Sport

CFR Cluj, moral excelent înainte de turul cu Young Boys Berna! Alibec duce campioana pe primul loc

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în fața Chindiei Târgoviște prin golul lui Alibec (52), în etapa a 3-a din Liga 1, și a urcat pe primul loc în clasament cu maximum de puncte, 9.
31.07.2021 | 23:59
CFR Cluj moral excelent inainte de turul cu Young Boys Berna Alibec duce campioana pe primul loc
ADVERTISEMENT
31-07-2021
19:01

CFR Cluj – Chindia Târgovişte 1-0 (Alibec 52)

Vezi video cele mai importante faze AICI

Final de meci – CFR Cluj câștigă cu 1-0 și are un moral foarte bun înaintea partidei tur cu Young Boys Berna, din prima manșă a turul trei preliminar din Champions League.

l1

Min. 52 – GOOOL CFR CLUJ: Camora a centrat din partea stângă și Alibec a înscris din alunecare de la 6 metri, reușind primul său gol la campioana României.

Min. 46 – Omrani a beneficiat de o respingere defectuoasă a apărării târgoviștene, dar șutul său plasat a trecut puțin pe lângă vinclul porții lui Moldovan.

Min. 28 – Arbitrul Florin Andrei le-a oferit jucătorilor o pauză de hidratare.

Min. 20 – Omrani a centrat perfect din dreapta, dar Tahiri a reluat balonul cu capul din 6 metri direct în portarul Moldovan.

Min. 1 – A început meciul!

31-07-2021
17:34

Echipele de start pentru CFR Cluj - Chindia

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Graovac, D. Ciobotariu, Camora – Fofana, Tahiri – Petrila, C. Deac, Omrani – D. Alibec. Rezerve: Bălgrădean – Latovlevici, Cestor, Hoban, Chipciu, A. Păun, Gîdea, Costache, Debeljuh. Antrenor: Marius Șumudică

Chindia: D. Moldovan – Căpușă, Celea, Baxevanos, C. Dinu – Neguț, S. Suciu, P. Iacob, Popadiuc – Matiș – D. Florea. Rezerve: Căbuz, A. Șerban, Roumpuolakou, Cherchez, Corbu, D. Popa, Martac, Ad. Ioniță, Kocic. Antrenor: Emil Săndoi

Meciul CFR Cluj – Chindia Târgovişte are loc sâmbătă, 31 iulie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 3-a din Liga 1. CFR Cluj are maximum de puncte după primele două runde, dar fără a fi impresionat prin jocul său, în timp ce dâmboviţenii au acumulat un punct, egal cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Chindia Târgovişte

Confruntarea CFR Cluj – Chindia Târgovişte se dispută sâmbătă, 31 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia al oraşului de pe Someş şi este ultimul test pentru elevii lui Marius Şumudică înaintea primei manşe a turului 3 preliminar din Champions League, tot acasă cu Young Boys Berna.

ADVERTISEMENT

Pe stadion este permis accesul spectatorilor la 50 la sută din capacitatea arenei şi numai pentru cei care vor prezenta schema de vaccinare completă sau testul negativ pe o perioadă de 24 sau 72 de ore.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Chindia Târgovişte

Partida CFR Cluj – Chindia Târgovişte se joacă sâmbătă, 31 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul “dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, în etapa a 3-a din Liga 1 şi este transmisă pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Cluj, sâmbătă, 31 iulie, va fi o vreme călduroasă, dar şi cu un destul de pronunţat grad de probabilitate de producere de averse de ploaie cu descărcări electrice sau chiar de furtună. Va conduce acest meci la centru Florin Andrei.

Ce jucători importanţi lipsesc în întâlnirea CFR Cluj – Chindia Târgovişte

Marius Şumudică nu îi poate avea la dispoziţie, din motive medicale, pe fundaşii centrali Andrei Burcă, despre care se spune că va mai dura cel puţin o lună recuperarea totală, pentru că a suferit o recidivă în timpul exerciţilor de refacere şi Bouhenna. În schimb, fundaşul dreapta Cristi Manea şi-a revenit după toxinfecţia alimentară.

ADVERTISEMENT

Chindia nu are jucători absenţi, însă Mario Dulca nu va face parte din lotul pentru acest meci, pentru că abia s-a întors de la JO de la Tokyo 2020 şi aşa cum au procedat aproape toţi antrenorii de la cluburile care au dat jucători la lot Emil Săndoi a decis să îi acorde o perioadă de reacomodare.

Şumudică va schimba în mare măsură primul unsprezece

Cum extrem de importantul examen cu Young Boys bate la uşă şi de rezultatul acestei duble din turul 3 preliminar al Champions League depind multe pentru CFR Cluj, antrenorul Marius Şumudică e decis să trimită pe teren pentru partida cu Chindia Târgovişte mai mulţi jucători care în mod normal ar fi luat loc pe bancă.

ADVERTISEMENT

Lituanianul Arlauskis ar urma să îi lase locul între buturi lui Bălgrădea. Manea ia locul lui Susic fundaş dreapta, Ciobotariu sau Meleke fundaş central pentru Cestor şi Latovlevici în apărare pentru Camora. Nici Deac, Sigurjonsson, Păun sau Hoban nu vor fi pe teren.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – Chindia Târgovişte

Deşi este foarte probabil ca echipa clujeană să arate mult schimbată pentru acest meci bookmakerii acordă credit deplin campioanei României, cu o cotă de 1,40, care arată clar că au mare încredere în succesul ardelenilor. Chindia are cotă 9,00 dacă va reuşi marea lovitură în Gruia.

Sunt doar două meciuri directe la Cluj de la revenirea Chindiei în eşalonul de onoare. În primul joc a fost misiune imposibilă pentru dâmboviţeni, care au fost măcelăriţi cu scorul de 4-0, dar sezonul trecut ei au reuşit să se apere foarte organizat şi au scos un egal alb.

ADVERTISEMENT