Galerie foto. Îşi iau viteză pentru titlu! Ce cadouri au primit jucătorii de la CFR

CFR Cluj, galerie foto, Liga 1 Betano

Jucătorii de la CFR Cluj sunt lideri în Liga 1 Betano şi au primit cadouri spectaculoase de la sponsor

Jucătorii CFR-ului s-au ales cu maşini noi în drumul spre titlul de campioană. Tot lotul liderului la zi din Liga 1 Betano a participat la un eveniment al unuia dintre sponsori. Alexandru Ioniţă, Alex Păun şi Ibrahima Balde au şi testat maşinile pe care le vor conduce începând cu stagiunea de primăvară. 

CFR a semnat un nou parteneriat cu o firmă producătoare de maşini, iar acesta va da fiecărui jucător din lotul lui Dan Petrescu un automobil nou. 

CFR Cluj, favorita rivalilor la titlu Liga 1 Betano

Cei de la CFR sunt văzuţi drept principalii favoriţi la câştigarea titlului de majoritatea adversarilor din Liga 1 Betano. Culmea, şi rivalii direcţi de la Craiova afirmă acest lucru, bazându-se pe infuzia de transferuri făcută de clujeni în iarnă, când au fost aduşi Alex Ioniţă, George Ţucudean şi Valentin Costache. 

CFR a terminat stagiunea de toamnă pe prima poziţie în clasament, fiind la două puncte în faţa celor de la FCSB şi la şase de ocupanta locului 3, CSU Craiova. Culmea, Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a spus că nu ar fi o problemă dacă echipa nu ar câştiga titlul în acest sezon.