score meciul CFR Cluj – Astana, din Champions League. Meciul are loc pe 17 iulie 2019 21:00. Toate informațiile despre CFR Cluj – Astana sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

CFR Cluj – Astana, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre CFR Cluj și Astana și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Champions League. Meciul dintre CFR Cluj şi Astana se dispută pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, cu o capacitate de 
23500.

  • Astana Astana
    Champions League
    9 iulie 2019 16:00
    1-0
    CFR Cluj CFR Cluj

GOLURILE MECIULUI POT FI VĂZUTE AICI

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis- Susic, Paulo Vinicius, Burcă, Camora- Djokovic, Bordeianu, Culio- Deac, Rondon, Omrani

Astana: Eric- Rukavina, Postnikov, Simunovic, Beysebekov- Logvinenko- Tomasov, Maevski, Sigurjonsson, Murtazayez- Rotariu

Partida CFR Cluj – Astana, din manșa secundă a primului tur preliminar din Champions League, se va disputa miercuri, 17 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Ardelenii au de recuperat un handicap de 0-1 după meciul din tur din Kazahstan.

La fel ca și la întâlnirea de acum o săptămână, campioana Ligii 1 va fi lipsită de golgheterul George Țucudean, care a fost iarăși la Viena pentru o nouă operație la inimă. Tehnicianul Dan Petrescu este destul de pesimist în ceea ce privește calificarea ardelenilor și consideră că Astana pleacă favorită. Partida de la Cluj va fi condusă de o brigadă din Austria, iar rezervă va fi un arbitru cu origini române.