ADVERTISEMENT
Fotbal intern

CFR Cluj este dispusă să-l vândă pe Billel Omrani! Câţi bani cere campioana. Exclusiv

Autori: Cristi Coste, Razvan Nicolae | 23.12.2020 | 21:32
CFR Cluj este dispusă să-l vândă pe Billel Omrani! Câţi bani cere campioana. Exclusiv
CFR Cluj este dispusă să-l vândă pe Billel Omrani! Câţi bani cere campioana (sursă foto: sportpictures.eu)

Billel Omrani se apropie de finalul contractului cu CFR Cluj, scadent în vara anului viitor, însă sunt şanse mici ca cele două părţi să ajungă la un numitor comun. FANATIK a aflat care este stagiul negocierilor şi suma pe care campioana României ar accepta-o pentru un transfer al atacantului francez.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că sunt şanse mici ca Billel Omrani să-şi prelungească acordul cu CFR Cluj. Contractul atacantului de 27 de ani expiră în vara lui 2021, iar fotbalistul francez are cerinţe considerate a fi exagerate de către conducerea clubului din Gruia.

Billel Omrani câştigă în prezent 18.000 de euro pe lună, dar vrea un salariu mai mare dacă va prelungi contractul. În plus, francezul cere şi un bonus financiar pentru semnarea noului acord. Cerinţele nu sunt pe placul conducerii lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, dispusă să-l vândă pe Billel Omrani. Suma cerută de ardeleni

Din informaţiile FANATIK, conducerea lui CFR Cluj i-a promis aceleaşi condiţii financiare, ca cele existente în actualul contract, lui Billel Omrani. Dacă nu vor ajunge la un consens, oficialii campioanei României sunt dispuşi să-l vândă pe fotbalistul de 27 de ani.

FANATIK a aflat că CFR Cluj cere în jur de 500.000 de euro pentru transferul lui Billel Omrani. De la 1 ianuarie 2021, atacantul francez intră în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu oricine, însă va pleca la noua echipă doar dacă aceasta achită suma cerută de clujeni.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a ajuns la CFR Cluj în septembrie 2016, când formaţia din Gruia l-a transferat gratis de la Marseille. Anul 2020 nu a fost unul prea bun pentru atacantul campioanei României, care nu a mai reuşit să înscrie din 1 decembrie 2019.

Probleme mari de sănătate pentru Billel Omrani

Prima parte a sezonului 2020-2021 a fost foarte grea pentru Billel Omrani. Fotbalistul de 27 de ani a fost măcinat de accidentări, motiv pentru care a jucat opt meciuri în actuala stagiune. Mai exact, francezul a bifat 310 minute până în prezent.

ADVERTISEMENT

Recent, Marius Bilaşco a vorbit despre situaţia medicală a lui Billel Omrani, fotbalist care nu a mai jucat pentru CFR Cluj din 29 octombrie, când a bifat 45 de minute în remiza cu Young Boys Berna. Oficialul campioanei României a susţinut că accidentarea atacantului este una nemaiîntâlnită.

“Omrani e în continuare cu mici probleme. E o accidentare destul de nemaiîntâlnită. E o desprindere a unui muşchi de pe os, e cicatrizat, dar încă mai simte dureri. Pentru a evita riscul unei recidive, recuperarea decurge încet.

ADVERTISEMENT

E ok acum, dar se evită intrarea lui în ritm normal pentru a se evita o agravare. Totul depinde de ce simte el la recuperare. Medicina merge până într-un punct, după care tu eşti cel mai bun doctor. Eu cred că-l putem vedea la începutul anului viitor”, a spus Marius Bilaşco.

  • 37 de goluri în 156 de meciuri are Billel Omrani la CFR Cluj
  • 2.000.000 de euro este cota lui Billel Omrani
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!