Culio a făcut circ. “Muncim 8 luni degeaba! Suntem penibili!”

CFR CLUJ - ASTRA 1-1
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
08/04/2018, 22:58
Culio a făcut circ. “Muncim 8 luni degeaba! Suntem penibili!”
Culio și-a lăudat antrenorul după ce CFR Cluj a reușit să câștige Supercupa cu CSU Craiova

Jucătorii formaţiei CFR Cluj au vorbit după semi-eşecul din meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-1, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” – vezi detalii aici.  Culio, căpitanul formaţiei CFR Cluj, a avut o reacţie nervoasă la finalul partidei.

“Am fost penibili! Noi muncim opt luni pentru punctele astea şi după aceea vine playoff-ul şi le pierdem. Nu înţeleg nimic. Cine a făcut acest sistem? CFR Cluj munceşte pentru toate aceste puncte… Nu înţeleg ce se întâmplă aici. Muncim degeaba! Mai avem 6 meciuri şi totul depinde de noi. Eu sunt supărat pe cei care au decis acest sistem cu playoff şi playout. Eu am fost penibil. Sunt supărat că şi echipa a fost penibilă. Este un campionat foarte slab! Am avut puncte în faţa lor şi acum nu mai avem nimic. Am muncit pentru nimic. Nu înţeleg sistemul ăsta. Asta este viaţa! Trebuie să mergem în continuare. Eu vreau ca Craiova să câştige, dar noi depindem de noi”, a spus Culio.

Hoban: “Suntem supăraţi!”

“Suntem supăraţi. Ne doream victoria, dar nu am ştiut să gestionăm foarte bine partida. Asta este viaţa! Trebuie să vedem unde am greşit în această seară. Ne-am mobilizat mai bine la pauză şi am ieşit motivaţi în a doua repriză. Păcat că nu am fost aşa până la final. Ne-a lipsit şansa. O să analizăm şi o să vedem unde am greşit şi ce puteam să facem. Trebuia să facem 2-0 la ocaziile pe care le-am avut. Trebuie să muncim mai mult şi să nu mai facem atâtea greşeli. Mai sunt încă 6 finale, iar matematic mai putem câştiga campionatul. Mergem să câştigăm la Viitorul pentru că am pierdut puncte acasă”, a spus Hoban.

 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×