Sport

CFR Cluj – FCSB 2-0. Campioana termină sezonul cu o victorie şi cu doi debutanţi pe teren

CFR Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în ultimul meci al celor două echipe din actualul sezon.
25.05.2021 | 17:45
CFR Cluj  FCSB 20 Campioana termina sezonul cu o victorie si cu doi debutanti pe teren
ADVERTISEMENT
25-05-2021
17:27

CFR Cluj - FCSB 2-0 (Gîdea 14, Rondon 66)

CFR Cluj – FCSB 2-0 s-a jucat în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1. Gîdea (14) şi Rondon (66) au marcat golurile victoriei, în timp ce Deac a ratat un penalty în minutul 76. Pe final de meci, Edi Iordănescu le-a oferit debutul lui Murariu şi Gondiu. VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 76 / Ciprian Deac a ratat o lovitură de la 11 metri. Mingea şutată de mijlocaşul clujenilor a fost parată de Târnovanu.

Min. 66 / GOOOL CFR Cluj!!! Mario Rondon majorează scorul la capătul unei acţiuni colective a clujenilor.

Min. 30 / Simion a scos de pe linia porţii mingea şutată de Costache.

Min. 14 / GOOOL CFR Cluj!!! Gîdea a deschis scorul, după ce a profitat de greşeala lui Şerban.

Min. 11 / CFR Cluj ratează prima ocazie a meciului, după ce şutul lui Rondon a fost respins de Târnovanu.

25-05-2021
16:09

Echipele de start pentru CFR Cluj - FCSB

CFR Cluj: Bălgrădean (Murariu 85) – Manea, Vinicius, Burcă, Camora (Latovlevici 77) – Deac, Hoban (Pereira 65), Păun – Gîdea (Soares 65), Rondon (Gondiu 85), Costache. Antrenor: Edi Iordănescu. Rezerve: Murariu, Latovlevici, Ciobotariu, Itu, Pereira, Soares, Carnat, L. Aurelio, Gondiu.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Simion, Filip (Gogor 87), S. Şerban – Vînă, Nedelcu (Buziuc 46), Perianu – Niţă, Tănase (Istrate 79), Muşi (Ardelean 79). Antrenor: Toni Petrea. Rezerve: Udrea, Gogor, Soiledis, Buziuc, Istrate, Ardelean.

Meciul CFR Cluj – FCSB are loc marţi, 25 mai, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 10-a, ultima a play-off-ului Casei Pariurilor Liga 1. Ar fi trebuit să fie finala pentru titlu a acestui sezon, dar runda precedentă ardelenii au câştigat la Botoşani şi şi-au asigurat cel de-al patrulea titlu consecutiv.

Cum a aflat rezultatul de la Botoşani, care consimţea matematic încă un an ratat de echipa patronată de Gigi Becali latifundiarul din Pipera a luat o decizie neaşteptată.

ADVERTISEMENT

Încă din etapa trecută, la meciul cu Craiova, FCSB şi-a schimbat radical alcătuirea formaţiei, scoţând din lot, în afara numeroşilor jucători accidentaţi, titularii şi introducând fotbalişti de la formaţia de tineret. Care, ce e drept, au luptat cât au putut de bine în meciul cu Craiova şi au cedat la limită, scor 0-1.

CFR Cluj – FCSB Live stream Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus

Din păcate, decizia se menţine şi la ultima rundă, deşi acesta va fi primul meci din Liga 1 după un an şi jumătate la care va fi permis accesul spectatorilor. 1500 de bilete sunt disponibilizate pentru acest meci, dar numai pentru fanii care fac dovada vaccinării sau a unui test negativ efectuat în maxim 72 de ore, test PCR sau 24 de ore test antigen rapid.

ADVERTISEMENT

Confruntarea CFR Cluj – FCSB se dispută marţi, 25 mai, de la ora 20:30, în ultima etapă a play-off-ului din Liga 1 şi este televizată pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

Poate ploua la ora meciului

Partida CFR Cluj – FCSB se joacă marţi, 25 mai, de la ora 20:30, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia. Din păcate, deşi temperatura la ora jocului se anunţă a fi de 23 de grade sunt mari şanse de precipitaţii începând cu ora 19:00. Arbitrul întâlnirii este Florin Marcu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Edi Iordănescu spune că fiind vorba de o partidă împotriva principalului rival la titlu va trimite pe teren cea mai bună formulă de echipă, pentru că vrea să câştige şi acest meci, mai ales că va fi primul în faţa fanilor, prilej cu care va fi prezentat şi trofeul de campioni.

CFR Cluj, cu majoritatea titularilor, FCSB cu jucătorii de la tineret

Prin urmare, CFR ar urma să introducă toţi titularii din ultimele partide, deşi există voci care susţin că măcar doi-trei jucători mai puţin utilizaţi vor începe din primul minut. Va fi ultima partidă pentru Mihai Bordeianu, care se întoarce în Arabia Saudită, unde mai mare un an de contract, posibil şi pentru Andrei Burcă dar şi pentru alţi jucători mai puţin folosiţi, care vor să plece la alte cluburi.

ADVERTISEMENT

La FCSB sunt accidentaţi Florinel Coman, Radunovic, Ovidiu Popescu, Şut, Miron, Panţâru, Robert Ion, iar absenţi din dispoziţia patronului Straton, Vlad, Creţu, Haruţ, Cristea, Olaru, Octavian Popescu, Moruţan şi Florin Tănase.

Ardelenii, favoriţii caselor de pariuri

Un posibil unsprezece de start pentru Toni Petrea, şi el aflat la ultima apariţie pe bancă, ar fi format din Târnovanu – Pantea, Simion, Nedelcu, Şerban – Vână, Perianu, Oaidă – Fulga, Niţă, Istrate, cu Lucian Filip şi Buziuc pe bancă.

În aceste condiţii cota de 1,45 la victorie acordată clujenilor devine chiar mare, pentru că diferenţa de valoare dintre cele două echipe ar fi considerabilă, dacă Edi Iordănescu îşi va respecta promisiunea şi va trimite măcar trei sferturi dintre titulari.

ADVERTISEMENT