Fotbal intern

CFR Cluj, criticată de Fatai: “Nu e cea mai bună echipă din campionat”. Reacțiile lui Alibec și Andone

02.03.2020 | 23:05
CFR Cluj criticata de Fatai Nu e cea mai buna echipa din campionat Reactiile lui Alibec si Andone
ADVERTISEMENT

Denis Alibec și Kehinde Fatai nu renunță la lupta pentru titlu, cu toate că echipa lor este despărțită de opt puncte de liderul CFR Cluj. Fotbaliștii Astrei cred că formația lor păstrează în continuare șanse la titlu.

Fatai nu crede în CFR Cluj

Cel mai vehement fotbalist al Astrei, Kehinde Fatai, a lansat o serie se „săgeți” înspre campioana CFR Cluj, pe care nu o consideră cea mai puternică echipă din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

A fost un meci în care puteam să luăm măcar un punct, am jucat bine în prima repriză, a doua repriză. La ei a căzut mingea pac-pac și au dat gol. La penalty a fost penalty, eram sigur că o să mă trag, m-a tras și a fost penalty.

CFR sunt campioni, respect pentru ei, dar nu cred că sunt cei mai buni. Cine sunt cei mai buni? Nu știu.

ADVERTISEMENT

Avem șanse la titlu, acesta e obiectivul, mergem în continuare peste asta. Azi am avut ghinion, Alibec în mod normal dă lejer gol la asemenea ocazii. Cum am regăsit fotbalul românesc? La fel! Publicul, arbitrul, antrenorii de pe margini, toți urlă aceleași lucruri”, a punctat nigerianul.

Alibec, dezamăgit de înfrângere

Denis Alibec a ratat o serie de ocazii importante cu CFR Cluj, însă promite să se revanșeze în etapele următoare. „Au avut două ocazii și au dat două goluri, nu a fost niciodată o difernță mare între noi și ei, meciurile au fost de la egal la egal. E foarte greu să câștigi la Cluj, mereu a fost așa.

ADVERTISEMENT

Ne-a lipsit doar norocul, am avut ocazii mari și n-am ratat tot campionatul ca aseară. Am controlat jocul, asta e viața. Avem mult de muncă în acest moment ca să-i ajungem pe cei de la CFR din spate. Sper să ne revenim cu Botoșani și Mediaș”, a declarat Alibec la Digi Sport.

Andone cere mai multă concentrare

Antrenorul Bogdan Andone le cere jucătorilor săi mai multă concentrare la finalizare în următoarele meciuri. „N-am putut finaliza, fotbalul ne pedepsește, n-am marcat, am făcut greșeli. Degeaba erau șase minute de prelungire, după marcarea golului nu s-a mai jucat nimic, CFR a fost pragmatică.

ADVERTISEMENT

Echipa și-a creat situații de gol, însă ne-a lipsit hotărârea, Denis a avut 2-3 situații ideale. Avem nevoie de victorii, dacă băieții vor avea plăcerea de joc din această seară și vor schimba puțin atitudinea la finalizare, vom câștiga în viitor”, a explicat tehnicianul.

  • 5-3 a fost raportul șuturilor pe poartă în CFR – Astra
ADVERTISEMENT