Fotbal intern

CFR Cluj, decimată înaintea meciului cu Poli Iași. Încă o accidentare de ultimă oră. Update exclusiv

14.03.2021 | 19:30
CFR Cluj decimata inaintea meciului cu Poli Iasi Inca o accidentare de ultima ora Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Campioana CFR Cluj dă piept cu Poli Iași în ultima etapă înaintea duelului cu FCSB. Pe lângă antrenorul Edi Iordănescu, de la ardeleni vor lipsi și mulți jucători importanți.

S-a accidentat și Cristian Bălgrădean!

UPDATE, 14 martie, ora 19:35 / Încă o mare problemă pentru Edi Iordănescu. Titularul din poartă, Cristi Bălgrădean, s-a accidentat și nu face parte din lotul campioanei pentru partida cu Poli Iași. Titular va fi polonezul Grzegorz Sandomierski, iar rezervă va fi Giedrius Arlauskis, cel care a revenit în Gruia semnând un contract valabil până în vară, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că la clubul din Gruia au apărut trei cazuri de coronavirus. Gabriel Debeljuh, Valentin Costache și Mario Rondon sunt infectați.

Cei trei nu vor putea evolua nici la meciul cu Poli Iași, nici contra celor de la FCSB, în derby-ul care va avea loc weekend-ul viitor.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, decimată înaintea meciului cu Poli Iași. Accidentare de ultimă oră

Pe lângă cei trei absenți infectați cu coronavirus, campioana CFR Cluj nu se va putea baza nici pe fundașul Cristi Manea. FANATIK a aflat că apărătorul este accidentat și nu va fi disponibil pentru meciul cu Poli Iași.

Astfel, cel mai probabil va fi utilizat în banda dreaptă Mateo Susic. Bosniacul face parte din grupul jucătorilor aflați în pericol de suspendare, pentru derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

La fel ca Susic, sunt la un galben de suspendare și Mike Cestor, Ciprian Deac, William Soares și Alexandru Chipciu. Dintre aceștia, doar Deac și Chipciu au șanse mari să fie pe teren cu Poli Iași.

  • Manea, Debeljuh, Costache și Rondon vor lipsi cu Poli Iași, din motive medicale;
  • Mateo Susic are cele mai mari șanse să fie titular în banda dreaptă a apărării.
ADVERTISEMENT

Mario Camora, suspendat. La fel și Edi Iordănescu

Așadar, Cristi Manea este accidentat, iar Debeljuh, Costache și Rondon nu pot juca din cauza infectării cu coronavirus. Sunt, deja, suficiente probleme mari pentru CFR înaintea meciului cu Poli Iași.

Doar că necazurile nu se opresc aici pentru formația campioană. Nici Mario Camora nu poate juca. Fundașul stânga româno-portughez, care era la un galben de suspendare înaintea partidei cu UTA, a primit cartonaș și este și el indisponibil pentru duelul cu moldovenii lui Nicolo Napoli.

Tot suspendat este și antrenorul Edi Iordănescu, eliminat pentru proteste tot în partida cu arădenii, câștigată de CFR cu 1-0. Iordănescu va absenta de pe bancă inclusiv la derby-ul cu FCSB!

  • Mario Camora va fi suspendat pentru CFR Cluj – Poli Iași;
  • Edi Iordănescu va lipsi de pe bancă cu ieșenii, dar și la derby-ul cu FCSB.
ADVERTISEMENT