Fotbal intern

CFR Cluj, decizie de ultimă oră. Cu cât se taie salariile la echipa campioană. Exclusiv

13.04.2020 | 21:34
CFR Cluj decizie de ultima ora Cu cat se taie salariile la echipa campioana Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, decizie de ultimă oră vizavi de salariile jucătorilor lui Dan Petrescu. Deși echipa campioană a rămas printre ultimele formații din Liga 1 care nu au umblat încă la lefuri, acest lucru se va întâmpla.

FANATIK a aflat că patronul Neluțu Varga și președintele Marian Copilu au căzut de acord că salariile nu mai pot rămâne la același nivel și pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, decizie de ultimă oră. Salariile jucătorilor vor fi micșorate cu 20 la sută de la 1 iulie 2020

Echipa lui Dan Petrescu nu a fost încă afectată din punct de vedere financiar de criza provocată de coronavirus care a dus la suspendarea campionatului. Jucătorilor nu li s-a comunicat ceva concret legat de acest aspect. Doar aluzii.

Dar asta nu înseamnă că nu se va umbla deloc la contractele, deloc mici, ale lui Vinicius și compania. Doar că nu se va face acest lucru până la finalul sezonului calendaristic, adică 30 iunie 2020.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, șefii din Gruia au decis că vor micșora salariile cu 20 la sută, urmând să aibe discuții individuale cu elevii lui Dan Petrescu după terminarea stării de urgență și revenirea la antrenamente.

Iar jucătorii nu par să fie foarte surprinși prea mult de această scădere a contractelor, pentru că au fost unii care au acordat interviuri în această perioadă și au declarat că se așteaptă la un astfel de „semn”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la CFR Cluj așteaptă primele pentru punctele din Europa League, dar e posibil să nu le mai primească!

Alex Chipciu a vorbit recent la Digi Sport despre o posibilă micșorare a contractelor la CFR Cluj în perioada imediat următoare.

Am primit pe grup un mesaj că vom vedea exact care este situația și că vor fi discuții. La noi nu au vrut să taie salariile ca la majoritatea, au preferat să aștepte să vadă ce va fi”, a dezvăluit mijlocașul.

ADVERTISEMENT

Până atunci însă, FANATIK a dezvăluit că, până să le fie micșorate contractele, fotbaliștii echipei campioane așteaptă să le fie achitate primele pentru punctele făcute în grupele Europa League și calificarea în primăvara europeană. Mai ales că  a venit de la UEFA cea mai mare parte a banilor câștigați.

Foarte probabil că șefii de la CFR Cluj și-au făcut calculele și vor trece la un „deal” de comun acord cu jucătorii. De genul nu vă mai dăm banii din Europa, dar nici nu vă umblăm la salarii până la 30 iunie 2020, așa cum au făcut toate celelalte cluburi! Mai ales că primele de Europa au fost „doar” o promisiune verbală a patronului Neluțu Varga și a oamenilor săi pentru elevii lui Dan Petrescu!

ADVERTISEMENT