Sport

CFR Cluj – FC Voluntari 4-0, în etapa a 8-a din SuperLiga. Victorie în stil de mare campioni pentru ardeleni. Cum arată clasamentul

După calificarea în grupele Conference League, CFR Cluj și-a îndreptat atenția și spre SuperLiga și a revenit pe loc de play-off după victoria categorică obținută cu FC Voluntari.
31.08.2022 | 17:45
CFR Cluj  FC Voluntari 40 in etapa a 8a din SuperLiga Victorie in stil de mare campioni pentru ardeleni Cum arata clasamentul
CFR Cluj - FC Voluntari se joacă în etapa 8 din SuperLiga, de la ora 19:15. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
31-08-2022
18:20

Cum arată clasamentul din Superliga după CFR Cluj - FC Voluntari 4-0

Scăpată de emoțiile calificării în grupele Conference League, CFR Cluj și-a îndreptat atenția și spre întrecerea internă, unde a cam scârțâit în acest început de sezon. La meciul cu FC Voluntari din etapa a 8-a din SuperLiga, Dan Petrescu a decis să trimită pe teren cel mai bun „11” posibil, iar asta s-a văzut clar și pe tabelă. Victorie fără drept de apel și campioana urcă din nou pe loc de play-off – 4, deși are un meci mai puțin disputat.

De partea cealaltă, FC Voluntari a fost o umbră a echipei care în sezonul trecut a evoluat în play-off și a ajuns până în finala Cupei României. O evoluție ștearsă, ce i-ar putea fi fatală antrenorului Liviu Ciobotariu, existând tot mai multe voci care susțin că acesta va fi demis.

31-08-2022
16:17

CFR Cluj - FC Voluntari 4-0 (Petrila 32, Jefte 53, Mistrati 80, Yeboah 88)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 88: GOOOL CFR CLUJ! Yeboah mărește diferența cu un șut de la marginea careului mare.

Min. 80: GOOOL CFR CLUJ! Mistrati se revanșează pentru ratarea din urmă cu câteva minute. A înscris un gol superb, cu un șut de la 18 metri, mingea a lovit transversala și a intrat în plasă.

Min. 72: Deac scapă în careu, dă mingea pe lângă Popa, este busculat de acesta, balonul ajunge la Mistrati, care din 4 metri reia incredibil peste poarta goală.

Min. 68: Bine lansat de Boateng, Jefte scapă singur cu Popa, încearcă un lob de pe 16 metri, însă portarul ilfovenilor reușește să agațe balonul.

Min. 65: Centrare Braun, Yeboah reia cu capul din 6 metri puțin pe lângă poartă.

Min. 53: GOOOL CFR CLUJ! Jefte dublează avantajul gazdelor cu o „torpilă” de la peste 20 de metri, care se duce sub bara transversală.

Min. 51: Nemec reia din vole, peste poarta lui Scuffet.

Min. 45+1: Aliji are o intrare „criminală” asupra lui Deac, dar vede doar cartonașul galben. Totuși, după consultarea VAR, arbitrul Horia Mladinovici revine asupra deciziei inițiale și îi arată direct cartonașul roșu.

Min. 32: GOOOL CFR CLUJ! Petrila execută impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, fără speranțe pentru portarul Popa.

Min. 23: Braun centrează perfect în fața porții, însă Yeboah nu reușește să împingă balonul în plasă din 2-3 metri.

Min. 19: Același Nemec șutează superb de la marginea careului, mingea se duce milimetric pe lângă bară.

Min. 13: Atac periculos al oaspeților, dar șutul cu stângul expediat de Nemec din afara careului trece pe lângă bară.

Min. 2: Cvek șutează superb din drop de la 20 de metri, dar Popa are un reflex uluitor și respinge de la vinclu.

Min. 1: A început partida.

31-08-2022
15:39

Echipele de start la CFR Cluj - FC Voluntari

Au apărut echipele de start la CFR Cluj – FC Voluntari, meci care se va juca pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” începând cu ora 19:15.

  • CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Cvek – Deac, Jefte, Petrila – Yeboah. Rezerve: Sava – Braun, Kolinger, Muhar, Bordeianu, Birligea, Roger, Vito, Buș. Antrenor: Dan Petrescu
  • FC Voluntari: M. Popa – Meleke, Matricardi, Armaș – Cr. Costin, Răduț, Droppa, Aliji – D. Florea, Nemec, M. Lopes. Rezerve: Rîmniceanu – Vl. Achim, Fulop, Marrone, Merloi, Tavares, N. Popescu, D. Andrei. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari se joacă miercuri, 31 august, de la ora 19:15, în cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. Cele două formaţii sunt vecine de clasament, ocupând poziţiile 8 şi 9, dar ardelenii au un meci mai puţin disputat.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC Voluntari, din etapa a 8-a a SuperLigii

Meciul CFR Cluj – FC Voluntari se joacă miercuri, 31 august, începâd cu ora 19:15, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca și contează pentru etapa a 8-a din SuperLiga. Gazdele nu au pierdut niciodată acasă contra lui FC Voluntari, astfel că vin cu un moral bun înaintea confruntării.

ADVERTISEMENT

Deşi a câştigat ultimele 5 titluri de campioană, CFR Cluj nu se bucură de cele mai mari asistenţe pe propriu teren. În medie, de la startul SuperLigii, au venit 3.650 de spectatori per partidă, adică doar 16% din capacitatea arenei. Nu sunt şanse prea mari ca media să fie depăşită cu FC Voluntari, ba din contră, ţinând cont că meciul se joacă la mijlocul săptămânii, iar adversarul nu este unul de top.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC Voluntari

Partida dintre CFR Cluj şi FC Voluntari va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. În plus, meciul va putea fi urmărit în timp real și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Arbitrul acestei întâlniri va fi bucureşteanul Horia Mladinovici. La cele două tuşe se vor găsi craiovenii daniel Mitruți şi Adrian Popescu. Iar în camera VAR va sta Ovidiu Hațegan (Arad), asistat de Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Cel de-al patrulea oficial al partidei este Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – FC Voluntari

Doi fotbalişti vor lipsi cu siguranţă din CFR Cluj – FC Voluntari. În tabăra gazdelor, Dan Petrescu nu se poate baza pe serviciile lui Debeljuh, accidentat grav și care va lipsi o lungă perioadă. Tocmai de aceea, CFR Cluj se pregăteşte să mai aducă un vârf, pe Rangelo Janga, până la finalul perioadei de transferuri.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu va trebui să suplinească absenţa lui Ricardinho, suspendat. Portughezul a fost avertizat în fiecare din ultimele patru etape şi va absenta o rundă din această cauză.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FC Voluntari

CFR Cluj a avut un start de SuperLiga sub aşteptări. Asta şi pentru că principalul obiectiv al echipei era accederea în grupele unei competiţii continentale. După victoria cu 1-0 în faţa lui Maribor, clujenii şi-au asigurat prezenţa în Conference League, iar acum se pot concentra, din nou, pe SuperLiga, în care au bifat trei victorii şi trei înfrângeri până acum.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, FC Voluntari are o linie de clasament 2-2-3, dar n-a învins în precedentele 4 etape. Nici în directe nu stau prea bine ilfovenii, care au scos un singur punct în nouă deplasări la Cluj.

Tocmai de aceea, gazdele sunt favorite clare în acest meci. Cotele pentru „solişti” sunt 1,60 pentru „1”, 3,75 pentru „X” şi 7,00 pentru „2”. Pentru cei care preferă pronosticurile pe goluri, „peste 1,5” are 1,46, „sub 2,5” e cotat la 1,57”. Iar „ambele marchează” vine cu un multiplicator de 2,45.

ADVERTISEMENT