Fotbal international

CFR Cluj, favorită la casele de pariuri la meciul cu Rennes din grupele Europa League

07.11.2019 | 09:18
CFR Cluj favorita la casele de pariuri la meciul cu Rennes din grupele Europa League
ADVERTISEMENT

CFR Cluj primeşte vizita francezilor de la Rennes, azi, de la ora 19.55, în grupele Europa League, iar formaţia antrenată de Dan Petrescu este favorită la casele de pariuri ca să se impună pe teren propriu în runda a 4-a din Grupa E. Ardelenii au mai mari şanse să câştige meciul de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, după ce în tur s-au impus cu 1-0.

CFR Cluj, favorită în meciul retur cu Rennes din grupele Europa League

Casele de pariuriu îi oferă CFR-ului cota 2.45 pentru o victorie pe teren propriu în faţa lui Rennes, iar francezii au cota 3.50 pentru a se impune în runda a 4-a din Europa League. Mai mult, o remiză între cele două formaţii din Grupa E este cotată de site-urile de specialitate la 3.25.

ADVERTISEMENT

În celălalt meci din Grupa E, Lazio Roma este dată ca favorită de casele de pariuri în faţa lui Celtic Glasgow, deşi formaţia din Scoţia conduce grupa cu 7 puncte, iar italienii au doar 3 puncte şi sunt pe 3, după CFR Cluj. Gruparea din Serie A are cota 1.75 că se va impune pe stadionul Olimpico din Roma, în timp ce Celtic are cota 4.75.

Lacina Traore are cele mai mari şanse să înscrie cu Rennes

Surprize apar când vorbim despre jucătorii din lotul lui Dan Petrescu care au şanse să înscrie în poarta francezilor de la Rennes. Deşi Billel Omrani este golgheterul campioanei României, Lacina Traore este favorit să înscrie cu Rennes şi are cota 2.88 că va marca în orice moment al meciului. Acesta este urmat de Mario Rondon (cota 3.10), iar Billel Omrani are a 3-a şansă şi are cota 3.15.

ADVERTISEMENT

Clasamentul Grupei E din Europa League:

  1. Celtic – 7 puncte
  2. CFR Cluj – 6 puncte
  3. Lazio – 3 puncte
  4. Rennes – 1 punct

Meciul dintre CFR Cluj şi Rennes se joacă azi, de la ora 19.55, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa a 4-a din grupele Europa League. Partida va fi transmisă de Digi Sport, Look TV şi Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.