Fotbal intern

CFR Cluj-FC Botoşani 1-1. Remiză în primul meci din Liga 1 Betano

20.07.2018 | 23:12

CFR Cluj – FC Botoşani LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 1 – Liga 1 Betano. CFR Cluj a remizat, 1-1, în primul meci din noul sezon al Ligii 1 Betano. Trupa pregătită de Edi Iordănescu a condus cu 1-0 după reuşita lui Paulo Vinicius, dar golul lui Lorand Fulop a restabilit egalitate. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:00: FC Botoşani a obţinut un punct important pe terenul celor de la CFR Cluj, în primul meci al noului sezon din Liga 1 Betano. Cele două formaţii au ajuns astfel la al patrulea meci consecutiv încheiat la egalitate în ultimii doi ani.


UPDATE, min 47: GOOOOOOOLLL FC Botoşani! Lorand Fulop a readus egalarea în partida disputată în Gruia. 


UPDATE, ora 21:30 / GOOOOOOOLLL CFR CLUJ! Paulo Vinicius deschide scorul  în minutul 27 al partidei CFR Cluj  – FC Botoşani. Fundaşul trupei din Gruia a marcat primul gol al noului sezon cu o lovitură de cap. VEZI AICI GOLUL


UPDATE, ora 21:00 /  Start de meci!


UPDATE, ora 20:25 / Au fost anunţate formaţiile de start la meciul CFR Cluj – FC Botoşani.

CFR Cluj: Arlauskis – Camora, A. Mureşan, Vinicius, C. Manea – Deac, Djokovic, Hoban, Culio – Omrani, Ţucudean

FC Botoşani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Soiledis – Rodriguez, Oaidă, Roman, L. Fulop – Golofca, M. Roman


CFR Cluj – FC Botoşani LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

CFR Cluj – FC Botoşani LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 1 – Liga 1 Betano. CFR Cluj a câştigat în sezonul precedent al patrulea titlu din ultimii 10 ani, dar formaţia feroviară a rămas fără antrenor. Dan Petrescu a ales să plece în China şi l-a luat cu el şi pe fundaşul central Kevin Boli. În locul său a fost adus fostul antrenor al celor de la Astra Giurgiu, Edward Iordănescu. De asemenea, CFR a avut o campanie de achiziţii destul de interesantă. Ardelenii i-au adus la echipă pe atacanţii Giuseppe de Luca şi Robert Tambe, fundaşul Adam Lang sau mijlocaşul croat Mate Maleş. Totodată, clujenii au reuşit să îl readucă pe Cristi Manea. Bazându-se pe aceste adiţii, alături de structura care a făcut CFR campioană în sezonul precedent, trupa din Gruia se anunţă din nou printre favoritele la titlu şi sezonul acesta.

CFR Cluj – FC Botoşani LIVE STREAM – etapa I – Liga 1 Betano

CFR Cluj – FC Botoşani LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 1 – Liga 1 Betano. De partea cealaltă, FC Botoşani vine după un sezon în care a ratat la mustaţă calificarea în play-off şi a jucat din inerţie în play-out, fără o miză reală, alta decât o poziţie cât mai înaltă în clasament. Moldovenii l-au pierdut în această vară pe Olimpiu Moruţan, pe care l-au transferat la FCSB. În locul său, trupa antrenată de Costel Enache speră să dea lovitura cu fostul copil minune al fotbalului francez, Hervin Ongenda. Acesta a debutat în fotbalul mare la PSG, are chiar şi un gol înscris pentru parizieni în urmă cu 3 sezoane, dar cariera sa nu a luat traiectoria care şi-ar fi dorit şi la doar 23 de ani, a ajuns în România. Cu toate acestea, conducerea Botoşaniului se arată încântată de achiziţia făcută: „A avut meciuri în prima ligă din Franţa, a şi marcat în Supercupa Franţei. E un jucător, care dintr-un motiv ce mi-e greu să-l explic, poate o chestie de organizare mentală, a avut doi ani de stagnare. E un pariu cu el de a-l creşte”, a spus Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani.

CFR Cluj – FC Botoşani LIVE ONLINE pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Cele două echipe vor juca vineri într-o reeditare a meciului de debut din sezonul precedent. Atunci, FC Botoşani a primit pe teren propriu CFR Cluj iar cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, după golurile înscrise de Hoban şi Burcă. În retur, CFR Cluj şi FC Botoşani au terminat la egalitate, scor 0-0. În total, cele două formaţii s-au întâlnit de 10 ori, CFR Cluj a câştigat 5 dueluri, două partide s-au terminat la egalitate iar FC Botoşani au obţinut trei victorii.

CFR Cluj – FC Botoşani LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Bookmakerii văd CFR Cluj ca mare favorită în duelul de vineri seară. Trupa lui Edi Iordănescu are o cotă de 1.46 la victorie, FC Botoşani are cotă de 10, în timp ce o remiză le-ar aduce pariorilor de 4.60 ori mai mulţi bani decât cei pariaţi. Cel mai probabil scor pentru tipsteri este 1-0 în favoarea campioanei en-titre, cu o cotă de 4.60.