CFR Cluj - FCSB: Vezi gafa lui Niţă şi golul superb al lui Budescu

CFR Cluj - FCSB a fost derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 Betano. Jucat ieri seară, meciul a fost unul tactic, dar nu a fost lipsit de momente spectaculoase.

Betano.com publică pe pagina sa de Facebook rezumatele tuturor partidelor din Liga 1 Betano, la scurt timp după fiecare partidă în parte. Nu uita această adresă, este una foarte utilă şi cu un conţinut video unic.

Iată mai jos rezumatul de la CFR Cluj - FCSB

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CFR a profitat la primul gol de ieşirea eronată a portarului stelist Niţă. Roş-albaştrii au egalat după aceea după un frumos şut al lui Budescu, intrat în plasă cu ajutorul barei.

Click aici pentru toate rezumatele din etapa 11 a Ligii 1.

Graţie acestei victorii, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1 Betano şi are un avans de 4 puncte faţă de FCSB.

Nu rata meciurile din etapa a 12-a a Ligii 1 Betano. Click aici pentru a le urmări cu streaming live, dar şi a vedea cotele lorla pariuri sportive. Betano.com, sponsorul LPF, este singurul operator de pariuri sportive din România care transmite legal toate meciurile din primul eşalon de fotbal al României cu imagini video în direct pe internet.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933