CFR Cluj e pregătită pentru Supercupa României cu Craiova. “Victoriile aduc victorii!”

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
05/07/2018, 10:36
CFR Cluj e pregătită pentru Supercupa României cu Craiova. “Victoriile aduc victorii!” GALERIE FOTO
Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, crede că echipa lui este pregătită pentru Supercupa României cu CS U Craiova

CFR Cluj e pregătită pentru Supercupa României cu CS Universitatea Craiova, meci care va avea loc pe stadionul “Ion Oblemenco”, pe 14 iulie, de la ora 20.30. După meciul câştigat de ardeleni în faţa echipei Jagiellonia, vicecampioana Poloniei, scor 3-0, Edi Iordănescu şi Andrei Mureşan au vorbit despre situaţia formaţia din Gruia.

“În proporţie mare sunt lucruri pozitive pe lângă că am câştigat la diferenţă. Nu am primit gol, am stat bine în teren, am avut un plus de prospeţime faţă de jocul trecut, deja intrăm pe un nivel care se apropie de ce înseamnă forma sportivă competiţională. Avem cu totul alt stil, încercăm să ne adaptăm cât mai repede, perioadă scurtă e adevărat, antrenamentele sunt specifice şi până la meciul cu Malmo să ne întărim foarte bine şi cu jucătorii şi relaţiile să fie mult mai bune”, a spus Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

CFR Cluj e pregătită pentru Supercupa României cu Craiova. “Suntem pe o pantă ascendentă!”

“Suntem pe o pantă ascendentă, e important că ne-am făcut jocul nostru, un joc combinativ, pe jos, ce ne cere Mister, de la portar începând. Important e să ne adaptăm la cerinţele antrenorului şi să continuăm aşa, victoriile aduc victorii”, a spus Andrei Mureşan.

Andrei Mureşan, jucătorul lui CFR Cluj, în momentul în care a fost prezentat la campioana României
Andrei Mureşan în momentul în care a semnat cu CFR Cluj, echipă care se va lupta cu CS Universitatea Craiova în Supercupa României
Închide ×