Fotbal intern

VIDEO. Super ASTRA României! Victorie prin PLOAIE: 1-0 cu CFR

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA SUPERCUPA ROMÂNIEI...
17.07.2016 | 00:08
VIDEO Super ASTRA Romaniei Victorie prin PLOAIE 10 cu CFR
ADVERTISEMENT

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA SUPERCUPA ROMÂNIEI

Astra Giurgiu a reuşit să se impună în faţa CFR-ului, scor 1-0, şi a cîştigat Supercupa României. Golul victoriei a fost înscris de William De Amorim.

Min. 95. Finalul partidei.

Min. 94. Dornellas primeşte cartonaşul galben pentru tragere de timp.

Min. 92. Mureşan trimite dintr-o poziţie favorabilă, dar balonul trece peste poartă.

Min. 90. S-au arătat 4 minute de prelungiri.

Min. 87. William De Amorim şutează puternic din afara careului, iar Marc nu a avut nici o şansă. VIDEO

ADVERTISEMENT

Min. 84. Iese Lovin, intră Oros.

Min. 75. Cristian Lopez primeşte şi el cartonaşul galben.

Min. 75. Boldrin primeşte cartonaşul galben.

Min. 71. Filipe Teixeira scoate lovitura liberă după ce a fost faultat de un adversar.

Min. 70. Intră Guima, iese Bud.

Min. 60. Iese Boudjemaa, intră Florea.

Min. 57. Teixeira primeşte cartonaşul galben.

Min. 50. Meciul de joacă în condiţii nefavorabile. La Cluj plouă torenţial, iar jucătorii celor două formaţii întîmpină mari probleme.

Min. 48. Cristian Lopez primeşte o centrare bună de la Tiago Lopes, trimite cu capul din afara careului, pe colţul lung, dar reţine Gavrilaş. VIDEO

ADVERTISEMENT

Min. 46. Iese Lung jr., intră Gavrilaş.

Min. 46. A ieşit Negruţ, a intrat Lopez.

Min. 46. A început a doua repriză

Min. 45+5. Pauză.

Min. 45+4. Mureşan sare la balon, dar trimite pe lîngă poartă.

Min. 45. Arbitrul arată 5 minute de prelungire.

Min. 44. Tiago Lopes îl faultează pe William De Amorim şi primeşte cartonaşul galben.

Min. 41. Păun primeşte şi el cartonaşul galben.

Min. 38. Larie primeşte cartonaşul galben pentru un fault asupra lui Teixeira.

Min. 28. Silviu Lung Junior sîngerează în zona capului, după un duel cu Păun. Cei doi jucători primesc îngrijiri medicale pe teren. Fotbalistul clujenilor a fost bandajat la cap, iar portarul Astrei şi-a spart nasul. Meciul a fost întrerupt 5 minute. VIDEO

Min. 27. Ioniţă şutează periculos de la 23 de metri, dar balonul trece pe lîngă poarta lui Marc. VIDEO

ADVERTISEMENT

Min. 21. Dornellas, noul transfer al celor de la Astra, a fost aproape de gol la debut. Fundaşul a primit o centrare bună în careul CFR-ului, dar Marc intervine bine şi trimite balonul în afara terenului. VIDEO

Min. 20. Jakolis a primit cartonaş galben.

Min. 15. Davide Petrucci primeşte primul cartonaş galben pentru un fault făcut asupra lui William de Amorim.

ADVERTISEMENT

Min. 14. Teixeira scapă pe partea dreaptă, centrează în careul lui Marc, dar Boudjemaa nu reuşeşte să ajungă la balon.

Min. 10. Păun şutează puternic spre poarta lui Silviu Lung jr., dar mingea este reţinută de goalkeeper-ul Astrei.

Min. 4. Jakolis centrează bine, dar balonul este respins de cei de la Astra.

Min. 2. Prima lovitură liberă. Boldrin trimite în careul lui Marc, dar balonul nu le-a pus probleme clujenilor.

