Sport

CFR Cluj – FC Argeş 2-0. Victorie fără emoții a campioanei, un nou titlu e tot mai aproape. Cum arată clasamentul

CFR Cluj a învins fără probleme pe FC Argeș cu 2-0 în etapa a 3-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și si-a mărit avansul față de FCSB în fruntea clasamentului la 8 puncte
04.04.2022 | 22:47
CFR Cluj  FC Arges 20 Victorie fara emotii a campioanei un nou titlu e tot mai aproape Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FC Arges, contand pentru Liga 1 Play-Off Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, luni 04 aprilie 2022. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
04-04-2022
19:58

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1 după CFR Cluj - FC Argeş 2-0

CFR Cluj a profitat de înfrângerea suferită de FCSB contra Universității Craiova și și-a mărit la 8 puncte avansul față de trupa patronată de Gigi Becali. În aceste condiții, cu 7 etape rămase de disputat, e greu de crezut că formația clujeană mai poate rata cel de-al cincilea titlu consecutiv.

De partea cealaltă, FC Argeș a fost doar o umbră a echipei care și-a dat viața etapa trecută cu FCSB și nu a contat deloc în Gruia. Prin urmare, înfrângerea a venit în mod logic și, odată cu ea, și acontarea ultimului loc din clasament.

04-04-2022
17:59

CFR Cluj - FC Argeş 2-0 (Debeljuh 23, Dugandzic 84)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 86: Honciu șutează din vole de la marginea careului mare, Hindrich reține fără probleme.

Min. 84: GOOOL CFR CLUJ! Bine lansat de Deac, Petrila pătrunde în careu pe dreapta, trimite un lob elegant peste Greab, mingea ajunge pe 6 metri, de unde Dugandzic o trimite în poarta goală.

Min. 77: Tofan este eliminat după un fault dur comis asupra lui Bordeianu.

Min. 35: Corner executat de Păun și Burcă reia cu capul, din 6 metri, foarte puțin pe lângă bară.

Min. 23: GOOOL CFR CLUJ! Gafă imensă în apărarea oaspeților: Joao Miguel trimite neglijent o pasă spre propriul portar, mingea este interceptată de Debeljuh, care deschide scorul.

Min. 16: Greab reține șutul lui Debeljuh din vole.

Min. 9: Hindrich reține fără probleme șutul expediat de Tănase din lovitură liberă.

Min. 8: Debeljuh are prima ocazie de gol a meciului, dar șutul său se duce direct în brațele lui Greab.

Min. 1: A început partida.

04-04-2022
16:57

Echipele de start la CFR Cluj - FC Argeș

  • CFR Cluj: Hindrich – Susic, Graovac, Burcă, Camora – Păun, Boateng, Bordeianu – Omrani, Debeljuh, Costache. Rezerve: Sava – Manea, Yuri, Sigurjonsson, Chipciu, Neguț, Deac, Petrila, Dugandzic. Antrenor: Dan Petrescu
  • FC Argeș: Greab – Dobrosavlevici, Turda, Miguel, Latovlevici – Palic, Cr. Tănase, Raynov, Ișfan – Said, Ganea. Rezerve: F. Croitoru – Tofan, Viana, Boldor, Mușat, Honciu, Cr. Dumitru, Arias, Fatai. Antrenor: Andrei Prepeliță

Meciul CFR Cluj – FC Argeş are loc luni, 4 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 3-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Ardelenii au 42 de puncte, cinci peste FCSB, şi cu un succes în acest meci se pot distanţa din nou la opt lungimi, un avans aproape decisiv în lupta la titlu.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC Argeş, din etapa a 3-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea CFR Cluj – FC Argeş se dispută luni, 4 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, în etapa a 3-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este al doilea meci pe teren propriu în această grupă la titlu, după cel câştigat în faţa Voluntarilor cu scorul de 3-1.

ADVERTISEMENT

Nu este de aşteptat o afluenţă ridicată de public, deşi vorbim despre liderul campionatului şi campioana ultimelor patru ediţii, dar în general CFR este echipa respectată în Cluj , nu şi iubită precum U, la toate acestea adăugându-se luni, 4 aprilie şi o vreme deosebit de rece şi posibil cu ninsoare.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC Argeş

Partida CFR Cluj – FC Argeş se joacă luni, 4 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, în etapa a 3-a din play-off şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj, luni, 4 aprilie, este o vreme rece, cu cer acoperit pe tot parcursul zilei şi cu serioase posibilităţi de ploaie, lapoviţă sau chiar ninsoare. Maxima zilei va fi de numai 3 grade, iar la ora partidei vor fi, în cel mai fericit caz, 0 grade, dacă nu cumva sub. Arbitrul acestei partide este Marcel Bîrsan.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – FC Argeş

Dan Petrescu are un singur semn de întrebare în privinţa alcătuirii primului unsprezece pentru acest meci. Ciprian Deac are ceva probleme medicale şi este incert, dar cunoscând tenacitatea veteranului din lotul lui CFR nu ar fi de mirare să îl vedem cel puţin pe banca de rezerve, dacă nu în teren din primul minut.

ADVERTISEMENT

Nici antrenorul Andrei Prepeliţă nu se poate văita de probleme importante de lot. Îl are suspendat pe Şerban II,dar aici se reduce numărul de jucători absenţi, astfel încât îşi poate alcătui lejer formula de start cu care speră să surprindă liderul şi să ia primul sau primele puncte în play-off.

Echipele probabile la CFR Cluj – FC Argeş

  • CFR Cluj: Hindrich – Graovac, Yuri, A. Burcă – Susic, Sigurjonsson, A. Boateng, Bordeianu, Camora – Omrani, Petrila. Antrenor: Dan Petrescu
  • FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Ișfan, Meza Colli, Rainov, Cr. Tănase – G. Ganea, Said. Antrenor: Andrei Prepeliță
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FC Argeş

Casele de pariuri văd în CFR Cluj un solist destul de sigur şi acordă cota de 1,45 la victorie elevilor lui Dan Petrescu. Varianta şansă dublă „X2” are cotă de 2,30, iar posibilitatea ca „vulturii violeţi” să marcheze un gol este şi ea răsplătită cu cota 2,00. În fine, pentru o marjă de goluri „2-5” avem o cotă de 2,40.

FC Argeş se află la al doilea sezon de la revenirea sa în primul eşalon. De atunci şi până în prezent, s-au jucat patru meciuri directe, două la Cluj şi două în Trivale, toate în sezonul regulat, piteştenii evoluând anul trecut în play-out. CFR Cluj le-a câștigat pe toate şi nici măcar nu a primit vreun gol!

ADVERTISEMENT