Jucătorii Astrei, mulţumiţi după egalul cu CFR Cluj: ”Numai noi credeam că nu pierdem”

CFR CLUJ - ASTRA 1-1
Filon Stan   
in Fotbal intern
08/04/2018, 22:49
Jucătorii Astrei, mulţumiţi după egalul cu CFR Cluj: ”Numai noi credeam că nu pierdem”

CFR Cluj a terminat la egalitate partida disputată în faţa Astrei Giurgiu, scor 1-1, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1 Betano şi trece pe prima poziţie a Ligii 1 Betano, cel puţin până luni, când FCSB o va întâlni pe Universitatea Craiova.

Clujenii au fost primii care au deschis scorul prin Paulo Vinicius, în minutul 54, apoi Astra a egalat prin Piotr Polczak, în minutul 81. Astralii au avut ocazia chiar să preia conducerea, spre sfârşitul meciului, dar şutul lui Bejan a fost apărat de Arlauskis. 

Bus: ”Doar noi mai credeam că putem lua un punct”

Laurenţiu Buş a spus după meci că doar jucătorii Astrei credeau că vor obţine un punct de la CFR. ”Am muncit pentru punctul ăsta. Muncim în continuare pentru că ne aşteaptă un meci greu cu FCSB. Am lucrat mai mult fazele fixe şi aşezarea în teren cu Gigi Mulţescu. Ne-a ieşit astăzi. Eu pot să joc unde este nevoie de mine. Cu domnul Gigi lucrăn de 3 zile, cu Edi am lucrat mai mult, sunt antrenori de mare valoare. Noi ne dorim să prindem locul 4, dar trebuie să luăm meci cu meci. Este greu să iei puncte în Gruia. O să jucăm cu FCSB şi ne dorim să ne întoarcem cu un punct sau mai multe”, a declarat jucătorul Astrei. 

Claudiu Belu a spus că l-a simţit puternic pe fostul său coechipier Alex Ioniţă, titular pentru CFR Cluj pentru prima dată, dar s-a declarat mulţumit de punctul obţinut de Astra în Gruia. ”Nu ne-am gândit la remiză, am venit să câştigăm pentru că nu mai avem nimic de pierdut. Ne mulţumim însă cu acest punct şi chiar puteam câştiga. Păcat că a fost o desincronizare în apărare şi am luat gol. Altfel am făcut treaba foarte bine. Pe Ioniţă l-am simţit puternic, cum e de obicei. Este prietenul meu. Vom juca cu FCSB cum am jucat şi cu CFR. Nu arbitrăm pe nimeni”, a declarat Belu. 

 

Închide ×