Fotbal intern

CFR Cluj – Dinamo 1-0 în Liga 1. Victorie dezamăgitoare a campioanei României. Video

05.04.2021 | 22:27
CFR Cluj  Dinamo 10 in Liga 1 Victorie dezamagitoare a campioanei Romaniei Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Dinamo 1-0. Ardelenii au câștigat cu chiu, cu vai, în fața lui Dinamo, care, din minutul 37 a jucat în dublă inferioritate numerică. Paul Anton și Florin Bejan au fost eliminați de arbitrul Bîrsan. Meciul a fost decis de Omrani, francezul marcând în minutul 81. Ca urmare a acestui rezultat, echipa lui Edi Iordănescu a venit la un punct în spatele liderului FCSB. De cealaltă parte, „câinii”  rămân pe loc de baraj, cu 27 de puncte.

CFR Cluj – Dinamo 1-0 (Omrani 81) – VEZI VIDEO

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea(Susic 75), Vinicius, Burcă, Camora (c) – Bordeianu(Omrani 46), Hoban(Sigurjonsson 66), Gîdea(Păun 10) – Deac, Debeljuh, Costache; Rezerve: Sandomierski, Susic, Latovlevici, Ben Youssef, Sigurjonsson, Soares Da Silva, Itu, Păun, Omrani; Antrenor: Edward Iordănescu

ADVERTISEMENT

Dinamo: Kongshavn – Sorescu (c), Bejan, Albentosa Redal, Grigore – Gol(Ehmann 77), Răuță, Anton – Mihaiu(Puljic 41), Nemec(Blejdea 77), Fabbrini(Moldoveanu 90); Rezerve: Mitrovic, Ehmann, Crețu, Puljic, Stan, Bani Mustafa, Stere, Blejdea, Moldoveanu; Antrenor: Gheorghe Mulțescu

FINAL DE MECI! CFR Cluj cu chiu, cu vai, scor 1-0.

Min. 85 – Primul șut pe poartă a lui Dinamo! Încercare timidă a lui Răuță de a îl învinge pe Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Min. 81 – GOOOL CFR Cluj!!! Omrani reușește să spargă gheața în acest meci! Servit excelent de Păun, francezul deblochează tabela.

Min. 80 – Ghinion teribil pentru Omrani! O nouă ratare a francezului.

Min. 75 – Debeljuh trece și el pe lângă deschiderea scorului! Atacantul gazdelor trimite mingea cu capul peste poartă.

ADVERTISEMENT

Min. 70 – Omrani nu reușește sub nicio formă să îl învingă pe Kongshavn! Norvegianul reține din nou mingea expediată de francez.

Min. 65 – O nouă ocazie a lui Omrani! Francezul trimite cu capul pe lângă poarta lui Kongshavn.

Min. 60 – Ardelenii au din nou șansa să deschidă scorul, dar Omrani trimite cu capul în brațele portarului norvegian.

ADVERTISEMENT

Min. 50 – CFR Cluj are prima ocazie de gol a actului secund! Păun îi testează reflexele lui Kongshavn!

Min. 46 – A început repriza secundă!

Min. 45+2 – CFR Cluj îl pierde pe Deac pentru meciul cu U Craiova. Veteranul ardelenilor a luat cartonaș galben și e suspendat în ultima etapă din sezonul regulat.

Min. 37 Dinamo primește o nouă lovitură! După Anton, Bejan este și el eliminat! Fundașul „câinilor” vede al doilea galben pentru henț.

Min. 31 – Dinamo rămâne în inferioritate numerică! Paul Anton este eliminat după ce primește al doilea cartonaș galben. Pe primul l-a luat în minutul 9.

Min. 27 – O nouă bară pentru CFR Cluj! Debeljuh ratează o ocazie imensă!

Min. 9 – Camora trage puternic la „scurt”, dar mingea iese în afara terenului după ce șterge bara.

Min. 1 – A început meciul!


CFR Cluj vine după un șoc suferit etapa trecută la București în derby-ul primelor clasate în fața lui FCSB. Eșec fără drept de apel cu 0-3, dar Edi Iordănescu a avut serioase probleme de lot, în special în atac, pe motive de coronavirus.

Acum jucătorii infectați au ieșit negativ la ultima testare și au revenit în lot. Şi Dinamo s-a confruntat cu probleme din cauza coronavirusului, după ce mai mulţi jucători s-au infectat.

CFR Cluj – Dinamo Live stream Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida CFR Cluj – Dinamo se joacă luni, 5 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia, în etapa a 29-a din Liga 1. Nu va fi prea cald la ora meciului, doar patru grade și cu șanse bune de ploaie. Jocul este transmis pe micile ecrane pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. Îl mai puteți viziona și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO

Așadar Edi Iordănescu are acum din nou la dispoziție jucătorii importanți care au lipsit la meciul cu CFR Cluj. Gabriel Debeljuh, Mario Rondon, Valentin Costache sunt bine și pot juca. De la echipa națională a revenit fundașul stânga Mario Camora, destul de șifonat de presă după evoluția slabă din meciul cu Germania. La lot a fost și islandezul Sigurjonsson, care a și marcat în Liechtenstein.

Incertitudini la Dinamo asupra jucătorilor infectați cu COVID 19

În perioada de pauză, Dinamo a testat un atacant sârb și l-a readus pe fundașul Constantin Nica, ultima dată la Voluntari, care nu a mai jucat din toamna lui 2019. De asemenea a fost legitimat și un apărător spaniol, Mulțescu având nevoie de jucători pentru a întări lotul.

Însă necunoscuta pentru cel poreclit SMURD este starea jucătorilor testați pozitiv la COVID. Fundașul Ante Puljic s-a alăturat lotului după ce ultimul test i-a ieșit negativ. Rămâne de văzut care mai este situația cu Adam Nemec, Paul Anton și Steliano Filip, toți titulari incontestabili.

Mulțescu, soluții puține și nu de calitate în atac

Marea hibă pentru alb-roșii este subțirimea compartimentului ofensiv, unde Magaye Guaye e out după ce a picat un test anti-doping, Adam Nemec este sub semnul incertitudinii, rămân doar jucătorii de la tineret, Măgureanu sau Bani, destul de puțin pentru a pune în pericol poarta clujenilor.

Și cotele caselor de pariuri sunt în conformitate cu situația din clasament și a loturilor celor două echipe. 1,35 are victoria CFR-ului și probabil că va continua să scadă până aproape de ora jocului și 9,80 cea a lui Dinamo.

ADVERTISEMENT