Min. 1. A început partida dintre CFR şi Astra Giurgiu.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Update / Iată echipele de start:

ASTRA: Lung – Vangjeli, Geraldo, Dornellas, Morais – Ioniţă, Lovin, Boldrin – Boudjemaa, Teixeira, De Amorim

REZERVE: Gavrilaş – Florea, Moise, Oros, Boubacar, Stan, Balaure

CFR Cluj: Marc – Tiago Lopes, Larie, Mureşan, Camora – Petrucci, Ruiz – Jakolis, Negruţ, Păun – Bud

REZERVE: Mincă – Horj, Pinho Guima, Lopez, Tînc, Vereş, Nouvier

Dacă în echipa de start a celor de la CFR Cluj nu apare nici o surpriză, Marius Şumudică, tehnicianul Astrei, a ales să trimită în teren doi jucători veniţi în această vară: Dornellas şi Vangjeli.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Update / O oră a mai rămas pînă la meciul disputat de CFR contra Astrei, iar la Cluj plouă torenţial.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Update / Selecţionerul Christoph Daum s-a întîlnit cu Vasile Miriuţă, antrenorul CFR-ului, dar şi cu Marius Şumudică, tehnicianul  Astrei. Neamţul de pe banca naţionalei României a ţinut să îi încurajeze pe cei doi şi chiar a făcut poze cu aceştia. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI.

“A fost o onoare să discut cu domnul Daum, îmi place temperamentul său, probabil că vom mai sta de vorbă pe marginea jucătorilor, a antrenamentelor, a formei unora dintre fotbaliştii pe care-i pregătesc– spune Marius Şumudică.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Update / Selecţionerul echipei naţionale a României, Christoph Daum, va merge la meciul disputat de CFR Cluj contra Astrei, azi, de la ora 21:45, pe “Cluj Arena” – vezi aici mai multe detalii.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Update / Azi, de la ora 21:45, pe “Cluj Arena”, va avea loc meciul dintre CFR Cluj şi Astra din Supercupa României.

FRF a publicat ghidul suporterilor care vor asista la Supercupa României.

“Federaţia Română de Fotbal îi informează pe toţi suporterii care vor fi prezenţi sîmbătă seară pe Cluj Arena cu privire la regulile de conduită şi de acces. Sîmbătă, 16 iulie, de la ora 21:45, se va disputa pe Cluj Arena Supercupa României, Astra-CFR Cluj. Porţile stadionului se vor deschide la ora 20:30.

Întrucît Splaiul Independenţei şi Strada Stadionului vor fi supuse unor măsuri de restricţionare a traficului rutier aprobat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Federaţia Română de Fotbal face un apel către deţinătorii de bilete să vină la stadion încă de la deschiderea porţilor pentru a evita formarea ambuteiajelor şi pentru a participa astfel la fluidizarea accesului în arenă, în zona turnichetelor. 

Reamintim că, la jocul Astra-CFR Cluj accesul în stadion al copiilor de orice vîrstă se va face pe baza biletului. Minorii sub 14 ani au acces în arenă doar însoţiţi de un adult. 

Din motive de securitate, organizatorul recomandă spectatorilor să nu vină la stadion cu bagaje, genţi, rucsacuri.

Iată aici tot ghidul suporterilor

…………..

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Update / Vasile Miriuţă, tehnicianul celor de la CFR Cluj, este încrezător înaintea meciului cu Astra şi mizează pe suporterii ardeleni care vor veni să susţină echipa la Cluj:

“Ne aşteaptă un meci greu, cu campioana României, o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Noi vom juca cu trofeul pe masă. Vom face tot posibilul să cîştigăm. Abia aşteptăm să înceapă meciul şi să sperăm că la final noi ne vom bucura. Emoţii sînt mereu, jucătorii mei vor da totul. Sînt sigur că trofeul va rămâne la noi la Cluj. Este un minus pentru Astra că nu-l vor avea pe Şumi pe bancă, e normal ca antrenorii să fie pe bancă, dar au jucători buni, care pot face diferenţa. Important este să ne prezentăm în formă maximă. Important este că vom avea suporterii cu noi şi sper să vină în număr cît mai mare.

