Sport

CFR Cluj cere o sumă uriaşă pe Andrei Burcă. Care este singura echipă interesată de fundaş. Exclusiv

CFR Cluj i-a stabilit prețul de plecare a lui Andrei Burcă, iar suma este uriașă. O singură echipă şi-a manifestat interesul pentru fundaş.
12.07.2021 | 23:03
CFR Cluj cere o suma uriasa pe Andrei Burca Care este singura echipa interesata de fundas Exclusiv
CFR Cluj cere o sumă uriaşă pe Andrei Burcă. Care este singura echipă interesată de fundaş. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Andrei Burcă poate pleca de la CFR Cluj, doar dacă o echipă va plăti suma de 2.000.000 de euro, preț setat de conducerea campioanei României.

Până acum, doar Al Ain s-a interesat de Andrei Burcă, formație care s-a interesat și de Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj cere o sumă uriașă pentru Andrei Burcă

Andrei Burcă poate pleca de la CFR Cluj pentru 2.000.000 de euro, preț stabilit de conducerea campioanei României, iar până acum doar Al Ain s-a interesat de el, ceea ce ar însemna un preț de vânzare de 10 ori mai mare decât prețul de achiziție.

În momentul de față, nu există o ofertă concretă pentru fundașul central, care își dorește să părăsească formația din „Gruia”.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă a venit la CFR Cluj în vara anului 2019 de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Echipa condusă de Marius Croitoru îl aducea pe Andrei Burcă în 2016, liber de contract, de la SC Bacău.

De atunci, acesta a reușit să se impună în apărarea clujenilor, formând un cuplu de apărători centrali împreună cu Paulo Vinicius.

ADVERTISEMENT
  • 3.300.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă, după cum se arată pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

„Îmi doresc foarte mult să plec în această vară!”

După o victorie în deplasare cu Academica Clinceni, scor 1-0, din play-off-ul Ligii 1, Andrei Burcă a recunoscut la finalul confruntării că își dorește să plece de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuții. Sper să câștigăm campionatul și apoi vreau foarte mult să plec. Aștept ofertele!

Discuțiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naționala, e cel mai important lucru pentru mine”, spunea Andrei Burcă la finalul disputei.

Pentru naționala României, Andrei Burcă are 6 prezențe, fără să marcheze vreun gol, ultimul meci în care jucat pentru „tricolori”, a fost în duelul cu Germania, de pe Arena Națională, scor 0-1.

De-a lungul sezoanelor petrecute de Andrei Burcă la CFR Cluj, fundașul central a reușit să câștige două titluri de campion și o Supercupă a României.

  • 28 de ani este vârsta lui Andrei Burcă
ADVERTISEMENT