Fotbal intern

Dică, iritat de conflictul cu Alibec: “Întrebaţi-l pe el ce a zis!”

La finalul derbyului CFR Cluj - FCSB, încheiat la egalitate, 1-1, antrenorul bucureştenilor, Nicolae Dică a arătat destul de mulţumit pentru faptul că echipa sa a avut caracter şi a crezut până la final că va reuşi să egaleze.
19.03.2018 | 12:10
Dica iritat de conflictul cu Alibec Intrebatil pe el ce a zis

După un meci în care a trecut prin toate stările posibile, echipa sa reuşind să obţină un egal în derbyul pentru titlu de la Cluj, antrenorul FCSB, Nicolae Dică pare la fel de epuizat ca şi jucătorii săi. Dică a riscat serios în finalul de infarct a meciului să fie trimis în tribună de centralul Ovidiu Haţegan, când tensiunea şi-a spus cuvântul şi a protestat vehement la o decizie a arbitrului. La final, ceva mai liniştit, Nicolae Dică şi-a spus punctul de vedere despre această partidă:

” Mă mulţumeşte că am avut încredere şi că am putut să egalăm. Mă mulţumeşte că a doua repriză am dominat, am pus presiune şi acum sunt mulţumit cu acest egal. Nu am comentat niciodată arbitrajul. Am înţeles însă că deciziile nu au fost corecte. Ambele decizii împotriva noastăr nu au fost corecte, dar nu comentez mai mult.

Am început cu Junior Morais la mijloc, pentru că am vrut să fim mai agresivi, cu Pintilii alături. La pauză am schimbat cu Junior pe stânga, cu Cristi Tănase mai creativ în centru şi cu Florin Tăînase şi echipa a arătat mult mai bine.

CFR Cluj – FCSB. Dică, posibil conflict cu Alibec?

Denis Alibec a avut o ieşire nervoasă la schimbare şi a urlat la antrenorul său chiar pe banca de rezerve – detalii aici. Nicolae Dică a comentat incidentul, arătându-se destul de iritat de subiect: Acum după joc pot să spun că dacă începeam aşa cum am făcut-o în repriza a doua era mai bine. Nu am fost atent la ce a spus Alibec cand l-am schimbat, întrebaţi-l pe el ce a zis. Eu voi discuta cu el intre patru ochi. Denis Alibec e singurul care poate să iasă şi să spună ceva despre antrenor. Aşa este el, dar nici nu am fost atent dacă a comentat sau nu decizia de a fi înlocuit.”

Atât noi, cât şi FCSB şi Craiova rămân în luptă pentru câştigarea campionatului. Dacă ar fi câştigat ei ar fi luat o opţiune mai serioasă la titlu. Am decis să intru cu Alibec de la început şi pentru că Bizonul nu se antrenase timp de trei zile. Am ales ca Nedelcu să nu facă parte din lot din punct de vedere tactic, pentru că ştiam că am nevoie de oameni mult mai agresivi, mai decişi acolo la mijloc. Nu am nici o problemă cu Dragoş.”