Fotbal intern

CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-1 Liga 1. Campioana ratează șansa de a trece pe primul loc

28.01.2021 | 21:59
CFR Cluj  Astra Giurgiu 11 Liga 1 Campioana rateaza sansa de a trece pe primul loc
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Astra 1-1. Campioana en-titre a ratat șansa de a trece pe primul loc în Liga 1. Echipa lui Edi Iordănescu nu a reușit să câștige contra giurgiuvenilor și are 41 de puncte, cu unul mai puțin decât FCSB.

Cu toate acestea, ardelenii rămân neînvinși în Liga 1 cu Edi Iordănescu pe bancă. Șapte meciuri la rând fără înfrângere are campioana României. Ultimul eșec suferit a fost pe 22 noiembrie 2020, în Gruia, cu UTA Arad, scor 0-1, atunci când antrenor era Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Astra e pe locul 13, cu 18 puncte, unul mai mult decât Hermannstadt, echipă aflată pe loc de baraj.

CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-1 (Deac 80 / Budescu 21) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Soares, Aurelio – Carnat, Rondon, Gîdea(Pereira 9); Rezerve: Murariu, Chipciu, Costache, Hoban, Latovlevici, Manea, Omrani, Păun, Pereira; Antrenor: Edi Iordănescu
  • Astra Giurgiu: Popa – Sousa, Graovac, Găman, Bruno – Wuthrich, Budescu, Canadjija, Răduț – Stahl(V.Gheorghe 33); Rezerve: Bolboașă, Balaure, Boe-Kane, Gheorghe, Gheorghe, Jovanovic, Merloi, Montini, Riza Antrenor: Eugen Neagoe
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! CFR Cluj – Astra se termină 1-1 și FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1.

Min. 80: GOOOL CFR Cluj! Ocazia colosală a lui Crepulja se răzbună și Deac restabilește egalitatea.

Min. 79: Șansă imensă pentru Astra să închidă să meciul! Crepulja e lăsat singur cu Sandomierski, dar portarul campioanei are un reflex incrediibl.

ADVERTISEMENT

Min. 73: Nici Camora nu reușește să îl învingă pe

Min. 63: Ocazie colosală a lui Costache! Bara transversală îl salvează de această dată pe Popa.

Min. 53: Lovitură puternică de cap a lui Burcă! Mingea ajunge în brațele aceluiași Popa!

Min. 52: Popa e într-o formă incredibilă! Portarul oaspeților îi refuză golul lui Carnat.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: O nouă paradă a lui Popa! Portarul Astrei scoate mingea trimisă de Deac din lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

Min. 43: Ocazie de egalare a lui CFR Cluj! Carnat îl lobează pe Popa, dar mingea se duce peste poartă.

Min. 21: GOOOL Astra! Vinicius deviază în proprie poartă mingea șutată de Budescu.

Min. 15: Ocazie mare a lui CFR Cluj, prin Pereira! Popa scoate de sub transversală!

Min. 1: A început meciul!

CFR Cluj – Astra Giurgiu Live stream Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida CFR Cluj – Astra Giurgiu se joacă joi, 28 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia și va fi condusă de arbitrul Adrian Cojocaru. Meciul este televizat pe canelele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus, dar îl puteți urmări și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

CFR a anunțat înaintea acestei partide faptul că a căzut la acord cu trei dintre cei mai buni jucători din lot, Ciprian Deac, Mario Camora, și Billel Omrani pentru prelungirea contractului cu încă un sezon. Rămâne de văzut dacă în ultimele zile de mercato se va încerca acoperirea golului lăsat de plecarea lui Damian Djokovic la Rizespor sau nu se va mai efectua niciun transfer.

Edi Iordănescu, mulțumit de revenirea lui Mario Rondon

Edi Iordănescu poate fi foarte mulțumit pentru revenirea după accidentare a incisivului atacant venezuelean Mario Rondon, care chiar la primele minute de la revenirea pe gazon a și punctat pentru 3-1 în victoria de la Mediaș, cu Hermannstadt.

Astfel, antrenorul clujenilor are acum la dispoziție în atac doi jucători extrem de experimentați, Gabriel Debeljuh și Mario Rondon, și doi tineri de mare perspectivă, Valentin Costache și Nicolae Carnat.

Astra Giurgiu riscă excluderea din campionat

La Astra, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce vor decide LPF și FRF după ce Alexandru Ioniță a recunoscut că s-a dopat împreună cu Takayuki Seto și Kehinde Fatai, situație care, conform regulamentelor, duce la excluderea echipei din campionat, pentru că sunt mai mulți sportivi implicați.

CFR Cluj este mare favorită la casele de pariuri, cu o cotă excelentă, 1,45-1,50, în timp ce giurgiuvenii au primit 6,75 pentru a da lovitura în Gruia și au 1,75 pentru a înscrie o dată. Ultimul succes giurgiuvean la Cluj datează din 2012.

ADVERTISEMENT