ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Hoban zice că e roşu clar: “Dacă nu aveam apărătoare, se termina rău”

Remiză plină de tensiune la Cluj, între CFR şi FCSB! Ambele echipe au evoluat în 10 jucători, iar cartonaşele galbene au fost împărţite în ambele direcţii de Ovidiu Haţegan
Autor: Filon Stan | 18.03.2018 | 22:55
Hoban zice că e roşu clar:

CFR Cluj a terminat la egalitate partida disputată în compania FCSB, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Culio, în minutul 38, printr-un penalty, şi Harlem Gnohere în minutul 91!

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hoban crede că rezultatul nu este chiar echitabil! „Poate am avut ghinion. Ei au ştiut să profite şi am fost egalaţi. Sper să învăţăm din greşeli. Eu zic că a fost roşu. Dacă nu aveam apărătoare, se putea termina rău. Rezultatul nu este chiar echitabil. Mergem mai departe. Arbitrul este şi el om, poate să greşească”, a declarat Hoban. despre naţională, jucătorul lui CFR spune că îşi vede de muncă la club. „Eu muncesc cât de bine pot la club şi dacă Contra mă va chema, voi merge cu plăcere”

CFR Cluj – FCSB 1-1.  „Nu am primit indicaţii să ne retragem”

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac nu a vrut să comenteze arbitrajul, dar a spus că regretă că au fost egalaţi în ultima parte a meciului şi a mai spus că nu au primit indicaţii să se retragă „Ne pare rău că nu am reuşit să ţinem de rezultat. În a 2-a repriză am făcut pasul în spate şi ne-am apărat. După aspect, este un rezultat echitabil. Nu cred că aici se decidea campioana. A fost un meci închis. În a 2-a repriză, ei ne-au dominat. Jocul ne-a împins să ne apărăm. Nu am primit indicaţii să ne retragem. Este normal să fie presiune în meciurile din playy of, dar dacă vrei să te baţi pentru titlu, asta este. FCSB nu ne-a surprins cu nimic. Meciul cu Craiova va fi greu, publicul este foarte numeros, este o echipă bună, care joacă foarte bine acasă”.

Dan Petrescu nu a putut sta pe banca tehnică a CFR-ului, fiind suspendat. Tehnicianul a urmărit meciul dintr-o lojă, de unde Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a garantat că nu va trimite indicaţii echipei sale. Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică a fost şi el la un pas să privească partida din tribune, privind un avertisment din partea arbitrului, spre finalul meciului. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!