Fotbal intern

CFR Cluj – Craiova 0-0 în Liga 1 Betano. Ardelenii sunt pe 3 în clasament

01.10.2018 | 22:50
CFR Cluj  Craiova 00 in Liga 1 Betano Ardelenii sunt pe 3 in clasament

CFR Cluj întâlnește CS Universitatea Craiova în etapa a zecea a Ligii 1 Betano. Partida poate fi urmărită pe toate cele trei televiziune care au drepturile de transmitere a primei divizii de fotbal: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Tv. Află cum poţi urmări partida live stream online în rândurile de mai jos.

Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 22:55 / Fluier final în partida CFR Cluj – Universitatea Craiova. Tabela de marcaj a arătat 0-0 după un joc destul de încâlcit. Oaspeții au ratat și o lovitură de la 11 metri în repriza a doua prin Alexandru Mitriță. Ardelenii sunt pe 3 în clasamentul Ligii 1 Betano, în timp ce echipa lui Mangia este pe locul 7, cu două puncte mai puțin

Min 82 / Alexandru Mitriță a ratat lovitura de la 11 metri

Min 82 / PENALTY PENTRU CRAIOVA! Camora atinge mingea cu mâna, iar Istvan Kovacs dictează imediat lovitură de pedeapsă.

Min 72 / Pigliacelli respinge până la Țucudean care trimite peste poartă din câțiva metri

UPDATE, ora 22:03 / A început repriza a doua

UPDATE, ora 21:47 / Prima repriză a partidei CFR Cluj – Universitatea Craiova s-a terminat cu scor alb, 0-0

Min 17 / Arlauskis iese din nou în evidență și îl blochează pe Mitriță

Min 12 / Nicuşor Bancu semnează prima oportunitate de gol a Craiovei, însă Arlauskis respinge în corner 

Min 9 / CFR are prima mare ocazie a meciului! George Ţucudean a trimis cu capul, dar nu a reușit să deschidă scorukl.

UPDATE, ora 21:00 / Start joc în partida CFR Cluj – Universitatea Craiova


UPDATE, ora 20:00 Echipele de start sunt următoarele:

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Ad. Păun, Țucudean, Moutinho
Rezerve: Collado, Peteleu, A. Mureșan, Al. Ioniță II, V. Costache, U. Vera
Antrenor: Toni Conceicao

CS U Craiova: Pigliacelli – Donkor, Martic, Kelici, Briceag – Mateiu, Cicâldău – Mihăilă, Mitriță, Bancu – Koljic
Rezerve: L. Popescu, T. Ferreira, Dimitrov, Fedele, Bărbuț, Nuno Rocha, Markovic
Antrenor: Devis Mangia


CFR Cluj – Craiova Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

CFR Cluj – Dinamo, derby-ul etapei a zecea, va putea fi urmărit live de toate cele trei televiziuni care au achiziționat drepturile TV ale Ligii 1 Betano. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream CFR Cluj – Craiova, o poți face online de pe telefonul sau laptop dacă veţi accesa acest link.

Partida din această seară din Gruia va reprezenta o reeditare a Supercupei din acest an, disputată chiar pe noul Ion Oblemenco şi câştigată însă de CFR Cluj cu scorul de 1-0. Golul a fost înscris din penalty de Emmanuel Culio, în minutul 79 al partidei.

Live Stream CFR Cluj – Craiova. Un alt mod de a vedea meciul Online

Dacă nu puteţi vedea meciul la televizor sau live online, partida CFR Cluj – Craiova va putea fi urmărită în format live stream accesând acest link.

Înaintea acestui duel, cele două echipe se află la marginea luptei pentru play-off, după un debut de sezon mai puţin reuşit de ambele părţi. Astfel, CFR Cluj se află acum pe locul 5, cu 16 puncte, la cinci distanţă de liderul FCSB, care are un meci în plus disputat. De partea cealaltă, CS U Craiova are 14 puncte şi se află pe locul 7.

Echipe probabile CFR Cluj – Craiova. Ce absenţe au antrenorii

Toni Conceicao i-a jucat în partida cu Chindia Târgovişte, din 16imile Cupei României, pe veteranii Culio şi Hoban, cei care au lipsit o bună perioadă de timp din formaţia campioană. Dacă la Culio absenţa e cauzată de o accidentare, la Hoban era vorba de un conflict cu tehnicianul portughez. Rămâne de văzut dacă antrenorul îi va folosi pe cei doi contra Craiovei. Cu siguranţă, însă, de pe teren va lipsi la echipa campioană un alt veteran, Ciprian Deac.

De partea cealaltă internaţionalul paraguayan Cesar Meza Colli este aproape de revenirea pe gazon şi debutul în tricoul Craiovei.

CFR Cluj – Craiova, etapa 10-a a Ligii 1 Betano. Cote şi ponturi la pariuri

Tipsterii o văd ca favorită pe CFR Cluj în duelul contra câştigătoarei Cupei României. Astfel, clujenii au cota 1.80 la victorie, în timp ce oltenii au cota 5. Un egal îţi poate aduce de 3.65 ori mai mulţi bani.