Fotbal intern

CFR Cluj este campioana sezonului regulat din Liga 1 Betano! Cu cine va juca în prima etapă din play-off

24.02.2019 | 23:05
CFR Cluj este campioana sezonului regulat din Liga 1 Betano Cu cine va juca in prima etapa din playoff

CFR Cluj este campioana sezonului regulat din Liga 1 Betano cu doar o etapă înainte de final şi nu poate să mai fie ajunsă de FCSB, echipa care ocupă poziţia secundă. Campioana României este sigură de locul pe care îl ocupă, chiar dacă va pierde meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar echipa antrenată de Mihai Teja va câştiga partida cu FC Voluntari.

Rezultatele direct este unul dintre criteriile pentru departajarea echipelor care se află la egalitate de puncte. În această situaţie, CFR Cluj este în avantaj după remiza din Gruia, scor 1-1, şi victoria obţinută pe Arena Naţională, scor 2-0. Astfel, în prima etapă din play-off, campioana României va juca împotriva echipei care ocupă locul şase, partidă care se va disputa pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.

CFR Cluj este campioana sezonului regulat din Liga 1 Betano. Campioana aşteaptă ultima etapă pentru a-şi afla adversara

CFR Cluj este campioana sezonului regulat din Liga 1 Betano, iar formaţia antrenată de Alin Minteuan trebuie să aştepte ultima etapă pentru a-şi afla adversara. În prezent, FC Botoşani ocupă locul 6, iar moldovenii se vor duela cu Viitorul în ultima rundă, meci care ar putea să hotărască echipa care o va întâlni pe CFR Cluj în prima etapă a play-off-ului din Liga 1 Betano.

[table id=23 /]

Formaţia din Gruia are toate motivele să se bucure că a terminat pe primul loc în sezonul regulat din Liga 1 Betano. Tradiţia spune că echipa care este lider după cele 26 de etape va câştiga campionatul la finalul play-off-ului. CFR Cluj are totuşi o certitudine în acest moment. Campioana României va întâlni FCSB, la Cluj, în etapa a 5-a. Partida din retur se va disputa în ultima etapă. În plus, în etapa a 4-a, CFR Cluj va juca împotriva Universităţii Craiova în Bănie, returul fiind programat în runda a 9-a.