Fotbal intern

CFR Cluj – FCSB 1-1 în primul derby al sezonului! Goluri Coman şi Ţucudean. Video

16.09.2018 | 21:10
CFR Cluj - FCSB 1-1 live video

CFR Cluj – FCSB, este meciul care poate să ne arate adevărata faţă a celor două echipe şi de ce nu, este o partidă care trebuie să indice dacă cele două formaţii au forţă pentru Europa în sezonul viitor. Partida este transmisă de Digisport, Telekom Sport şi Look TV.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

FANATIK.RO te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream CFR Cluj – FCSB, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINKEtapa cu numărul 8 din Liga 1 Betano are loc la acest sfârșit de săptămână. Toate rezultatele sunt afișate live, la fel, și clasamentul actualizat! Rămâi pe FANATIK.ro pentru fi la curent cu tot ce se întâmplă în această rundă.

Min. Min. 90+4: Finalul partidei.

FINAL de meci la Cluj! 1-1! Vezi aici CLASAMENTUL LIGII 1! Pe ce loc sunt CFR si FCSB https://www.fanatik.ro/clasament-liga-1

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 16. September 2018

Min. 85: Iese Omrani, intră Ioniţă.

Min. 82: George Ţucudean înscrie, însă golul este anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 76: Ovidiu Popescu îl schimbă pe Florin Tănase.

Min. 71: Moutinho îl schimbă pe Bordeianu.

Min. 70: Iese Florinel Coman, intră Filipe Teixeira.

Min. 62: Prima schimbare la FCSB: Iese Nedelcu, intră Moruţan.

Min. 48: GOL CFR! George Ţucudean înscrie cu latul, după ce lovitura de cap a lui Djokovic este respinsă în dreptul său.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+1: Finalul primei reprize.

Min. 45: Djokovic şutează puternic, Bălgrădean respinge balonul în faţă până la Omrani. Atacantul ardelenilor preia pe piept şi şutează pe lângă poarta FCSB-ului.

Min. 38: Mihai Bălaşa ia cartonaş galben după un fault asupra lui George Ţucudean.

Min. 33: Harlem Gnohere şutează din interiorul careului, mingea trece puţin pe lângă poartă.

Min. 24: GOL FCSB! Florinel Coman a deschis scorul după o gafă a lui Adam Lang.

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 16. September 2018

Min. 20: Mario Camora intră dur la Romario Benzar şi jucătorul FCSB-ului primeşte îngrijiri medicale. La aceeaşi fază, Giedrius Arlauskis a luat cartonaş galben pentru proteste.

Min. 17: Djokovic reia cu capul peste poartă centrarea lui Manea.

Min. 4: Dragoş Nedelcu a luat cartonaşul galben după un fault.

Min. 1: A început a partida.

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 16. September 2018

Jucătorii au ieşit la încălzire:

Update. Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Lang, Vinicius, Camora – Maleș, Djokovic, Bordeianu – Păun, Omrani, Țucudean
Rezerve: Jesus Fernandez – Peteleu, Mureșan, Al. Ioniță, Moutinho, G. Ganea, Tambe
Antrenor: Toni Conceicao

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Bălașa, Planic, Al. Stan – L. Filip, Dr. Nedelcu – M. Roman, Fl. Tănase, Fl. Coman – Gnohere
Rezerve: A. Vlad – Moruțan, Jr. Morais, Ov. Popescu, R. Rusescu, Teixeira, Man
Antrenor: Nicolae Dică

CFR Cluj - FCSB, derby-ul rundei în Liga 1 Betano!. Nicole Dica in meciul de fotbal duntre FCSB si FC Botosani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica 2 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Nicolae Dică ştie că nu are voie să calce greşit în faţa CFR-ului

CFR Cluj – FCSB  Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

A devenit deja o obișnuință a faptului că toate partidele din Liga 1 Betano sunt transmise în direct de cele trei televiziuni care au achiziționat drepturile TV. Astfel, fără doar și poate, derby-ul rundei a 8-a, CFR Cluj – FCSB este live stream pe Digisport, Telekom Sport şi Look TV. De altfel, meciul va fi transmis și online pe FANATIK.RO, unde pot fi vizionate cele mai tari faze, începând cu ora de start a partidei, 21.00.

