Fotbal intern

CFR Cluj, comparată cu FC Barcelona după victoria chinuită cu Dinamo: ”Nu sunt îngrijorat”

06.04.2021 | 11:46
CFR Cluj comparata cu FC Barcelona dupa victoria chinuita cu Dinamo Nu sunt ingrijorat
ADVERTISEMENT

Acționarul minoritar al clubului CFR Cluj, Ștefan Gadola, a făcut o comparație inedită între echipa lui Edi Iordănescu și FC Barcelona, după victoria chinuită cu Dinamo și succesul la fel de greu al catalanilor în La Liga.

Campioana en-titre s-a impus greu cu 1-0, în ciuda faptului că bucureștenii au jucat în dubla inferioritate încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Barcelona a câștigat duelul cu Real Valladolid tot cu 1-0, după un gol marcat de Ousmane Dembele în minutul 90.

Comparație FC Barcelona – CFR Cluj după succesul ardelenilor cu Dinamo

”Parcă am luat exemplu celor de la Barcelona, și ei au făcut așa. Ăsta este sportul, am jucat mai puțin inspirat, mai puțin motivați poate. Cei de la Dinamo au fost mult mai aspri, mai doritori din punctul meu de vedere”, a fost comparația făcută de Ștefan Gadola între CFR Cluj și FC Barcelona, după victoria cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Am văzut câteva meciuri ale lor și eram sigur că îi vom bate, dar a fost greu, au fost mai determinați decât noi. Probabil jucătorii noștri s-au gândit că va fi un meci ușor, dar uite că s-a întâmplat să câștigăm cu greu”, a declarat oficialul clujenilor la Pro X.

”Dorința staff-ului va fi să îi motiveze mai tare, să îi determine să facem un joc bun la Craiova. Chiar dacă lipsește Ciprian Deac, asta este, astfel de lucruri se pot întâmpla”, a mai spus Ștefan Gadola.

ADVERTISEMENT

Gadola vrea ca jucătorii să fie mai motivați

”Trebuie să mergem înainte cu multă determinare, să câștigăm la Craiova și mai departe să facem jocuri foarte bune pentru a câștiga campionatul. Mai sunt 10 meciuri, trebuie să arătăm că suntem buni și că putem câștiga campionatul.

Eu mă bucur că până la urmă am câștigat, chiar dacă cu mari emoții. Nu pot spune că nu sunt îngrijorat după ce am văzut cum jucăm, dar acum nu avem decât să motivăm jucătorii prin staff-ul tehnic, să jucăm cum trebuie”, a încheiat acționarul de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că CFR Cluj s-a chinuit pentru a obține victoria în meciul cu Dinamo, jucătorii lui Edi Iordănescu văd partea plină a paharului și sunt mulțumiți că au venit la un punct în spatele liderului FCSB.

ADVERTISEMENT