Astra are un nucleu de jucători buni, care îl vor înlocui cu brio pe Alibec. A plecat Găman, Alibec este accidentat, dar au rămas 8-9 titulari, deci nucleul. Nu mă gîndesc să mai aduc jucători. Nu ştiu dacă este un jucător în Europa sau la echipele de top mai bun ca Larie. Larie trebuie să fie demult la echipa naţională. Este un mare caracter, acum patru ani dacă eram antrenor la echipa naţională îi dădeam paşaport. Este cel mai bun fundaş stînga din România. Sper să primească cetăţenia şi să fie convocat. Christoph Daum va alege cel mai bun jucător, indiferent unde joacă, la Dinamo, la Cluj, la Craiova. Nu vor mai fi 7 jucători de la o singură echipă”, a spus Miriuţă.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Primul meci al noului sezon, Astra – CFR Cluj, va fi condus la centru de Istvan Kovacs. Arbitrul din Carei va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Vasile Marinescu şi Valentin Avram.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Supercupa României se va disputa pe 16 iulie, pe Cluj Arena, le va pune faţă în faţă pe Astra Giurgiu, cîştigătoare a titlului Ligii 1, şi CFR Cluj, deţinătoare a Cupei României.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Petrucci şi Camora, cei doi jucători ai ardelenilor, care le-a suflat trofeul celor de la Dinamo şi antrenorul Vasile Miriuţă, vor să pună mîna pe trofeu, mai ales că vor juca în oraşul lor:

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. „Ne dorim cu toţii să cîştigăm Supercupa, mai ales că jucăm acasă, la Cluj, în faţa propriilor suporteri. Vom da totul să cîştigăm acest trofeu”, a spus Vasile Miriuţă.

„Astra e o echipă foarte bună, dar dacă jucăm sută la sută, toţi împreună, putem să cîştigăm şi noi”, a spus Petrucci.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. „Important e să fim concentraţi şi să vină cît mai multă lume. Din punctul ăsta de vedere e bine să jucăm sîmbătă, nu marţi sau miercuri, ca să vină cît mai multă lume. Astra e o echipă bună, care joacă în Liga Campionilor, dar avem şi noi jucători valoroşi. Vreau să cîştigăm şi să le oferim suporterilor un cadou frumos”, a spus şi căpitanul Camora.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Biletele, online

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că, începînd cu 1 iulie 2016, suporterii îşi pot achiziţiona bilete online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, pentru Supercupa României, care se va disputa între Astra Giurgiu şi CFR Cluj.

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Tichetele pentru partida va avea loc pe 16 iulie, pe Cluj Arena, pot fi achiziţionate prin plata cu cardul. Fanii au de ales dintre varianta e-ticket, bilet electronic care poate fi printat acasă, fără costuri de transport, sau varianta de livrare prin curier.

Fiecare persoană are dreptul la cel mult patru bilete, cu excepţia celor care vor comanda bilete în Family Zone. Deja obişnuita zonă dedicată familiei se va regăsi şi la Supercupa României. În sectoarele 1O şi 1P, situate la Tribuna a 2-a, vor avea acces doar fanii însoţiţi de cel puţin un copil, beneficiind, în acelaşi timp, şi de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii.

Preţurile biletelor:

VIP Etaj 3 – 300 RON

VIP Etaj 4 – 200 RON

Tribuna 1 – 40 RON

Tribuna 2 – 30 RON

Peluze – 10 RON

CFR CLUJ-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI. Biletele sînt disponibile şi în reţeaua magazinele Inmedio şi Germanos. De asemenea, tichetele se vor putea achiziţiona şi de la casieriile Cluj Arena, începând cu data de 11 iulie 2016.

Singura varianta de achiziţionare a biletelor în care suporterii îşi pot alege locul pe stadion e cea online, pe bilete.frf.ro şi bilete.ro.

ADVERTISEMENT