Fotbal intern

CFR Cluj – FC Argeş 1-0. A noua victorie consecutivă pentru CFR Cluj, care pune din nou presiune pe FCSB. Cum arată clasamentul. Video

FANATIK.RO vă prezintă detalii despre meciul CFR Cluj -. FC Argeş, care are loc duminică, 19 decembrie, în etapa a 21-a din Liga 1 pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia
19.12.2021 | 18:10
CFR Cluj  FC Arges 10 A noua victorie consecutiva pentru CFR Cluj care pune din nou presiune pe FCSB Cum arata clasamentul Video
CFR Cluj - FC Argeş Live video ora 16:00 Liderul vrea să încheie anul cu stil. Foto: CFR Cluj Facebook
ADVERTISEMENT
19-12-2021
13:53

CFR Cluj - FC Argeș 1-0 (Debeljuh 72)

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului.

FINAL: CFR Cluj – FC Argeș 1-0

Min. 72: GOOOL CFR Cluj! Debeljuh profită de o gafă a apărării oaspeților și înscrie pe jos

Min. 68: Debeljuh șutează puternic din colțul careului mic, după o pasă de la Păun, dar Greab respinge peste transversală

Min. 62: Debeljuh pleacă din ofsaid și șutează oeste poartă din 7-8 metri

Min. 59: Meza Colli șutează de la marginea careului mare, dar mingea trece la o pakmă de poarta gazdelor

Min. 50: Costache șutează din voleu de la aproximativ 15 metri, dar mingea trece puțin peste transversală

Min. 46: A început repriza a doua.

PAUZĂ

Min. 45: Deac ștează din voleu de la 15 metri, dar Greab reține fără emoții.

Min. 32: S-au implinit 830 de minute de când CFR nu a mai primit gol în Liga 1. Ultimul jucător care a trimis mingea în poarta liderului campionatului este Matias, de la Gaz Metan, în minutul 12 al meciului din etapa a 11-a.

Min. 29: Viana execută o lovitură liberă de la aproxiamtiv 20 de metri, dar Hindrich scoate de lângă bară.

Min. 13: Boateng șutează din întoarcere, de la aproximativ 8 metri, dar Greab are un reflex și scoate mingea în corner,

Min. 5: Situație inedită pentru Latovlevici. În tur a fost integralist la CFR Cluj, care s-a impus cu 1-0, iar acum este titular la FC Argeș.

Min. 1: A început meciul.

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Culio, Bordeianu, C. Deac – Omrani, Debeljuh, Costache. Rezerve: Bălgrădean – Burcă, Manea, Camora, Bordeianu, Petrila, Gîdea, Alibec, Chipciu. Antrenor: Dan Petrescu.

FC Argeș: Greab – Viana, Miguel, Boldor, Latovlevici – Tofan, Meza Colli, Raynov, Ișfan – Șerban – Arias. Rezerve: Croitoru – Honciu, Mușat, Fatai, Dumitrașcu, Palic, Telcean, Said, Dumitru. Antrenor: Mihai Ianovschi.

Meciul CFR Cluj – FC Argeş are loc duminică, 19 decembrie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul etapei a 21-a din Liga 1. Liderul acestui sezon şi totodata campioana a trei ediţii din ultimii patru ani primeşte vizita unei echipe care ca obiectiv intrarea în play-off, dar care nu a mai câştigat de trei meciuri şi se află pe locul 87, la patru lungimi de ultima poziţie de play-off.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC Argeş

Confruntarea CFR Cluj – FC Argeş se dispută duminică, 19 decembrie, de la ora 16:00, în etapa a 21-a, ultima din acest an, din Liga 1, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municpiului de pe Someş. Este partida prin care liderul detaşat al primei divizii îşi va lua la revedere de la suporteri după un an în care nu a mai reuşit performanţe europene.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în jur de cel puţin două-trei mii de spectatori tot sunt aşteptaţi să ia loc în tribune la acest interesant duel cu o echipă bună în deplasare, dar nu vor putea intra decât acei spectatori care vor prezenta certificatul COVID. Cei nevaccinaţi nu au acces în incinta stadionului.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC Argeş

Partida CFR Cluj – FC Argeş se joacă duminică, 19 decembrie, de la ora 16:00, în etapa a 21-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Cluj va fi o zi rece, maxima în termometre nu va sări de 3 grade, iar şansele de precipitaţii, cel mult lapoviţă, sunt totuşi destul de scăzute, undeva în jurul a maxim 10 la sută. Partida CFR CLuj – FC Argeş a fost încredinţată unei brigăzi de arbitri avându-l la centru pe Viorel Flueran din Craiova.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – FC Argeş

Dan Petrescuare doar doi jucători absenţi la meciul de adio pe 2021. Este vorba de internaţionalul Claudiu Petrila, care încă nu a dat de capăt pubalgiei sale şi de mijlocaşul islandez Sigurjonsson, învoit să meargă acasă, în ţara sa, pentru a fi prezent la momentul venirii pe lume a copilului său.

ADVERTISEMENT

FC Argeş a reziliat înţelegerea cu mijlocaşul Piţian şi are doi absenţi pentru acest joc, ambii importanţi. În primul rând liderul apărării, fundaşul central Turda, es’te suspendat iar veteranul lotului, experimentatul mijlocaş Cristi Tănase, este accidentat şi refacerea a durat mai mult decât se credea.

Toată lumea aşteaptă decizia Bursucului la postul de selecţioner

CFR Cluj nu a mai avut evoluţiile bune în Europa dar pe plan intern rămâne clar echipa care domină campionatul şi a arătat acest lucru mult mai evident după ce s-a încheioat participarea în grupele Conference League şi s-a putut concentra numai pe Liga 1.

ADVERTISEMENT

Mecanismele lui Dan Petrescu au încept să revină la parametrii pe care îi ştiam din mandatele anterioare şi toată lumea şi-ar dori să continue cu Bursucul pe bancă. Însă acesta, cum a promis, trebuie să anunţe la finalul jocului cu FC Argeş decizia luată la propunerea FRF pentru postul de selecţioner.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – FC Argeş

Casele de pariuri consideră că piteştenii au foarte puţine şanse de a pleca acasă cu vreun punct sau cu toate trei. Cota la victorie pentru gazde este de 1,50 iar pentru o bombă în ultima etapă a anului bookmakerii acordă cota de 87,80. De aici rezultă că şi un gol marcat de oaspeţii are cotă foarte mare, 1,80.

Au şi argumente stastica partidelor directe. De la revenirea alb-violeţilor sezonul trecut s-au jucat trei meciuri, toate câştigate de ardeleni, fără a primi gol. Ultima dată când FC Argeş a obţinut toate punctele cu CFR Cluj a fost acasă, în 2005, scor 2-0. În rest numai victorii clujene sau egaluri.

 

 

ADVERTISEMENT