Fotbal intern

CFR Cluj – FCSB 0-0, 4-1, în Supercupa României. Clujenii câștigă trofeul la penalty-uri

15.04.2021 | 21:23
CFR Cluj  FCSB 00 41 in Supercupa Romaniei Clujenii castiga trofeul la penaltyuri
ADVERTISEMENT

Campioana CFR Cluj a câștigat Supercupa României ediția 2020 după ce s-a impus la penalty-uri cu scorul 4-1 în fața FCSB, deținătoarea Cupei. La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost 0-0.

CFR Cluj – FCSB 0-0, 4-1 după penalty-uri – VEZI VIDEO

  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea (72 Ciobotariu), Ben Youssef, Burcă, Camora – W. Soares (83 Sigurjonsson), Hoban, Gâdea (8 Rondon) – Deac, Debeljuh (72 Chipciu), Costache (72 Păun). Rezerve: Bălgrădean, Păun, Sigurjonsson, Ciobotariu, Latovlevici, Susic, Chipciu, Carnat, Rondon. Antrenor: Edi Iordănescu
  • FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Haruț, Nedelcu, Panțîru – Vînă (46 Radunovic), Simion, Oaidă (46 Crețu) – Moruțan (46 Șut), Fl. Tănase (46 Istrate), Oct. Popescu (46 Perianu). Rezerve: Straton, V. Crețu, Vukusic, Soiledis, Perianu, Istrate, Radunovic, Timiș, Șut. Antrenor: Toni Petrea
ADVERTISEMENT

Min. 2: Vînă reia cu capul din 7 metri peste poarta lui Arlauskis.

Min. 5: Gâdea șutează periculos din afara careului, dar Vlad respinge spectaculos în corner.

Min. 15: Șutul lui Hoban din afara careului trece puțin pe lângă poartă.

Min. 30: Debeljuh cade în careul FCSB-ului după un contact cu Ovidiu Popescu și vede cartonaș galben pentru simulare.

Min. 34: O nouă ocazie de gol pentru clujeni, dar lovitura de cap a lui Debeljuh din 6 metri lovește transversala.

ADVERTISEMENT

Min. 36: Vlad degajează în Rondon, mingea ajunge apoi la Debeljuh, acesta centrează pe 6 metri pentru Deac, care trimite cu capul direct în brațele portarului fecesebist.

Min. 55: Centrare Hoban, Ben Youssef reia cu capul și Vlad respinge in extremis de pe linia porții. Clujenii au cerut gol, dar nici măcar reluarile tv nu au arătat că mingea ar fi trecut de linia porții.

ADVERTISEMENT

Min. 61: Deac îi pasează excelent lui Costache, dar atacantul clujean, singur pe 6 metri, trimite direct în brațele lui Vlad.

Min. 65: Fază aproape trasă la indigo cu cea din minutul 61, doar că de data asta Costache dă pe lângă centrarea lui Deac.

ADVERTISEMENT

Min. 68: Șutul lui Deac din careu este reținut de Vlad.

Min. 88: Arlauskis respinge miraculos de lângă bară lovitura de cap a lui Nedelcu din 10 metri.

Min. 90: Vlad respinge în corner șutul la colțul scurt expediat de Ciobotariu din 3-4 metri.

FINAL DE MECI: Partida s-a încheiat nedecis, 0-0, astfel că pentru a cunoaște câștigătoarea se va trece direct la executarea loviturilor de la 11 metri!

CFR Cluj – FCSB 1-0: Rondon marchează.

CFR Cluj – FCSB 1-1: Radunovic marchează.

CFR Cluj – FCSB 2-1: Păun marchează.

CFR Cluj – FCSB 2-1: Perianu trimite în bară.

CFR Cluj – FCSB 3-1: Chipciu marchează.

CFR Cluj – FCSB 3-1: Arlauskis apără șutul lui Șut.

CFR Cluj – FCSB 4-1: Camora marchează.


CFR Cluj – FCSB Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CFR Cluj – FCSB se joacă joi, 15 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Se anunţă o vreme închisă, dar cu posibilităţi restrânse de a ploua. Radu Petrescu este arbitrul care a primit sarcina de a conduce acest meci.

Jocul CFR Cluj – FCSB se dispută joi, 15 aprilie, de la ora 19:00 în Supercupa României pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Meciul este transmis în direct pe micile ecrane pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Îl mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

CFR Cluj este campioana ultimelor trei ediţii, în timp ce FCSB a reuşit ca trofeu doar o Cupă a României şi ambiţia uriaşă a patronului Gigi Becali este de a rupe hegemonia ardelenilor în campionat şi a încerca o participare cât mai lungă în tururile preliminare din Champions League.

Pentru Gigi Becali, Supercupa României nu a însemnat aproape niciodată o competiţie de luat în seamă, el declarând că eşti bun doar dacă reuşeşti să câştigi titlul. Totuşi, faptul că la mijloc e vorba de CFR Cluj, echipa care i-a năruit visele timp de doi ani, pentru că sezonul trecut ardelenii s-au luptat cu Universitatea Craiova, poate să stârnească un oarecare orgoliu.

Control antidoping cerut de CFR Cluj

Prezenţa în staff-ul FCSB a preparatorului german Thomas Neubert, care a reuşit să asigure o prospeţime fizică deosebită echipei, a stârnit suspiciuni din partea mai multor echipe care au cerut efectuarea de teste anti-doping după meciurile lor cu FCSB. Aşa au procedat Dinamo în Cupă şi Universitatea Craiova în campionat, iar în acele meciuri FCSB a pierdut împotriva „câinilor” şi a scos cu greu egalul cu oltenii. Acum, CFR Cluj a cerut și ea control antidoping.

Noutatea din lotul campionilor este revenirea între buturi a portarului lituanian Giedrius Arlauskis, cel care fusese eliminat în primele minute ale eşecului usturător suferit cu 3-0 de echipa lui Edi Iordănescu chiar pe terenul lui FCSB în Liga 1. Este posibil să fie folosit şi Mario Rondon, refăcut după COVID, dar neutilizat încă de tehnicianul clujean.

Probleme în atac la FCSB

La FCSB, problemele cu eficacitatea, exceptând tocmai meciul amintit cu CFR Cluj, sunt destul de clare, pentru că Florin Tănase e golgheter, dar e singurul atacant rămas din tripleta care marca pe bandă rulantă, alături de Dennis Man, plecat la Parma, şi de Florinel Coman, stagiune încheiată.

Casele de pariuri sunt extrem de circumspecte în stabilirea cotelor la acest meci. De aceea, au ales soluţia de acorda şanse absolut egale la victorie celor două combatante, cotă de 2,65 pentru fiecare. Şi varianta înscriu ambele are cotă de 1,80, iar dacă vor juca multe rezerve nu este deloc exclusă.

ADVERTISEMENT