Partida reprezintă momentul adevărului pentru ambele echipe care se aflau pe primele două locuri ale clasamentului înainte să înceapă runda. Oaspeții conduc cu 14 puncte adunate până în acest moment după patru victorii și două rezultate de egalitate, dar și o înfrângere. CFR are 12 puncte și  a fost deja depășită de Astra Giurgiu și de Sepsi după rezultatele celor două din această etapă. Nu uita, pentru a urmări partida live stream CFR Cluj  – FCSB, ai nevoie doar să accesezi acest LINK.

Live Stream CFR Cluj – FCSB. Un alt mod de a vedea meciul Online

Sunt diverse modalități prin care poți să urmărești meciul sau cele mai tari faze. Astfel, în cazul în care nu poţi viziona live online derby-ul etapei dintre CFR Cluj – FCSB, o altă modalitate în care poţi urmări în format Live Stream, este să utilizezi acest  link. Stai liniștit, absolut toate informaţiile legate de partida din Gruia vor fi transmise în acelaşi timp şi online pe FANATIK.RO.

Partida CFR Cluj – FCSB se dispută pentru trei puncte uriaşe. Vă readucem aminte că în cazul unui eşec, gazdele pierd teren important în lupta pentru titlu, date fiind rezultatele înregistrate de alte două formaţii din Liga 1 Betano care pun deja presiune serioasă pe locurile de podium. Nici FCSB-ul nu are voie să calce greşit. Cel puţin acesta este ordinul latifundiarului din Pipera care îşi doreşte ca formaţia lui să aibă un avans cât mai mare la începutul play off-ului.

CFR Cluj - FCSB, derby-ul rundei în Liga 1 Betano! Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Dinamo Bucuresti din etapa a V-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, duminica, 19 august 2018.© FOTO: Mircea Rosca / Sport Pictures
Antonio Conceicao aşteaptă îngândurat meciul cu FCSB unul de care ar putea decide continuarea lui pe banca ardelenilor

“Au fost două săptămâni bune, pozitive, în care am muncit. Nu am avut toţi jucătorii la dispoziţie, pentru că unii au fost şi la echipele naţionale. Simt că echipa a lucrat foarte bine. Este un meci important. Cu siguranţă, în viitor, vom avea şi alte meciuri importante. Dacă vom reuşi să câştigăm acest meci, vom urca pe primul loc. Trebuie să fim competitivi, echipa trebuie să fie foarte concentrată, să nu facem greşeli, aşa cum am făcut în trecut, şi să fim o echipă puternică pentru a putea câştiga acest joc” , a declarat antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao înaintea jocului cu FCSB

Replica lui Dică nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Antrenorul FCSB-ului speră ca echipa lui să marcheze prima. ”Este important că suntem pe primul loc, avem două puncte avans. Sper să reușim să câștigăm, să fim echipa care să deschidă scorul, pentru că în toate cele patru partide din sezonul trecut ei au fost mereu aceia”, a spus Dică

Echipele probabile CFR Cluj – FCSB. Ce probleme au Conceicao şi Dică

CFR Cluj: Collado – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Djokovic, Males, Culio – Ioniță, Țucudean, Omrani
Rezerve: Arlauskis, G. Ganea, Ov. Hoban, A. Mureşan, Bordeianu, Peteleu, De Luca

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, Al. Stan – Nedelcu, Popescu – Man, Tănase, Coman – Gnohere.
Rezerve: A. Vlad, Moruţan, Jakolis, Ov. Popescu, Rusescu, Teixeira, Man

CFR Cluj – FCSB, etapa 8 Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri o dau pe CFR Cluj drept favorită, “ardelenii” având o cotă la victorie de 2,50, în timp ce roş albaştrii  sunt cotaţi la 3,10. O eventuală remiză între cele două cluburi are cotă de 3,00.

Total goluri Peste/Sub
Peste 2,5 goluri – 2,50
Sub 2,5 goluri – 1,60

Ambele echipe înscriu (Da/Nu)
Da (GG)1.80
Nu (NG)1.90

Se va înscrie în prima repriză
DA – 1,20
NU – 2.25