Fotbal intern

CFR Cluj, decimată înainte de meciul cu Dinamo! Câţi indisponibili are Edi Iordănescu. Exclusiv

16.12.2020 | 14:42
CFR Cluj decimata inainte de meciul cu Dinamo Cati indisponibili are Edi Iordanescu Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj are o întreagă listă de jucători indisponibili pentru următorul meci din Casa Pariurilor Liga 1 cu Dinamo, iar Edi Iordănescu va avea de furcă în alcătuirea primului unsprezece pentru această partidă extrem de importantă, care o poate aduce pe CFR din nou pe primul loc.

Ardelenii au jucat până în acest moment nu mai puțin de 24 de partide în campionat, Cupa României, preliminariile UEFA Champions League și în Europa League, iar jucătorii lui Edi Iordănescu sunt pur și simplu epuizați înaintea meciului cu Dinamo, mai ales că jucători precum Deac, Burcă Manea sau Camora au mai avut meciuri și la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, toată această oboseală vine pe fondul ultimelor două partide extrem de importante, în care jucătorii au dat totul până la ultima picătură de energie: la Berna cu Young Boys și cu FCSB.

Probleme mari de lot pentru CFR Cluj înainte de meciul cu Dinamo. Ce dificultăți întâmpină Edi Iordănescu

FANATIK a aflat în exclusivitate detalii despre problemele cu care se confruntă campioana României după victoria împotriva celor de la FCSB, iar jucătorii lui Edi Iordănescu ar putea să aibă un meci și mai dificil cu Dinamo, ținând cont de forma fizică a celor mai mulți dintre jucători, iar blestemul accidentărilor continuă pentru ardeleni, care l-au pierdut și pe Rondon la ultimul meci.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, Denis Ciobotariu, Mario Rondon, Iasmin Latovlevici şi Syam Ben Youssef sunt indisponibili pentru meciul cu Dinmao. În plus, Damjan Djokovic şi Gabriel Debeljuh, care a avut probleme la finalul meciului de la Berna cu Young Boys, au şanse de 50% să fie pe teren.

În plus, Vinicius, proaspăt revenit pe teren după o accidentare, acuză oboseală, la fel și Burcă și Deac, care au jucat în acest sezon nu mai puțin de 23, respectiv 21 de partide, dacă luăm în considerare și meciurile de la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a avut probleme de efectiv la CFR Cluj chiar de la prima partidă

Misiunea lui Edi Iordănescu va fi cu atât mai dificilă, cu cât accidentările și problemele de efectiv ale CFR-ului vin înaintea a două partide extrem de importante, cu Dinamo București și Universitatea Craiova, în urma cărora clujenii ar putea termina anul pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1.

Ba mai mult, trei jucători extrem de importanți sunt la un pas de suspendare și pot rata derby-ul pentru primul loc cu Universitatea Craiova dacă vor fi avertizați cu cartonaș galben la meciul cu Dinamo, iar Mario Rondon, unul dintre cei mai importanți oameni din ofensivă, a avut probleme cu Young Boys, iar cu FCSB a rezistat doar șapte minute.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, CFR Cluj deja se gândește la campania de transferuri din ianuarie, iar primul pe listă este mijlocașul dinamovist Paul Anton. Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting al campioanei României, a vorbit despre campania de transferuri din iarnă, înaintea ultimelor două meciuri ale anului, și a declarat că mijlocașul dinamovist ar putea fi o soluție pentru linia mediană a lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT