Fotbal intern

Cum a dat Dan Petrescu indicaţii! Tertipul ingenios folosit de gazde

Tehnicianul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, urmăreşte dintr-o lojă meciul cu FCSB, fiind suspendat. Gazdele l-au protejat pe tehnician pentru a nu putea fi văzut în lojă montând o folie reflectorizantă!
18.03.2018 | 21:12
Cum a dat Dan Petrescu indicatii Tertipul ingenios folosit de gazde

Vulcanicul Dan Petrescu urmăreşte partida CFR Cluj – FCSB dintr-o lojă a stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu” şi nu transmite indicaţii echipei! Cel puţin aşa a declarat Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj.

„Dan Petrescu nu va sta în tribună, ci va merge într-o lojă la oficială. A pregătit foarte bine meciul. Nu va transmite indicaţii. Va transmite cum putem să transmitem. Băieţii deja ştiu ce au de făcut, antrenorii secunzi, la noi nu există bileţele. S-au discutat toate lucrurile şi nu va fi nevoie de multe indicaţii”, a spus Mara, într-un interviu acordat înaintea meciului. 

Gabi Balint nu prea îl crede pe Mara: „Nuuuuu, sigur că nu dă explicaţii”

Chestionat cum comentează vorbele lui Mara, Gabi Balint, expert Digi Sport, a replicat: „Nuuuu! Cam asta a fost. Ai înţeles!”, a replicat, amuzat, Balint. Apoi, fostul mare fotbalist a continuat pe un ton serios. „Orice antrenor va da indicaţii, nu doar Dan Petrescu. Şi eu dacă eram antrenor, sau Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu) aş fi dat indicaţii. Nu trebuie să spui ceva? N-ai voie, dar şi în alte ţări cineva transmite o indicaţie, nu se poate să nu dea. Nu poţi merge la vestiare, dar în timpul meciului normal ar fi să poţi transmite un mesaj, schimbă-l pe ăla, ai grijă la ăla!”, a completat Balint.

În timpul meciului se vede că un oficial al clubului,  jurist, necunoscut publicului larg, stă lângă banca de rezerve vorbind cu mâna pâlnie la handsfree de-a lungul întregii partide

Tags: