Sport

CFR Cluj – FCSB 0-1, în etapa 24 din SuperLiga. Edjouma dă lovitura în Gruia. FCSB, victorie mare! Cum arată clasamentul. Video

FCSB a învins pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a 24-a din SuperLiga, într-un meci desfășurat pe un ger năprasnic. Edjouma a fost eroul ”roș-albaștrilor”.
05.02.2023 | 22:58
CFR Cluj  FCSB 01 in etapa 24 din SuperLiga Edjouma da lovitura in Gruia FCSB victorie mare Cum arata clasamentul Video
Malcom Edjouma, marcatorul singurului gol al meciului CFR Cluj - FCSB. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
05-02-2023
19:09

CFR Cluj - FCSB 0-1 (Edjouma 88)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final de meci – FCSB se impune în partida cu CFR Cluj, scor 1-0, printr-un gol reușit de Malcom Edjouma pe finalul jocului. Cu acest succes ”roș-albaștrii” se apropie la 6 puncte de campioana României.

sli

Min. 88 – GOOOL FCSB!!! Combinație superbă între Edjouma și Octavian Popescu, iar francezul înscrie pe lângă Scuffet.

Min. 81 – Yeboah ratează o ocazie imensă. Șutul său din 8 metri este scos salvator de Târnovanu.

Min. 79 – Edjouma șutează de la 20 de metri, Scuffet este spectator, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 70 – Fază excelentă a clujenilor pe axa Krasniqi – Deac – Yeboah, dar șutul ghanezului este blocat cu o paradă excepțională de Târnovanu.

Min. 66 – Ambele echipe au început să se închidă mai bine și nu mai oferă culoare, astfel că ocaziile nu au mai apărut.

Min. 51 – Octavian Popescu șutează cu efect de la marginea careului mare, dar Scuffet este pe fază și respinge în corner.

Min. 50 – Șutul lui Petrila de la 25 de metri este central și Târnovanu reține sigur.

Min. 45 – Cele două combatante intră la pauză cu 0-0, dar FCSB a fost echipa care a avut ocaziile mai mari.

Min. 31 – Șut prinde o torpilă de la 25 de metri, dar Scuffet se întinde și respinge în corner.

Min. 30 – Târnovanu îi refuză din nou golul lui Krasniqi la un șut pe jos al kosovarului.

Min. 24 – Șutul lui Krasniqi este deviat periculos pentru poarta sa de Șut, dar mingea ajunge în corner.

Min. 15 – Cordea rămâne singur cu Scuffet, dar șutul său în forță din 4 metri este scos cu piciorul de portarul italian.

Min. 13 – Krasniqi șutează puternic de la 23 de metri, dar Târnovanu respinge din plonjon.

Min. 7 – Octavian Popescu pasează pe culoar pentru Edjouma, dar șutul acestuia este blocat salvator de Scuffet.

Min. 5 – Cordea șutează de la 16 metri, dar mingea trece peste poartă.

Min. 3 – Cvek vede și el galbenul după o intrare asupra lui Edjouma.

Min. 2 – Compagno vede cartonașul galben pentru un fault asupra lui Muhar.

Min. 1 – A început derby-ul CFR Cluj – FCSB!

05-02-2023
18:55

Probleme cu nocturna în Gruia

Situația ingrată în Gruia, cu doar cinci minute înainte de CFR Cluj – FCSB. La stadion este beznă totală deoarece sunt probleme cu nocturna, iar organizatorii fac tot posibilul pentru ca derby-ul să se poată desfășura în condiții regulamentare.

Conform lui Radu Naum, realizatorul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport, din cauza frigului nu fac față și nocturna și sistemul de încălzire al gazonului. Cel mai probabil, pentru a se putea disputa meciul, gazdele vor opri sistemul de încălzire.

05-02-2023
17:29

CFR Cluj - FCSB, ora 21:00. Echipele de start

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri,. Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – Petrila, Janga, Krasniqi. Rezerve: Bălgrădean, Braun, Kolinger, Hoban, Bordeianu, Deac, Fica, Birligea, Yeboah. Antrenor: Dan Petrescu 

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Oct.Popescu. Rezerve: Vlad, Crețu, Haruț, Miculescu, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu. Antrenor: Mihai Pintilii

Meciul CFR Cluj – FCSB este capul de afiș al weekendului și are loc duminică, 5 februarie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei 24 din SuperLiga. Este o partidă cu implicații în lupta pentru titlu. Clujenii sunt lideri în Superligă, cu 50 de puncte, două peste Farul în timp ce bucureștenii ocupă locul 4, cu 41 de puncte. Un succes al oaspeților i-ar introduce și pe aceștia în lupta pentru titlu.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FCSB

Meciul vedetă al etapei a 24-a din SuperLiga, CFR Cluj – FCSB, se desfășoară duminică, 5 februarie, de la ora 21:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al orașului de pe Someș. în etapa 24 din SuperLiga. Este clar că o asemenea partidă va atrage ca un magnet spectatori, pentru că vorbim despre două dintre cele mai bune echipe din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Cel puțin 6-7000 de suporteri ai campioanei ultimior cinci ani vor fi prezenți la meci dar va sosi inclusiv un grup numeroa de suporteri de la București la care se vor adăuga și suporteri FCSB chiar din Cluj sau din alte orașe din Transilvania. Oricum, sunt șanse clare ca stadionul să fie plin la ora jocului. Problema majoră va fi suprafaţa de joc, mult îngreunată de zăpada care a căzut consistent.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FCSB

Partida vedetă a etapei 24, CFR Cluj – FCSB, se joacă duminică, 5 februarie, de la ora 21:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al Clujului, în etapa 24 din SuperLiga și va fi televizată pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Mai puteți opta pentru varianta de a o urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La Cluj duminică, 5 februarie va fi o zi cu cer senin, cu șanse mici de a ploua sau a ninge, dar maxima zilei nu va depăși patru grade la ora amiezii. Cum meciul are loc târziu, tocmai la ora 21:00, temperatura va scădea simțitor putând ajunge chiar la zero grade sau un grad sub zero, o suprafață de joc dură, periculoasă pentru jucători, mai ales că a nins destul de mult. Meciul va fi condus de craioveanul Sebastian Colţescu.

Ce jucători lipsesc din partida CFR Cluj – FCSB

Antrenorul Dan Petrescu va decide înainte de meci dacă titularul postului de fundaş dreapta, Cristi Manea, va putea fi recuperat deplin după problemele fizice acuzate în această săptămână. Dacă nu se va efectua clasica mutare, cu germanul Braun în locul lui Manea, un jucător care mereu a dat satisfacţie când a fost introdus.

ADVERTISEMENT

La FCSB bomba este absenţa omului care a adus cele trei puncte la Sibiu, francezul Omrani, acuzat de Mihai Pintilii pentru faptul că este doarte delăsător la antrenamente. În schimb vestea mare este revenirea în lot după aproape jumătate de an a celui bun la toate, în apărare sau la mijloc, Ovidiu Popescu.

Cote la pariuri la meciul CFR Cluj – FCSB

La prima vedere ar fi trebuir să existe un echilibru al cotelor la acest meci dar casele de pariuri consideră că ardelenii sunt mult mai buni la această oră și primesc o cotă de 2,15 la victorie față de 3,80 pentru echipa patronată de Gigi Becali. 1, 25 este cota pentru șansă dublă 1X și 1,60 pentru șansă dublă X2. Gol marcat CFR are cotă 1,25 iar o reușită a oaspeților ajunge la 1,50.

ADVERTISEMENT

Sunt multe întâlniri directe între cele două echipe. Rezultatul cel mai des întâlnit a fost cel de egalitate, cu 13 meciuri terminate la Cluj în acest fel. Au fost chiar patru ani consecutiv în care a fost egal, de trei ori la 1-1. De șapte ori s-au impus clujenii și de două ori a câștigat FCSB.

ADVERTISEMENT