Sport

CFR Cluj – FCSB 4-1. Campioana a făcut spectacol în derby-ul de titlu. Cum arată clasamentul

În ciuda problemelor cu care s-a confruntat în ultimele zile și fără un antrenor principal pe bancă, CFR Cluj s-a impus clar în derby-ul de titlu cu FCSB
29.08.2021 | 22:41
CFR Cluj  FCSB 41 Campioana a facut spectacol in derbyul de titlu Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, duminica 29 august 2021. © FOTO:Flaviu Buboi /SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
29-08-2021
19:55

Cum arată clasamentul în Casa Pariurilor Liga 1 după CFR Cluj - FCSB 4-1

CFR Cluj s-a impus cu un incredibil 4-1 în derby-ul de titlu cu FCSB și are maximum de puncte după disputarea a șapte etape. Se află pe locul 1 în clasament, iar ecartul față de adversara sa de duminică s-a mărit la 12 puncte.

29-08-2021
17:59

CFR Cluj - FCSB 4-1 (Omrani 29, Sigurjonsson 56, Deac 66, Alibec 72 pen. / I. Stoica 90)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90: GOOOL FCSB! Ianis Stoica reduce din diferență cu un șut din centrul careului.

Min. 86: Gîdea a intrat în locul lui Petrila la CFR Cluj.

Min. 83: La CFR Cluj, Deac este înlocuit de Fofana.

Min. 78: Triplă schimbare și la CFR Cluj. Au ieșit Alibec, Omrani și Sigurjonsso, au intrat Debeljuh, Costache și Itu.

Min. 74: Dublă schimbare la FCSB. Au ieșit Cordea și Crețu, au intrat I. Stoica și Haruț.

Min. 72: GOOOL CFR CLUJ! Alibec transformă fără emoții lovitura de la 11 metri.

Min. 71: Petrila scapă singur cu Vlad, îl driblează și este faultat. Penalty pentru gazde.

Min. 68: Petrila scapă singur cu Vlad, încearcă un lob, dar portarul oaspeților reușește să respingă, apoi Vinicius degajează balonul.

Min. 66: GOOOL CFR CLUJ! Deac înscrie un gol superb, cu un șut plasat, lângă bară, din afara careului mare.

Min. 60: Triplă schimbare la FCSB. Au ieșit Tănase (accidentat), Radunovic și Oct.  Popescu, au intrat Mamut, Șerban și Perianu.

Min. 56: GOOOL CFR CLUJ! Centrare Manea, Andrei Vlad respinge greșit până la Sigurjonsson, care reia cu capul în poartă.

În pauză, organizatorii au făcut eforturi mari pentru a îndepărta apa de pe gazon, astfel încât acesta să fie cât de cât practicabil în partea secundă.

Min. 45+1: S-a terminat prima repriză. Din cauza ploii torențiale care s-a abătut asupra Clujului, terenul este plin de apă, îngreunând foarte mult misiunea jucătorilor.

Min. 32: Cordea centrează periculos în careu, dar Graovac reușete să respingă de lângă Vinicius.

Min. 29: GOOOL CFR CLUJ: Omrani înscrie cu un șut din vole de la marginea careului mare.

Min. 20: Șutul lui Alibec de la 20 de metri, cu pământul, este reținut fără probleme de Vlad.

Min. 11: Corner FCSB și Vinicius reia incredibil din 6 metri cu capul pe lângă poartă.

Min. 10: Șutul lui Florin Tănase din 6 metri este deviat de un fundaș clujean, balonul trecând milimetric pe lângă bară.

Min. 1: A început derby-ul din Gruia, dintre CFR Cluj și FCSB.

Cu câteva minute înainte de fluierul de start, la Cluj a început să plouă torențial.

29-08-2021
16:43

Ovidiu Ceclan, antrenorul CFR-ului în derby-ul cu FCSB

CFR Cluj va fi condusă de pe bancă le derby-ul cu FCSB de Ovisiu Ceclan, antrenor cu portarii la grupele de juniori ale clubului ardelean.

Fost portar, Ceclan a evoluat în carieră la U Cluj, Corvinul, FC Bihor și ARO Câmpulung, iar ca antrenor a activat la Corona Brașov și U Cluj.

