Sport

CFR Cluj – Farul Constanţa 1-0. Marius Șumudică, victorii pe linie în acest start de sezon

CFR Cluj îşi continuă parcursul perfect din Casa Pariurilor Liga 1 cu o victorie la limită în faţa Farului Constanţa. Ardelenii au adunat 15 puncte.
13.08.2021 | 23:27
CFR Cluj  Farul Constanta 10 Marius Sumudica victorii pe linie in acest start de sezon
ADVERTISEMENT
13-08-2021
18:09

CFR Cluj - Farul Constanța 1-0 (Debeljuh 37)

Min.90+4: George Ganea ratează singur cu portarul din patru metri în ultimele secvențe ale partidei. Ocazie monumentală ratată de constănțeni!

Min.90: Ieșire harzardă a lui Bălgrădean însă Adrian Petre nu reușește să reia spre poarta goală.

Min.73: Adrian Pitu este și el înlocuit cu Ștefan Bodișteanu 

Min. 72: Claudiu Petrila, principalul jucător U21 nu mai poate continua partida și este înlocuit cu Adrian Gidea.

Min. 70: Încă o schimbare la Farul. Romario e înlocuit cu Constantin Grameni.

Min. 67: Autorul golului, Debeljuh, înlocuit cu Denis Alibec.

Min. 66: Runar Sigurjonsson este schimbat de Șumudică cu Billel Omrani.

Min. 59: Dublă înlocuire la „marinari”: Aurelian Chițu este și el înlocuit cu George Ganea, în timp ce Damien Dussaut este schimbat cu Andrei Ciobanu.

Min. 58: Schimbare la Farul Constanța. Jefte Betancor îi lasă locul Adrian Petre.

Pauză

Min. 45+2: Asediu la poarta lui Aioani! Tânărul goalkeeper are un reflex excelent și respinge în corner lovitura de cap bine plasată a lui Graovac, iar repriza se încheie doar cu scorul de 1-0 pentru gazde.

Min. 44: CFR Cluj e aproape de 2-0, după ce șutul excelent trimis de Rodriguez loveste bara porții a „marinarilor”.

Min. 37: Gol, CFR Cluj! Debeljuh deschide scorul după o respingere nefericită a lui Aioani. 

Min. 19: Ghinion pentru Alex Chipciu, care se accidentează. În locul său întră Adrian Păun.

Min. 14: Ocazie uriașă pentru Farul Constanța! Betancor trimite o pasă excelentă pentru de Nooijer, care trimite însă peste poartă din interioul careului, aflat într-o poziție ideală.

Min. 5: CFR Cluj începe în forță și își crează prima ocazie, însă Aioani reține în doi timpi

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici – Rodriguez, Sigurjonsson, C. Deac – Petrila, Debeljuh, Chipciu. Rezerve: Hindrich – Camora, Bouhenna, Itu, Păun, Gîdea, Fica, Omrani, Alibec. Antrenor: Marius Şumudică

Farul Constanţa: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Pires, Mladen, Artean – Chiţu, Betancor, Pitu Rezerve: Tordai – Ganea, Dobrosavlevici, Grameni, Buta, Ciobanu, Ad. Petre, N. Popescu, Bodișteanu Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul CFR Cluj – Farul Constanţa are loc vineri, 13 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 5-a din Liga 1. Clujenii sunt lideri, cu punctaj maxim după primele patru runde. Dar şi dobrogenii sunt neînvinşi în aceste prime patru runde, având două victorii şi două egaluri.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Farul

Confruntarea CFR Cluj – Farul se dispută vineri, 13 august, de la ora 21:30, pe stadionul “dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia din oraşul de pe Someş. Este ultimul test înainte de deplasarea campioanei României la Belgrad, pentru manşa tur a play-off-ului Europa League, contra Stelei Roşii, meci care ar fi trebuit în mod normal să aibă loc joi, 19 august, dar a fost mutat marţi, 17 august.

ADVERTISEMENT

Deşi disputa dintre doi tehnicieni de valoare, Marius Şumudică – Gheorghe Hagi, chiar dacă ultimul nu va lua loc pe bancă, fiind suspendat, este una care merită din plin atenţie şi pe teren vor fi două echipe neînvinse, nu sunt aşteptaţi mulţi fani în tribune, cei prezenţi trebuind să arate dovada vaccinării complete sau a testului negativ pe 72 de ore,.

Cine televizează partida CFR Cluj – Farul

Partida CFR Cluj – Farul se joacă vineri, 13 august, de la ora 21:30, pe stadionul din Gruia, în etapa a 5-a din Liga 1 şi este transmisă la TV pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj cerul va fi variabil vineri, 13 august, cu temperaturi care ajung maxim la 27 de grade, dar cu şanse aproape de zero de precipitaţii. La ora meciului este preconizată o temperatură în jur de 23-24 grade. Va arbitra acest meci Sebastian Colţescu.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Farul

La capitolul accidentări Marius Şumudică nu pare a avea probleme serioase, pentru că numai Andrei Burcă nu este refăcut. În rest are tot lotul la dispoziţie şi poate face exact alegerile pe care le doreşte, ţinând cont şi de faptul că peste câteva zile are un meci teribil de greu la Belgrad.

ADVERTISEMENT

Şi la Farul situaţia s-a îmbunătăţit mult după revenirea din Japonia a jucătorilor plecaţi la naţionala olimpică. Nu sunt prezenţi la acest meci fundaşul Radu Boboc şi mijlocaşul Dănuleasa, ultimul accidentat în primul meci al sezonului, la Arad.

Şumudică dezminte zvonurile privind posibila sa demitere

Eliminarea din Champions League, dar mai ales jocul slab al echipei de mai multă vreme, pare a şubrezi serios poziţia lui Marius Lăcătuş pe banca echipe campioane a României, Însă tehnicianul care are în CV un titlu de campion cu Astra Giurgiu, dezminte aceste zvonuri, susţinând că are sprijinul conducerii clubului.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Farul este unul dificil, indiscutabil, dar Şumi se află între ciocan şi nicovală. Pe de o parte este conştient că ritmul în care sunt obligaţi să joace jucătorii lui, odată la trei zile, este foarte dificil şi e clar că e nevoie de rotaţia jucătorilor, dar pe de alta ştie că dacă bagă prea multe rezerve cu dobrogenii riscă să piardă un punct sau chiar pe toate. Cert este că va odihni din nou jucători, rămâne de văzut câţi vor fi aceştia.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Farul

Este un meci între două echipe fruntaşe, neînvinse, însă casele de pariuri continuă să aibă multă încredere în formaţia clujeană, care îi acordă cota de 1,65 pentru a lua cele trei puncte. O performanţă din partea echipe lui Gică Hagi, obligat să stea în tribună din cauza suspendării după meciul cu Sepsi, are cotă de 5,75. Un gol marcat de oaspeţi are cotă 1,60.

Sub denumirea de Farul cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2009, ca urmare a faptului că dobrogenii au retrogradat iar apoi şi CFR Cluj a avut o perioadă dificilă. Între 2004 şi 2009 Farul a reuşit un singur 0-0 în Gruia, în rest victorii pe linie CFR.

ADVERTISEMENT