Sport

CFR Cluj, absență importantă la meciul cu Farul Constanța. Dan Petrescu l-a trimis acasă și nu va mai evolua în acest an! Exclusiv

Mijlocașul central Runar Sigurjonsson a fost învoit de Dan Petrescu și nu va juca cu Farul Constața și FC Argeș, deoarece a plecat acasă în Islanda unde nevasta lui va naște.
15.12.2021 | 14:39
CFR Cluj absenta importanta la meciul cu Farul Constanta Dan Petrescu la trimis acasa si nu va mai evolua in acest an Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj încearcă să își mențină ecartul față de FCSB însă va avea de această dată un adversar redutabil în echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța.

Dan Petrescu consideră că ardelenii au acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 cele mai bune rezultate din istoria clubului și vrea încă două victorii și în meciurile cu Farul Constanța și FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, fără Runar Sigurjonsson la meciurile cu Farul Constanța și FC Argeș

FANATIK a aflat că islandezul nu va mai evolua în acest an pentru CFR Cluj în ultimele două meciuri, iar fotbalistul a părăsit deja cantonamentul echipei.

Din informațiile FANATIK, Runar Sigurjonsson a fost învoit de Dan Petrescu deoarece soția sa este pe cale să nască și a plecat acasă în Islanda.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central de 31 de ani a jucat zece meciuri în Liga și a reușit trei goluri și un assist. Sigurjonsson a bifat și zece meciuri în cupele europene, preliminarii Champions League și Europa League și în Conference League, unde a avut evoluții bune.

În preliminariile Ligii Campionilor a reușit în șase partide să marcheze de două ori și să ofere alte două pase decisive. Islandezul este evaluat conform transfermarkt la 1,2 milioane de euro și mai are contract cu campioana României până în vara lui 2023.

ADVERTISEMENT

Runar Sigurjonsson, salariu pe măsură la CFR Cluj

FANATIK a aflat că Runar Sigurjonsson are un salariu lunar de 20.000 de euro, o sumă deloc de neglijat pentru nivelul Ligii 1.

Cota lui Runar Mar Sigurjonsson a scăzut aproape la jumătate, după ce în 2017 când juca la Grasshopers Zurich era evaluat la 2.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt cel mai rapid jucător de pe teren. Cele mai mari calități ale mele sunt transmiterea mingilor și viziunea în teren. Poate nu sunt cel mai rapid, dar nu pot fi numit nici lent.

De cele mai multe ori joc ca mijlocaș central, semi defensiv, dar obișnuiam și să joc în flanc”, se descria Sigurjonsson în presa kazahă.

  • 1.200.000 de euro e cota islandezului 
  • 20.000 de euro pe lună e salariul lui Runar Sigurjonsson
  • 3o iunie 2023 e data la care expiră contractul mijlocașului central cu ardelenii
ADVERTISEMENT