29-08-2021
16:27

Echipele de start la CFR Cluj - FCSB

Au apărut echipele de start la derby-ul CFR Cluj – FCSB

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Bouhenna, Graovac, Camora – Sigurjonsson, Rodriguez, Deac – Omrani, Alibec, Petrila. Rezerve: Hindrich, Susic, Cestor, Ciobotariu, Itu, Fofana, Gîdea, Costache, Debeljuh. Antrenor: Ovidiu Ceclan
  • FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oaidă – Cordea, Tănase, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Stoica, Perianu, Dumiter, Musi, Mamut, Șerban. Antrenor: Edi Iordănescu

Meciul CFR Cluj – FCSB are loc duminică, 29 august, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 7-a din Liga 1, fiind partida cea mai aşteptată a acestei runde care se va încheia însă luni, 30 august, cu ultimele două meciuri: Academica Clinceni – Mioveni şi Gaz Metan – UTA.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FCSB

Confruntarea CFR Cluj – FCSB se dispută duminică, 29 august, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia, fieful echipei feroviare de pe Someş. Este un meci vedetă al etapei, care a stârnit mult interes şi la Cluj şi se aşteaptă ca tribunele să fie mai populate ca de obicei.

ADVERTISEMENT

Problema este că jocul vine într-un moment extrem de tensionat la club, care a produs multă supărare şi dezamăgire în rândul fanilor campioanei României şi din acest motiv s-ar putea ca o parte dintre ei să nu vină la stadion ca o formă de protest pentru cele petrecute la finalul returului cu Steaua Roşie Belgrad din play-off-ul Europa League.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FCSB

Partida CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, 29 august, de la ora 21:00, pe stadionul din Gruia şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. O mai puteţi urmări dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj s-a intrat într-o perioadă de vreme instabilă, care va dura până joia viitoare, existând şanse mari ca pe parcursul zilei, inclusiv la ora jocului, să plouă în reprize scurte dar intense. Temperatura progonozată pentru duminică 29 august nu va depăşi 22 de grade, iar la ora partidei vor fi în jur de 19 grade. Meciul a fost încredinţat celui mai bun arbitru român, Ovidiu Haţegan.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – FCSB

CFR Cluj nu are absenţe importante pentru acest meci. În afara lui Andrei Burcă, este puţin preocupantă situaţia lui Alex Chipciu, incert pentru partida de duminică, dar şi dacă nu va putea juca soluţii sunt suficiente în lot.

ADVERTISEMENT

La FCSB,cea mai proastă veste este noua accidentare suferită de Florinel Coman în etapa trecută la partida cu Sepsi, verdictul medicilor fiind dur şi trimiţându-l din nou în afara gazonului pe o perioadă mai lungă. Nu sunt refăcuţi Şut şi Panţâru, iar Miron acuză din nou o problemă musculară.

Echipele probabile la CFR Cluj – FCSB

  • CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Grahovac, Cestor, Camora – J. Rodriguez, Sigurjonsson – Omrani, C. Deac, Petrila – Alibec. Antrenor: Cristian Dragotă
  • FCSB: Vlad – Haruț, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase – Cordea, Mamut, Oct. Popescu. Antrenor: Edi Iordănescu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a despărţit cu scandal de Marius Şumudică

După meciul retur cu Steaua Roşie Belgrad, la Cluj au urmat scene cu adevărat reprobabil pe drumul spre vestiare, o încăierare între oficiali ai clubului, iar patronul Varga a decis demiterea lui Marius Şumudică, a staffului acestuia, a preşedintelui Marian Copilu şi a doctorului Radu Paligora. 

Chiar dacă s-a semnat rezilierea contractului cu antrenorul Marius Șumudică, iar negocierile cu Dan Petrescu sunt aproape finalizate, echipa campioană va fi condusă de pe bancă în derby de un cuplu inedit, format din preparatorul fizic Cristian Dragotă și antrenorul de portari Cristian Moldovan, aceștia urmând a fi supervizați de team-managerul Crsitian panin.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FCSB

Cu toate problemele existente la CFR, şi nu sunt deloc banale, casele de pariuri nu dau şanse celor de la FCSB să profite de situaţie, mai ales că Edi Iordănescu este cel care a adus ardelenilor sezonul trecut al patrulea titlu şi cunoaşte bine echipa, pentru a şti să profite de slăbiciunile acesteia. Cota CFR-ului este de 2,10 faţă de 3,40 cât au bucureştenii. Un gol marcat de aceştia valorează 1,45.

Remizele sunt rezultatele cele mai frevent întâlnite din 2004 încoace, anul revenirii lui CFR Cluj în elita fotbalului românesc. La Cluj au fost consemnate 11 rezultate de egalitate şi o bună perioadă de timp bucureştenii au avut cinci succese faţă de unul singur al gazdelor, dar ultimii ani a schimbat situaţia, CFR adunând şase succese acasă iar FCSB rămânând cu cele cinci.

ADVERTISEMENT