Fotbal intern

CFR Cluj – Dinamo, întrerupt 5 minute din cauza fanilor ”câinilor”. VIDEO EXCLUSIV. Scandări șoc împotriva conducerii

27.07.2019 | 22:33
CFR Cluj  Dinamo intrerupt 5 minute din cauza fanilor cainilor VIDEO EXCLUSIV Scandari soc impotriva conducerii

Partida CFR Cluj – Dinamo, din etapa a treia a Ligii 1, a fost întreruptă timp de 5 minute din cauza fanilor ”câinilor”, care au aruncat cu petarde în teren. Formația bucureșteană este reprezentată de aproximativ 100 de suporteri, deși au fost sancționați cu interzicerea deplasării la următoarele cinci întâlniri după incidentele de la meciul cu FC Viitorul.

CFR Cluj – Dinamo, întrerupt 5 minute din cauza fanilor ”câinilor”

După ce i-au înjurat pe oficialii clubului, fanii ”câinilor” au început să arunce cu petarde în teren, iar arbitrul Andrei Chivulete a decis să întrerupă pentru 5 minute partida CFR Cluj – Dinamo. ”Centralul” a mers la marginea terenului și a stat de vorbă cu observatorul Cătălin Cursaru, cerându-i acestuia ca organizatorii întâlnirii să le ceară suporterilor să înceteze să mai arunce cu petarde. Imediat la megafoane s-a făcut un anunț în care fanii au fost amenințați cu evcuarea dacă vor mai continua să creeze probleme, iar observatorul întâlnirii și-a notat ceva.

Fanii dinamoviști au avut scandări extrem de dure la adresa conducerii clubului, pe care o consideră vinovată de situația actuală de la echipă. ”Florin Prunea ești o mizerie”, ”Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere” și ”Conducere de c…t, pe Dinamo ai îngropat”, au fost câteva dintre scandările suporterilor.

CFR Cluj – Dinamo, INTRERUPT de fani! Ce s-a intamplat! Detalii pe www.fanatik.ro

CFR Cluj – Dinamo, INTRERUPT de fani! Ce s-a intamplat! Detalii pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 27. Juli 2019

Faptul că Dinamo este reprezentată de 100 de suporteri la meciul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” i-a luat prin surprindere pe șefii CFR-ului. Înainte de începerea meciului CFR Cluj – Dinamo, jucătorii ”câinilor” au avut un mesaj pentru antrenorul Eugen Neagoe, care a suferit un infarct la partida cu Universitatea Craiova.