Fotbal intern

CFR Cluj, pas greșit în lupta pentru titlu! Echipa lui Dan Petrescu, ținută în șah de Chindia Târgoviște

27.09.2020 | 20:58
CFR Cluj pas gresit in lupta pentru titlu Echipa lui Dan Petrescu tinuta in sah de Chindia Targoviste
ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – Chindia Târgovişte a fost unul lipsit de spectacol. Doar de trei ori au reușit să tragă pe poartă cele două echipe, în total.

Elevii lui Dan Petrescu au expediat două șuturi pe spațiul porții lui Aioani, în vreme ce târgoviștenii l-au încercat pe Sandomierski o singură dată.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a abordat meciul cu o echipă formată mai mult din rezerve, mai ales că partida a fost ultimul joc pe care îl dispută înaintea jocului din play-off-ul Europa League. Clujenii vor evolua joia viitoare, tot acasă, cu KUPS Kuopio.

La Chindia a fost titular din nou Daniel Popa, vârful adus de la Dinamo, iar în prelungiri a intrat și Mihai Neicuțescu, împrumutat și el de alb-roșii la CFR. Dan Petrescu nu a ezitat să apeleze la toate schimbările pe care le-a avut la dispoziție, înlocuind pe parcursul partidei cinci fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, alb-vișiniii nu au reușit să marcheze și rămân cu 11 puncte, la patru lungimi în spatele liderului Universitatea Craiova. Cu un succes la Iași, în fața Politehnicii, FCSB ar putea să ajungă la 12 puncte și să treacă peste CFR în ierarhia Ligii 1.


CFR Cluj – Chindia Târgoviște 0-0

FINAL! Nici cea de-a doua repriză nu a fost prea spectaculoasă, iar scorul vorbește de la sine despre modul în care au atacat cele două echipe.

ADVERTISEMENT

Începe repriza secundă!

PAUZĂ! După primele 45 de minute, cele două formații sunt la egalitate, 0-0, după un meci destul de modest.

Start de meci!


Echipele de start:

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Burcă, Ciobotariu, Cestor – Itu, Hoban, Pereira – Chipciu, Debeljuh, Costache
Rezerve: Hindrich – Susic, Djokovic, L. Aurelio, Sylla, Păun, Petrila, Omrani, Vojtus

ADVERTISEMENT

Chindia: Aioani – Căpuşă, Piţian, Iacob, Dinu – Neguţ, Dulca, Raţă, Yameogo – D. Popa, Florea
Rezerve: Moldovan – Fomba, Martac, Dumitraşcu, Ioniţă, Atanase, Neicuţescu, Şerban, Berisha


CFR Cluj – Chindia Târgovişte Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CFR Cluj – Chindia Târgovişte se joacă duminică, 27 septembrie, de la ora 19:00, în etapa a cincea a primei divizii şi este transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O altă variantă de a urmări în format LIVE VIDEO meciul din Gruia este să intraţi pe site-ul FANATIK.RO

Clujul rămâne ambasadorul fotbalului românesc în Europa, după ce sezonul trecut a reuşit să treacă de o grupă infernală, alături de Celtic Glasgow, Lazio şi Rennes şi să joace 16-imile cu Sevilla, viitoarea câştigătoare a trofeului, de care a fost eliminată doar de regula golului marcat în deplasare (1-1 la Cluj, 0-0 în Andaluzia)

CFR încearcă o nouă prezenţă în grupele unei competiţii la care noi din 2021 nu mai avem acces

Acum echipa lui Dan Petrescu este la 90 de minute de o a doua prezenţă consecutivă în grupele Europa League, într-un moment extrem de delicat pentru fotbalul românesc, pentru că din vara viitoare nu vom mai avea reprezentante în această competiţie, ci vom intra abia în a treia, acum înfiinţata, competiţie Conference Cup.

Este deci cântecul de lebădă nu se ştie pentru cât timp (totul depinde de coeficientul de ţară acumulat pe sezon) pentru fotbalul românesc în a doua competiţie europeană intercluburi şi o prezenţă a clujenilor în grupe, cu rezultate ca anul trecut, ar fi o mare gură de oxigen pentru noi.

Sunt posibile câteva schimbări în formula de start a lui Dan Petrescu

De aceea şi presa din oraşul de pe Someş opina că Dan Petrescu va odihni măcar trei sau patru dintre titulari, oferind spaţiu celor care au jucat mai puţin sau deloc, cazul atacantului slovac Vojtus, transferat de la Clinceni. Chiar şi aşa lotul CFR-ului este mult mai valoros decât al Chindiei şi ar fi o mare surpriză ca echipa lui Emil Săndoi să scoată măcar un egal.

De aceea nici opiniile bookmakerilor privind învingătoarea nu par a fi deloc modificarte, în sensul în care victoria gazdelor are cote care variază între 1,30 şi 1,35, cu perspective serioase de a scădea până la 1,25 sau chiar 1,20 până la ora jocului. Momentan Chindia are cotă 9,50 pentru marea bombă şi 4,70 pentru o semibombă, adică un egal.

 

ADVERTISEMENT