Sport

CFR Cluj, doar în grupele Conference League? „În niciun caz Liga Campionilor sau Europa League!” Semnal de alarmă pentru Dan Petrescu

Helmuth Duckadam nu îi nicio șansă echipei lui Dan Petrescu să ajungă în grupele Ligii Campionilor și nici măcar în grupele Europa League, deoarece CFR Cluj are un lot mai slab ca anii trecuți.
13.07.2022 | 20:22
CFR Cluj doar in grupele Conference League In niciun caz Liga Campionilor sau Europa League Semnal de alarma pentru Dan Petrescu
CFR Cluj ar putea primi 16 milioane de euro pentru o calificare în Liga Campionilor sau 8 milioane de euro pentru grupele Europa League. FOTO: Ciprian Petcut/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu a reușit să câștige în Armenia în preliminariile UEFA Champions League, în fața celor de Pyunik Erevan, iar Helmuth Duckadam nu este deloc optimist.

Helmuth Duckamam, previziuni pentru CFR Cluj: „Nu mai arată atât de bine ca anii trecuți”

Fostul mare portar a vorbit la Orange Sport și consideră că CFR Cluj va trece de primele două tururi preliminare din Liga Campionilor: „Va fi greu, depinde de adversar, primele două tururi va fi mai uşor, cu Armenia şi probabil o echipă dintr-un campionat slab. Cred că se vor califica în primele două tururi fără probleme, chiar dacă au reuşit doar un egal în Armenia”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Duckadam nu le dă ardelenilor nicio șansă să ajungă în grupele Ligii Campionilor și consideră că CFR Cluj se află în scădere: „Dar după va începe greul. Cred că CFR nu mai arată atât de bine cum a aratăt în anii precedenţi”.

Ba, mai mult, analistul TV e de părere că CFR Cluj nu are șanse nici la grupele Europa League: „Eu cred că poate să prindă o grupă, dar în niciun caz Europa League sau UCL”.

ADVERTISEMENT

De ce crede Duckadam că nu va fi o luptă în trei pentru titlu în Superliga

Helmuth Duckadam nu îi dă nicio șansă Universității Craiova nici în acest sezon la titlu și critică transferurile din această vară:

„Nu cred că este o luptă în trei la titlu. Eu cred că nu! Cel puţin Craiova din câte am văzut nu au făcut nişte transferuri să aibă ceva în plus faţă de anul trecut. Lupta se va da tot între CFR şi FCSB!”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj ar putea da lovitura dacă se califică în grupele Champions League sau Europa League

O calificare în grupele Ligii Campionilor ar fi o adevărată mină de aur pentru CFR Cluj. Echipa lui Neluțu Varga ar putea primi peste 16 milioane de euro.

În cazul în care CFR Cluj va reuși să se califice în grupele Europa League, ardelenii ar putea primi aproximativ 8 milioane de euro, de două ori mai puțin însă decât în UCL.

ADVERTISEMENT

Nici o calificare în grupele Conference League nu este deloc de neglijat și este cu siguranță cea mai la îndemână pentru CFR Cluj, care ar putea primi peste trei milioane de euro, la care se adaugă și alte sume pentru punctele obținute în cele șase meciuri.

ADVERTISEMENT