Sport

CFR Cluj, făcută șah-mat la golul marcat de Ronaldo Deaconu. Oaspeții au reclamat un fault neacordat de arbitrul Găman

Farul a deschis scorul în meciul cu CFR Cluj la finalul unei faze pe care au gestionat-o excelent. Oaspeții au acuzat un fault și au contestat reușita.
02.03.2024 | 21:55
CFR Cluj facuta sahmat la golul marcat de Ronaldo Deaconu Oaspetii au reclamat un fault neacordat de arbitrul Gaman
CFR Cluj, făcută șah-mat la golul marcat de Ronaldo Deaconu. Oaspeții au reclamat un fault. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul a dominat clar prima repriză a meciului cu CFR Cluj, dar a reușit să deschidă scorul abia în minutul 65. Dominată copios în prima parte, defensiva lui Adrian Mutu a cedat la o fază lucrată frumos de gazde. Click aici pentru video

CFR Cluj, făcută șah-mat la golul marcat de Ronaldo Deaconu

Constănțenii au recuperat mingea prin intervenția prin alunecare a lui Mihai Popescu asupra lui Alin Fică. Fundașul central al gazdelor a atins mingea, iar fotbalistul celor de la CFR Cluj a căzut și a cerut fault.

ADVERTISEMENT

Balonul a ajuns la Kiki, cel care a ales o pasă lungă pentru Louis Munteanu. Atacantul Farului a câștigat duelul aerian cu Ajeti și i-a pasat cu capul lui Ronaldo Deaconu. Mingea i-a căzut în față lui Deaconu, care a șutat din voleu și l-a învins pe Răzvan Popa.

Imediat după înscrierea golului, jucătorii oaspeților au acuzat intervenția lui Mihai Popescu la faza din care s-a marcat. Centralul George Găman a fost asaltat de protestele ardelenilor, dar nu a avut nicio ezitare și reușita a fost validată.

ADVERTISEMENT

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul la începutul anului și este unul dintre jucătorii preferați ai lui Hagi din lotul actual. Anterior, mijlocașul de 26 de ani a petrecut doi ani în Polonia, unde a evoluat pentru Korona Kielce. În tricoul echipei poloneze a înscris 5 goluri.

Farul, ocazii mari în prima repriză cu CFR Cluj

Constănțenii au avut ocazii uriașe în prima repriză. Louis Munteanu, Rivaldinho și Kiki au avut șansa de a deschide scorul, dar oaspeții au avut noroc și au intrat la pauză fără gol primit.

ADVERTISEMENT

Deși echipa sa a jucat extrem de slab în prima parte, Adrian Mutu a ales să nu facă nicio modificare la pauză. Același lucru a făcut și Gheorghe Hagi, probabil mulțumit de evoluția echipei sale din primele 45 de minute.

A surprins că Hagi nu l-a mai titularizat pe Constantin Budescu. Veteranul constănțenilor a fost introdus pe teren abia în minutul 70, în locul lui Louis Munteanu, cel care a oferit assist-ul la golul înscris de Ronaldo Deaconu.

ADVERTISEMENT

Farul – CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 1-1. Oaspeții au egalat în minutul 82, prin golul spectaculos înscris de Ajeti. Fundașul central a prins cu voleu din 17 metri, în urma unui corner avut de echipa sa. În urma acestei remize, echipa lui Hagi nu e sigură de play-off.

ADVERTISEMENT