Fotbal intern

CFR Cluj forţează transferurile lui Fabbrini şi Mahlangu! Toni Conceicao şi Daniel Stanciu au fost să-i urmărească!

15.01.2019 | 23:37
CFR Cluj forteaza transferurile lui Fabbrini si Mahlangu Toni Conceicao si Daniel Stanciu au fost sai urmareasca

Campania de achiziţii a celor de la FCSB a declanşat reacţiunea liderului Ligii 1 Betano. După ce Gigi Becali i-a adus pe Florentin Matei şi Adrian Stoian, iar Carlos Fortes este la un pas de formaţia roş-albastră, clujenii au apăsat şi ei pedala de acceleraţie în acest mercato. CFR Cluj forţează transferurile lui Diego Fabrrini şi May Mahlangu.

Cei doi mijlocaşi au fost urmăriţi pe viu de antrenorul Toni Conceicao şi de directorul sportiv Daniel Stanciu în partida dintre FC Botoşani şi Ludogoreţ Razgrad.

CFR Cluj forţează transferurile lui Fabbrini şi Mahlangu! Italianul, genial cu bulgarii!

Antalya nu este doar tărâmul cantonamentelor echipelor româneşti, ci şi o adevărată vitrină pentru transferuri. Fiecare partidă reprezintă un prilej pentru zeci de scouteri sau intermediari să poarte negocieri, să observe fotbalişti sau să decidă destine. Nici jocul dintre Botoşani şi Ludogoreţ nu a ieşit din acest tipar. Vântul biciuitor de afară nu i-a ţinut departe pe cei interesaţi de jucătorii celor două echipe.

Printre „terţii” care şi-au făcut apariţia la meciul zilei pentru o formaţie din România s-au numărat şi doi reprezentanţi ai campioanei CFR Cluj: antrenorul Toni Conceicao şi directorul sportiv Daniel Stanciu.

Daniel Stanciu Toni Conceicao Botoșani Ludogoreț 3-1
Toni Conceicao și Daniel Stanciu au venit cu un sfert de oră înaintea meciului pentru a-i vedea la lucru pe cei doi fotbalișit doriți de CFR

FANATIK a aflat motivul apariţiei celor doi la un meci relativ fără importanţă pentru liderul Ligii 1 Betano. Ardelenii forţează în aceste zile transferurile italianului Diego Fabbrini, de la Botoşani, şi sud-africanului May Mahlangu, de la Ludogoreţ.

Conceicao şi Stanciu au avut ce vedea. Fabbrini, pentru care interesul celor de la CFR este mai vechi, a fost cel mai sclipitor jucător de pe teren, reuşind două pase de gol de clasă pentru Lorant Fulop. Italianul i-a eclipsat pe brazilienii de la Ludogoreţ şi a arătat că nu degeaba are trecute în CV meciuri pentru naţionala U21 a ţării natale.

Diego Fabbrini cu mingea la picior
Diego Fabbrini a fost printre cei mai buni fotbaliști ai Botoșaniului în acest sezon, iar amicalul cu Ludogoreț a fost o nouă dovadă în acest sens

Şi fostul dinamovist Mahlangu a jucat bine. În cele 45 de minute cât s-a aflat pe teren, acesta a fost extrem de sigur şi a încercat să dirijeze linia de mijloc a echipei unde evoluează şi patru români, Moţi, Grigore, Adi Popa şi Claudiu Keşeru (primii doi nu au jucat). Scorul final a fost 3-1 pentru Botoșani.

Botoșani Ludogoreț 3-1
Botoșani a reușit o victorie mare împotriva celor de la Ludogoreț, italianul Fabbrini fiind decisiv pentru moldoveni

Unul costă 150.000 de euro, celălalt e dorit împrumut

CFR Cluj s-a orientat spre cei doi jucători datorită faptului că aducerea lor nu este foarte costisitoare, într-o perioadă destul de dificilă la nivel financiar pentru gruparea din Gruia. Astfel, Diego Fabbrini, care se află în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani, poate pleca pentru 150.000 de euro.

Toni Conceicao și Daniel Stanciu au admirat evoluția lui Diego Fabbrini chiar de lângă omul căruia trebuie să îi facă oferta, Valeriu Iftime

Moldovenii se văd obligaţi să accepte o ofertă scăzută pentru talentatul italian, dacă acesta nu îşi va prelungi contractul. Şansele ca Fabbrini să rămână la Botoşani sunt minime pentru că el doreşte un salariu lunar de 15.000 de euro, triplu faţă de cât are în acest moment.

Pentru Mahlangu discuţiile se poartă în alt registru. Sud-africanul nu a reuşit să se impună în prima parte a campionatului bulgar şi nu este titular la Ludogoreţ. CFR Cluj l-ar dori sub formă de împrumut, urmând să îi achite salariul de 20.000 de euro pe lună.

May Mahlangu Cosmin Contra Daniel Stanciu
May Mahlangu a discutat cu selecționerul României, Cosmin Contra, fostul lui antrenor de la Dinamo, sub privirile lui Daniel Stanciu
May Mahlangu Daniel Stanciu
May Mahlangu s-a salutat cordial cu directorul sportiv al lui CFR Cluj. Mijlocașul ar putea ajunge în Gruia în această iarnă

Ar fi o variantă excelentă pentru centrul liniei de mijloc fără costuri exagerate. Rămâne de văzut dacă ardelenii vor reuşi să parafeze aceste mutări în zilele următoare.