Sport

CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. Petrila salvează campioana la debut. Cum arată clasamentul. Video

CFR Cluj a câștigat cu mari emoții primul meci din noul sezon al Ligii 1, deși a condus-o pe FC U Craiova cu 2-0 încă din minutul 12. Petrila a fost eroul campioanei
16.07.2021 | 23:17
CFR Cluj  FC U Craiova 32 Petrila salveaza campioana la debut Cum arata clasamentul Video
Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si U Craiova 1948, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, vineri 16 iulie 2021. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
16-07-2021
20:30

Cum arată clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după CFR Cluj - FC U Craiova 3-2

CFR Cluj a câștigat greu partida cu FC U Craiova, scor 3-2, din prima  etapă a Ligii 1 și a urcat pe locul 2 în clasament, după Sepsi, care are un golaveraj superior.

16-07-2021
18:25

CFR Cluj - FC U Craiova 3-2 (Deac 10, Tahiri 12, Petrila 75 / Bauza 22, Baeten 32). Petrila salvează campioana

Vezi aici cele mai importante faze video

Min. 90+5: Fluier final. CFR Cluj câștigă cu 3-2.

Min. 90+2: Corner pentru oaspeți, Arlauskis iese aiurea și respinge doar până la Pop, însă jucătorul oltean șutează din 10 metri peste poartă.

Min. 83: Costache intră în locul lui Tahiri.

Min. 76: Accidentat, Omrani este înlocuit de Debeljuh.

Min. 75: GOOOL CFR CLUJ! Camora centrează în mijlocul careului, Omrani prelungește până la Petrila, care reia în poartă din 6 metri.

Min. 72: La FC U Craiova, Albu și Răducanu sunt înlocuiți de Pop și Hugo Vieira.

Min. 63: Camora pătrunde în careu, Negru încearcă o alunecare, îi ia piciorul fundașului clujean, dar arbitrul Radu Petrescu nu acordă penalty.

Min. 61: Marius Șumudică face 3 schimbări. Camora, Păun și Rodriguez au intrat în locul lui Latovlevici, Chipciu și Hoban. La FC U Craiova, Adi MUtu l-a schimbat pe pe Bălan cu Achim.

Min.48: Gremsl respinge miraculos reluarea cu capul a lui Ciobotariu din 3 metri.

Min. 46: Șutul lui Susic de la 25 de  metri este respins greu de Gremsl în corner.

Min. 32: GOOOL FC U CRAIOVA! Corner pentru olteni și Baeten reia cu capul în plasă din 10 metri, cu largul concurs al lui Arlauskis, care are partea sa de vină.

Min. 22: GOOOL FC U CRAIOVA! Șutul lui Bauza din careu este deviat de Ciobotariu, îl păcălește pe Arlauskis și intră în poartă.

Min. 12: GOOOL CFR CLUJ! Deac scapă singur cu Gremsl, încearcă o scăriță, portarul oltenilor respinge, dar mingea ajunge la Tahiri care trimite în poarta goală.

Min. 10: GOOOL CFR CLUJ! Deac este găsit liber în careu și marchează cu un șut pe jos, pe sub portarul Gremsl.

Min. 8: Șutul lui Omrani din marginea careului trece pe lângă bară.

Min. 5: Minge în adâncime pentru Bălan, Arlauskis iese în afara careului, ratează întâlnirea cu balonul, însă este salvat de intervenția providențială a fundașilor săi, care au îndepărtat pericolul.

Min. 1: A început partida.

16-07-2021
16:56

Echipele de start la CFR Cluj - FC U Craiova

Au apărut echipele de start la CFR Cluj – FC U Craiova. Marius Șumudică surprinde prin formula de start, în care și-au făcut loc mai mulți jucători de rezervă precum Ciobotariu, Latovlevici, Hoban sau Petrila.

  • CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Ciobotariu, Graovac, Latovlevici – Deac, Hoban, Tahiri – Petrila, Omrani, Chipciu. Rezerve: Bălgrădean, Camora, Manea, Cestor, Rodriguez, Păun, Costache, Gîdea, Debeljuh. Antrenor: Marius Șumudică
  • FC U Craiova: Gremsl – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, D. Albu, R. Baeten – R. Răducanu, C. Bălan, Bauza. Rezerve: R. Popa, Paramatti, Zanfir, V. Achim. V. Pop, Miuțescu, Raicea, Blidar, Da Costa Oliveira Antrenor: Adrian Mutu

Meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948 are loc vineri, 16 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul primei etape a noului sezon în Liga 1. Este o confruntare la polul opus, între campioana ultimelor patru ediții și o nou promovată.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Confruntarea CFR Cluj – FC U Craiova 1948 se dispută vineri, 16 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul clujean Gruia și este debutul în noul sezon al celor două echipe. Craiova lui Adrian Mititelu ajunge în primul eșalon după ce a plecat de foarte de jos, de la nivelul campionatului județean Dolj.

ADVERTISEMENT

Este permis accesul spectatorilor în procentul stabilit de forurile sportive competente și Ministerul Sănătății și numai pe baza schemei complete de vaccinare sau a testului negativ valabil pentru 72 de ore. Cum este însă și perioadă de concedii, nu se așteaptă o afluență ridicată de public la acest meci.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Partida CFR Cluj – FC U Craiova 1948 se joacă vineri, 16 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul din Gruia, în prima etapă a noii ediții de Liga 1 și este televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți urmări și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj, maxima de temperatură pentru ziua de vineri, 16 iulie, va fi de 31 de grade, dar sunt anunțate și mai multe reprize de precipitații, însoțite de descărcări electrice, ultimele fiind prognozate până în ora 18:00. La ora partidei se anunță cer senin. Va conduce acest joc arbitrul Radu Petrescu

Ce jucători importanți lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Singurul jucător accidentat din lotul lui Marius Șumudică este fundașul central Andrei Burcă, dar în cazul său se vorbește inclusiv despre o plecare la Al Ain în campionatul Emiratelor Arabe. Ținând cont că echipa campioană are parte de un program foarte încărcat în această perioadă, sunt posibile mai multe modificări față de formula de bază.

ADVERTISEMENT

La FC U Craiova, singurul jucător out este atacantul italian Compagno, în continuare accidentat. Adi Mutu va trimite în teren o bună parte dintre jucătorii străini transferați în această vară, în frunte cu portarul austriac Gremsl. Craiova pentru Liga 1 este o echipă foarte mult remaniată față de cea care a promovat.

Echipele probabile la CFR Cluj – FC U Craiova

  • CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Graovac, Cestor, Camora – Hoban, Tahiri – Păun, Sigurjonsson, Petrila – Debeljuh. Antrenor: Marius Șumudică
  • FC U Craiova: Gremsl – Bagayoko, Gajici, Kovacici, Huyghebaert – V. Pop, Asamoah, D. Albu – Bauza, H. Viera, Raicea. Antrenor: Adrian Mutu
ADVERTISEMENT

Șumudică, deja în corzi, după emoțiile de la Banja Luka

Nu curge deloc numai lapte și miere la Cluj la acest început de sezon. Asta pentru că echipa preluată în vară de Marius Șumudică a fost la un pas de o rușinoasă eliminare în turul 1 preliminar al Champions League pe terenul bosniacilor de la Borac Banja Luka.

CFR a arătat multe lacune, atât în apărare, cât și în faza de construcție, și nu sunt deloc puțini cei care susțin deja că pe Șumi nu îl va prinde paltonul la campioana României dacă lucrurile nu se vor rezolva urgent. Este evident că barometrul principal este evoluția din preliminariile Champions League, mai precis câte tururi pot trece ardelenii.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Bookmakerii nu cred că FC U Craiova 1948 poate produce surpriza la Cluj, fiind vorba de o nou promovată. CFR Cluj a primit 1,52 la victorie, iar adversarul are 8,00. Dacă va reuși să înscrie, echipa lui Adi Mutu cota pentru gol marcat de oaspeți este mai mare decât victoria campioanei: 1,75.

Echipa olteană se consideră a fi de drept urmașa celebrei Craiova Maxima, declinul începând din jurul anului 2010. Luând în considerație acel an drept ultimul al confruntărilor directe în ultimele cinci jocuri disputate în Gruia gazdele au avut victorii pe linie, unele chiar și la scoruri concludente, 4-1 sau 5-1.

ADVERTISEMENT