Fotbal intern

CFR Cluj – Astra Giurgiu 2-1, în Casa Pariurilor Liga 1

02.03.2020 | 20:54
CFR Cluj  Astra Giurgiu 21 in Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se temea de meciul cu Astra, din cauza moralului scăzut pe care jucătorii săi îl au după eliminarea de la Sevilla.

Chiar și așa, clujenii au deschis scorul în debutul meciului, prin Ciprian Deac (‘8). La adăpostul avantajului minim, campionii României au abordat o partitură defensivă și au plătit cu prețul unul gol egalizator, înscris de Alibec din penalty (’58).

ADVERTISEMENT

Nevoiți de rezultat, „feroviarii” au declanșat atacul și au revenit în avantaj pe tabelă dup șutul lui Păun (’81), însă giurgiuvenii puteau la rândul lor să înscrie de cel puțin trei ori.

S-a terminat 2-1 pentru CFR, scor care îi păstrează pe clujeni pe primul loc în clasament și menține diferența de trei puncte față de Universitatea Craiova. Astra Giurgiu e pe ultimul loc în play-off, cu 21 de puncte, cu opt mai puține decât CFR.

ADVERTISEMENT

 

Echipele de start în meciul CFR Cluj – Astra:

  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Hoban, Itu – Deac, Petrila Rondon
  • Astra: Lazar – Dima, Tamaș, Graovac, Radunovici – Graur, G. Simion, Crepulja, Răduț – Fatai, Alibec

 

  • ’90+3 – Final de partidă!
  • ’90 – De la margine se indică trei minute de prelungire.
  • ’84 – Schimbare la gazde: Ciobotariu îl înlocuiește pe Petrila.
  • ’81 – GOL! Păun înscrie cu un șut plasat, după o fază prelungită de atac a CFR-ului.  2-1 pentru clujeni.
  • ’79 – Bogdan Aldea, preparatorul fizic al Astrei, este eliminat și trimis în tribune.
  • ’78 – Denis Alibec și Petrila sunt avertizați după un conflict avut pe teren.
  • ’75 – Alibec își încearcă norocul cu o „torpilă” de la 25 de metri, însă mingea trece peste poarta lui Arlauskis.
  • ’73 – Schimbare la gazde: Țucudean este introdus în teren în locul lui Djokovic.
  • ’69 – Schimbare la oaspeți: Răduț e înlocuit cu Gheorghe.
  • ’66 – Begue este avertizat, cu toate că Răduț a fost cel care faultase.
  • ’65 – Jocul s-a deschis din momentul în care Astra a egalat. Clujenii se aruncă în atac și le permit giurgiuvenilor să fie extrem de periculoși pe contraatac.
  • ’62 – Dan Petrescu este și el avertizat. 
  • ’62 – La un duel în marginea careului între Fatai și Păun, clujenii cer cu vehemență penalty. Publicul strigă: „Hoții! Hoții!”.
  • ’61 – Schimbare la gazde: Păun intră în locul lui Itu.
  • ’58 –GOL! Denis Alibec transformă lovitura de la 11 metri, cu un șut pe sub portar. 1-1 în Gruia!
  • ’57 – Penalty pentru Astra! După o neînțelegere între Vinicius și Arlauskis, Fatai este faultat de portarul lituanian.
  • ’54 – Antrenorul Astrei, Bogdan Andone, primește cartonașul galben.
  • ’50 – Djokovic trimite cu capul din centrul careului, Lazar plonjează și respinge în corner.
  • ’46 – Schimbare la oaspeți: Dinu Graur iese de pe teren şi este înlocuit de Julien Begue.
  • ’46 – A început repriza secundă .
  • ’45+2  – Pauză la Cluj.
  • ’45 – Prima repriză va fi prelungită cu două minute.
  • ’41 – Denis Alibec nu reușește să-l învingă pe Arlauskis cu un șut din 7 metri.
  • ’40 – Răduț vede cartonașul galben.
  • ’13 – Denis Alibec scapă singur cu portarul, însă e deposedat de Boli în momentul șutului.
  • ‘8 – GOL! CFR Cluj deschide scorul prin Ciprian Deac . 1-0 pentru gazde.
  • ‘1 – A început partida.
ADVERTISEMENT

