Ce cred clujenii de Becali şi de ameninţarea cu tribunalul a lui Dică

CFR-FCSB
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
13/03/2018, 10:19
Ce cred clujenii de Becali şi de ameninţarea cu tribunalul a lui Dică

Gigi Becali nu ezită să îi atace ori de cîte ori i se iveşte ocazia pe oficialii celor de la CFR Cluj, dar în ultimul timp a început să îl contreze din ce în ce mai dur pe antrenorul formaţiei din Gruia, Dan Petrescu. Patronul roş-albaştrilor i-a transmis “Bursucului” după meciul celor de la FCSB cu Viitorul că este liber să plece din România dacă nu îi mai convine situaţia. (vezi detalii)

Iuliu Mureşan, preşedintele echipei din Gruia, spune pentru FANATIK.RO că patronul celor de la FCSB s-a obişnuit să îi atace pe aproape toţi oamenii de fotbal din România deoarece ştie că nu poate să fie suspendat de nici o comisie de la LPF sau FRF pentru că în actele clubului nu ocupă nicio funcţie oficială.

“Îi place publicitatea şi spune orice!”

Preşedintele clujenilor a declarat pentru FANATIK.RO că el nu o să atace niciodată FCSB aşa cum o face Becali cu CFR Cluj.

Toţi îl ştim pe Gigi Becali, iar dânsul este un personaj care este conştient că mass-media are nevoie de el. Cu Gigi Becali se face rating, lui îi place publicitatea şi spune orice. Acuză şi pentru că ştie că nu poate să fie suspendat! Nu este trecut în acte la FCSB. Dar el mai acuză şi pentru faptul că, dacă tot intră pe la televizor, trebuie şi să spună ceva mai tare. Dan Petrescu nu i-a făcut nimic personal, dar în ultimul timp Gigi Becali tot dă în el. Din partea mea nu o să vedeţi astfel de atacuri”, a spus Mureşan.

Mesaj pentru Dică

Preşedintele formaţiei CFR Cluj a vorbit şi despre Nicolae Dică, după ce antrenorul celor de la FCSB a anunţat că vrea să dea formaţia din Gruia în judecată. “Eu îl respect pe Dică şi nu uităm că el a jucat şi la noi, la CFR Cluj, dar nu înţeleg de ce vrea să ne dea în judecată? Că a spus Mara sau cine a spus despre el că este prieten cu arbitrul Călin? Păi asta este o acuză? Şi eu pot să fiu prieten cu unul sau cu altul dar nu înseamnă că fac ceva rău. Eu nu am nicio probă împotriva lui Dică. Dacă Mara a vorbit de el, atunci trebuie să îl întrebaţi pe Mara, nu pe mine”, a încheiat Iuliu Mureşan.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×