Sport

Doliu la CFR Cluj! A murit fostul președinte al clubului

CFR Cluj este în doliu chiar înaintea partidei cu FC Argeș din sferturile Cupei României Betano. Mircea Balaj, fostul președinte al clubului ardelean, a încetat din viață.
05.04.2023 | 13:40
Doliu la CFR Cluj A murit fostul presedinte al clubului
Doliu la CFR Cluj, înaintea partidei cu FC Argeș din sferturile Cupei României Betano. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj trece prin momente triste chiar înaintea confruntării cu FC Argeș din sferturile Cupei României Betano, programată joi, 6 aprilie, ora 21:00. S-a stins din viață Mircea Balaj, fostul președinte al echipei din Ardeal în perioada 1992-2002.

CFR Cluj, în doliu. A murit Mircea Balaj, fostul conducător al clubului

O veste tristă a fost anunțată în cursul zilei de miercuri, 5 aprilie, de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook. Gruparea din Gruia își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a lui Mircea Balaj, fost conducător al clubului timp de 10 ani în perioada 1992-2002. Acesta a îndeplinit funcția de președinte al clubului CFR Cluj, înainte ca Iuliu Mureșan să vină la conducere, în timp ce echipa se afla în eșaloanele inferioare de fotbal din România.

ADVERTISEMENT

Momentul dificil pentru clujeni vine chiar înaintea confruntării pe care CFR o dispută cu FC Argeș în sferturile Cupei României Betano. Tot în Gruia, dar la finalul săptămânii, campioana României primește vizita celor de la FCSB în a treia etapă din play-off.

„Drum lin spre stele, Mircea Balaj! Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veșnice a fostului președinte al echipei noastre din perioada 1992-2002, Mircea Balaj. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj e în doliu. Moment de reculegere la partida cu FC Argeș din sferturile Cupei României Betano

Astfel, înainte de fluierul de start al meciului de pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” va fi ținut un moment de reculegere în memoria fostului conducător din Gruia. Deși este un moment extrem de dificil, CFR Cluj caută calificarea în semifinalele Cupei României Betano.

În cazul în care va accede în careul de ași, CFR Cluj va fi premiată cu 25.000 de euro și va întâlni pentru un loc în finală câștigătoarea din partida Sepsi – CS Mioveni. Campioana României a rămas fără victorie în play-off-ul SuperLigii după primele două etape.

ADVERTISEMENT

În primul meci din play-off, formația pregătită de Dan Petrescu a remizat, scor 2-2 pe teren propriu cu Rapid, iar în a doua etapă a făcut egal cu Universitatea Craiova pe Stadionul „Ion Oblemenco”, 1-1. După partida împotriva argeșenilor, pentru CFR Cluj urmează derby-ul de pe teren propriu cu FCSB, duminică, 9 aprilie, ora 21:00.

Programul complet al sferturilor de finală ale Cupei României Betano

UTA Arad a fost prima echipă care s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano. Arădenii au făcut pasul în careul de ași al „competiției surprizelor” pentru prima dată după 57 de ani. Echipa antrenată de Laszlo Balint a învins cu 1-0 pe FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Echipa de pe Francisc von Neuman va întâlni în semifinale câștigătoarea partidei FC Hermannstadt – ”U” Cluj. Meciul se dispută miercuri, 5 aprilie, ora 19:00. În ultimele două sferturi de finală se înfruntă Sepsi – CS Mioveni, joi, 6 aprilie, de la ora 18:00, iar de la ora 21:00 CFR Cluj primește vizita lui FC Argeș.


  • 2,20 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele echipe marchează” la meciul CFR Cluj – FC Argeș

ADVERTISEMENT
Tags: