Sport

CFR Cluj – Botoşani 0-1, în etapa a 5-a din SuperLiga. Prima victorie a moldovenilor în Gruia. Echipa lui Teja e lider! Video

FC Botoșani a câștigat în premieră pe terenul lui CFR Cluj și e lider în SuperLiga! Sekou Camara a decis meciul cu golul marcat în minutul 31. E al doilea eșec al ardelenilor din acest campionat.
14.08.2022 | 15:37
CFR Cluj  Botosani 01 in etapa a 5a din SuperLiga Prima victorie a moldovenilor in Gruia Echipa lui Teja e lider Video
CFR Cluj - Botoşani Live video ora 18:30 în etapa a 5-a din Superliga. Examen greu înainte de Maribor. Foto: CFR Cluj Facebook
ADVERTISEMENT
14-08-2022
15:05

CFR Cluj - FC Botoșani 0-1 (Camara 31)

Cele mai importante faze VIDEO AICI 

Min. 84: Ocazie mare și pentru FC Botoșani! Camara șutează din afara careului, dar Sava respinge în corner.

Min. 78: Transversala îl salvează pe Pap! Șut violent al lui Păun, cu piciorul stâng!

Min. 68: Din nou șansă de egalare pentru clujeni. Petrila centrează din corner, Păun trimite cu capul, dar mingea cade pe transversală.

Min. 57: Ocazie CFR! Braun centrează de pe dreapta, dar Hoban reie peste poartă.

Min. 38: Ocazie mare de gol pentru CFR Cluj! Șutul lui Bordeianu e deviat de Boli puțin pe lângă poarta lui Pap!

Min. 31: 0-1 GOOOOOOL FC Botoșani! Camara înscrie după ce recepționează o pasă greșită

Min. 25: Mihai Roman II s-a accidentat și a fost înlocuit cu Camara 

Min. 19: Bordeianu ratează prima mare ocazie de gol

Min. 15: FC Botoșani nu are idei pentru a desface o echipă improvizată a ardelenilor. Cele mai periculoase apariții în careul advers sunt ale gazdelor

Min. 10: CFR Cluj controlează partida, dar starea proastă a terenului, din cauza ploii torențiale care a căzut înaintea partidei, le dă mari bătăi de cap fotbaliștilor lui Dan Petrescu

Min. 4: Prima lovitură liberă din preajma careului advers este irosită de Ciprian Deac care șutea slab

Min. 1: A început meciul

CFR Cluj: Sava – Brucic, Kolinger, A. Burcă, Braun – Muhar, Hoban, Bordeianu – C. Deac, Malele, Roger
Rezerve: Bălgrădean, Bălan, Yuri, Itu, Păun, Buș, Birligea, Petrila, Jefte
Antrenor: Dan Petrescu

FC Botoșani: Pap – Sano, Dican, Boli, Dragu – Mussis, Sylla – Mailat, Tîrcoveanu, M. Roman – Mihai Roman II
Rezerve: Ureche, Patache, Șeroni, Shahaf, Florescu, Petkovski, Camara, Perianu, David
Antrenor: Mihai Teja

Partida CFR Cluj – Botoşani are loc duminică, 14 august, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 5-a din Superliga. Este o partidă dificilă pentru ardeleni înainte de prima manşă a play-off-ului Conference League, în care vor juca în Slovenia, la Branik, în compania lui Maribor, pentru că moldovenii sunt neînvinşi după primele patru etape.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Botoşani

Confruntarea CFR Cluj – Botoşani se dispută duminică, 14 august, de la ora 18:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al oraşului de pe Someş, în etapa a 5-a din Superliga. Fiind un meci împotriva unei formaţii care a început bine acest sezon oficialii clubului speră ca în tribune să se adune cel puţin 4000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut susţinere destul de numeroasă la jocurile din Champions League şi mai apoi din Conference League, unde au fost în jur de 7000 de oameni la partidele cu Pyunik Erevan şi Şahtior Soligorsk şi mult mai puţin cu andorrezii de la Inter Escaldes, dar în campionat public numeros a fost doar în prima etapă, la jocul cu Rapid.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Botoşani

Partida CFR Cluj – Botoşani se joacă duminică, 14 august,  de la ora 18:30, în etapa a 5-a din Superliga pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din Gruia, cartierul fief al feroviarilor de pe Someş. Meciul este transmis în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1 far îl mai puteţi vedea intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Şi la Cluj, ca în toată ţara, ajunul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, duminică, 14 august, este o zi cu ridicat grad de instabilitate atmosferică, în care se aşteaptă ploi în mai multe reprize. Temperatura maximă nu va depăşi 27 de grade, dar problema rămâne ploaia. Jocul va fi condus de arbitrul craiovean George Găman.

Probleme mari pentru Dan Petrescu în compartimentul ofensiv

CFR Cluj are probleme serioase în privinţa forţei ofensive înaintea acestui meci şi, din păcate şi pentru turul confruntării cu Maribor Branik din play-off-ul Conference League, după ce golgeterul croat Gabriel Debeljuh a suferit o accidentare serioasă în partida retur cu Şahtior Soligorsk iar Yeboah a văzut roşu în ultimul meci de campionat.

ADVERTISEMENT

În plus, pe neaşteptate CFR Cluj a renunţat la un titular din apărare,  Daniel Graovac, vândut în Turcia, la Kasimpaşa. Pentru meciul cu Botoşani Dan Petrescu va pregăti, cât mai este posibil, o linie a doua de jucători, pentru că este foarte importantă calificarea în grupele Conference League. Este posibil ca în atac să debuteze Cefas Malele, fostul golgeter de acum doi ani al Argeşului.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Botoşani

CFR Cluj este văzută drept o mare favorită de către casele de pariuri, având cote între 1,50 – 1,60, în funcţie de agenţii, pentru a bifa cele trei puncte. Egalul e cotat la 3,70 iar un succes al moldovenilor ajunge la cota 7.00. Un gol înscris de oaspeţi are cotă excelentă, 1,90 iar pentru total goluri 2-5 cota este de 1,40.

ADVERTISEMENT

Botoşani nu a reuşit niciodată din cele 17 deplasări la Cluj să plece cu toate punctele, ardelenii reuşind 14 victorii şi doar de trei ori, ultima dată chiar în sezonul trecut, echipa moldoveană a evitat înfrângerea. Sezonul trecut scorul a fost de 1-1, cei care au ratat victoria fiind botoşănenii, care au irosit câteva mari situaţii de gol.

ADVERTISEMENT