[ksr_match_between][ksr_match_live_status] [ksr_match_live_score] din [ksr_match_season] se joaca azi, [ksr_match_dts]. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

[ksr_match_subtitle]

[ksr_match_box]

[ksr_match_lineup]

[ksr_match_comments]

[ksr_match_between] [ksr_match_live_score] [ksr_match_season] LIVE STREAM Online TV pe Digisport, Telekom, Look TV. VIDEO cu rezumatul pe FANATIK.RO

Urmarește Live Score meciul [ksr_match_between], din [ksr_match_season]. Meciul are loc pe [ksr_match_dts]. Toate informațiile despre [ksr_match_between] sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE ALE MECIULUI CFR CLUJ – ASTRA GIURGIU

[ksr_match_between], ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre [ksr_match_home_team_name] și [ksr_match_away_team_name] și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din [ksr_match_season]. Meciul dintre [ksr_match_home_team_name] şi [ksr_match_away_team_name][ksr_match_referee] se dispută pe stadionul [ksr_match_venue].

[ksr_old_results]

Meciul CFR Cluj – Astra Giurgiu are loc luni, 2 martie, cu începere de la ora 20:30 şi este ultima partidă din cadrul etapei 1 a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Este primul meci al ardelenilor după returul din 16+imile de finală Europa League de la Sevilla.

CFR Cluj – Astra Giurgiu Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida CFR Cluj – Astra Giurgiu se joacă luni, 2 martie, de la ora 20:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia şi este transmisă pe micile ecrane pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Mai există şi oportunitatea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

CFR Cluj este campioana ultimelor două ediţii şi actualul lider, cu 26 de puncte, după înjumătăţirea de la finele sezonului regulat. Astra are 21 de puncte, e ultima actualmente în ierarhia play-off-ului înainte de prima etapă, dar matematic păstrează cel puţin până la ora partidei de luni şansele ei.

Astra a jucat foarte prost în ultimele etape

Cu siguranţă Dan Petrescu nu va trimite pe teren luni acelaşi unsprezece din meciul de la Sevilla. Alex Chipciu are mari şanse să se regăsească printre titulari, după ce şi-a făcut apariţia în ultima etapă de sezon regulat, la Craiova, unde CFR a impresionat tactic şi s-a impus cu 2-0, deşi erau pe teren mai multe rezerve.

Astra a avut o perioadă senzaţională în toamnă, când a dat senzaţia că ar putea lupta cu CFR la titlu, o serie impresionantă de opt victorii consecutive, dar de la începutul lui 2020 parcă alţi jucători au venit şi i-au înlocuit pe cei din tur, pentru că echipa a fost la un pas să rateze play-off-ul, fiind condusă cu 2-0 de Sepsi pe teren propriu.

Ioan Niculae ameninţă cu sancţiuni

S-a terminat în cele din urmă 2-2, exact punctul de care aveau nevoie giurgiuvenii, lăsând loc pentru multe speculaţii pe baza modului în care a revenit, dar acum s-a intrat în play-off şi au început lucrurile serioase. Problema cea mare este absenţa fantezistului Budescu şi fără el jocul e tern, lipsit de imaginaţie.

Patronul Ioan Niculae a anunţat măsuri severe împotriva jucătorilor, promiţând sancţiuni financiare, însă aceştia au replicat că nu poate fi vorba de aşa ceva, atâta timp cât salariile nu au fost plătite la timp. În orice caz, play-off-ul începe sub o stare de tensiune foarte mare la Giurgiu.

CFR Cluj  e mare favorită pentru casele de pariuri

În mod normal CFR Cluj are toate armele la dispoziţie pentru a pleca în play-off cu dreptul. Are un lot valoros şi omogen, rezervele au arătat că se ridică la nivelul titularilor şi că astfel Dan Petrescu are permanent o arie de selecţie substanţială şi de calitate.

Casele de pariuri au acordat cotă de 1,45 pentru succesul CFR Cluj, o cotă chiar foarte bună şi care e posibil să scadă în următoarele zile. Astra are 7,50, dar e greu de crezut că la acest moment giurgiuvenii ar putea da lovitura pe terenul liderului.

ADVERTISEMENT
Tags: