Ce le-a spus Petrescu şefilor după ce-a înjurat de “morţi” cu Iaşul

CFR CLUJ - FCSB
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
13/03/2018, 11:54
Ce le-a spus Petrescu şefilor după ce-a înjurat de “morţi” cu Iaşul

Dan Petrescu va fi suspendat pentru partida cu FCSB după ce arbitrul Iulian Călin l-a trimis pe antrenorul CFR-ului în tribune în timpul jocului împotriva celor de la Poli Iaşi, scor 2-1 pentru clujeni.  Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica speră că în cele din urmă “Bursucul” o să fie suspendat drastic de Comisia de Disciplină pentru iesirile repetate în decor. (vezi detalii)

Contactat de către FANATIK.RO, preşedintele formaţiei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a vorbit despre comportamentul pe care îl are antrenorul său în timpul meciurilor atunci când se află pe banca de rezerve. Şeful ardelenilor a spus că fostul internaţional este cu totul alt om atunci când discută în particular cu jucătorii, dar şi când le prezintă oficialilor strategia despre meciuri.

“Dan Petrescu recunoaşte că pe bancă se transformă!”

Preşedintele Iuliu Mureşan a mărturisit pentru FANATIK.RO că antrenorul său recunoaşte că ieşirile sale nu îi fac bine. “Eu am discutat cu Dan Petrescu şi pe tema ieşirilor sale, inclusiv după meciul cu Iaşul. Chiar v-aş invita să vedeţi şi voi cât de calm este Dan Petrescu când vorbeşte în particular cu jucătorii sau când discută cu noi. Dan este un băiat cu mult bun simţ, dar pe banca de rezerve adrenalina îl cuprinde total. 

Ne-a recunoscut şi el că pe bancă se transformă. Ştie că greşeşte, dar Dan nu este un băiat cu suflet rău. Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni antrenori din România. Nu merită toate criticile la care este supus de cei de la FCSB. Uneori Dan a fost şi provocat, dar este bine pentru toată lumea ca el să stea mereu pe banca noastră, nu prin tribune”, a spus Mureşan pentru FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×